2016 üçüz anneleri :)

Bilmiyorum ki Can'ım hiç açıklama yapmıyolar. Hemşireye soruyorum doktora sor diyo doktora soruyorum cevap vermiyo
Ya gıcık oluyorum açıklama yapmayan doktorlara. Devlet hastanesinde mi yatıyorsun ? En son servikal ölçüm kaç çıkmıştı ? Serkrajla ilgili birşey söylemiyorlar mı ?

Teşekkür ederim cevapladığın için canım

Doğıma kadar büyük ihtimalle Can'ım
İnşallah okadar kalmazsın canım. Dediğin çok doğru Fatma hastanede vakit geçmiyor, 2 gün yattım hastanede ikisinde de sabahı zor ettim. İnşallah hayırlısıyla tez zamanda çıkarsın hastaneden. Rabb'im hepimizi hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun inşallah. Allah kolaylık versin canim

Canim kuvez ucreti talep edemezler diye biliyorum. Sgk yi aramisti esim ogle demisti. Acaba baska bisey diyip mi aliyorlar o parayi
Hepsi öyle diyolarda kuvozu ödüyorlar uygulanan tedavi için ekstra ücret aliyolarmis. Koç universitesinde kuvoz başı 1500 tl dediler ekstra olarak medipolu bilmiyorum ama bence hastanenin muhasebesi ile bi konuşun prematüre yoğun bakım ücretine fark çıkarıyolar hep sonra size supriz olmasin.

Merhaba annişler,

Ben üçüz bebek arabamı satıyorum,ilgilenen olursa bana mesaj atabilir, Sıfır ayarında , tertemiz, cok az kullanılmış, PEG PEREGO triplette modelidir, Youtube'dan Ürünün videosunu inceleyebilirsiniz.

Ya gıcık oluyorum açıklama yapmayan doktorlara. Devlet hastanesinde mi yatıyorsun ? En son servikal ölçüm kaç çıkmıştı ? Serkrajla ilgili birşey söylemiyorlar mı ?
Üniverstede yatıyorum canım en son 14mm çıktı baya kısalmış o yüzden uzun süre yatırıcaz seni diyolar. Birden bire kısaldı zaten sizde yatın hiç bişey yapmayın. Bugünde ciğer geliştirici iğneye başladılar

A
min canım Allah razı olsun

Canim ins dogunca kendilerini idare edebilecek haftaya geldiklerinde hayirisiyla dogarlar bende cok sevmiyorum ama meleklerimizin sagligi icin herseye deger hep iyi seyler dusun bugun cuma bol bol dua et meleklerin saglikla sana gelsin ins

Herkese gunaydin :) yesim ne yaptin canim bebekler nasil bizi habersiz birakma
Kizlar hepimizin minik savascilarina guc kuvvet diliyorum hepimiz en az 34.haftalari gorup saglikla bebeklerimizle evlerimize donelim onlara saglikla kavusalim ins.

Biz konuştuk medipolde kuvoz alınmıyor. Hatta bi arkadaşımda doğum yaptı ondan da sadece doğum ücreti almışlar. Bizde özellikle sorduk başka masraf çıkmaz dimi die sadece tahliller dediler

Cuma günün hürmetine Allahım bebeklerini sana bağışlasın. İnş. Sağlıcakla kucapına alırsın arkadaşım. Herşey bebişlerimiz için. 26. Haftayı bi atlatabilsen hayırlısıyla en azından bebekler biraz daha gelişmiş olur die düşünüyorum. Hastanede yatmak zor biliyorum ama evde olmuş olsan yatamazdın belki uzun süre insan ister istemez dayanamayıp kalkıyor ayağa. Hakkında hayırlısı olsun inş. Dualarımdasın...

Canim ins dogunca kendilerini idare edebilecek haftaya geldiklerinde hayirisiyla dogarlar bende cok sevmiyorum ama meleklerimizin sagligi icin herseye deger hep iyi seyler dusun bugun cuma bol bol dua et meleklerin saglikla sana gelsin ins
Amin inşallah canım. Muayenede iyi şeyler söylediler bugün çok şükür Rabbime

Allah razı olsun canım benim. Serviks boyum uzamaya başlamış bebişleriminde sağlığı çok şükür iyiymiş güzel bi güne uyandık bugün inşallah herdün daha da güzel sonuçlar alırız. Rabbim hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın inşallah

Çok şükür canım benim. Çok mutlu oldum. Herşey çok güzel olacak. Yolun çoğunu bitirdik sayılır. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli alıcaz bebişleri kucağımıza

Kizlar bugün kontrolden geldim smasallahimiz var :)
1400 1200 ve 1100 gr olmuş Paşalarım, herseyimiz iyi godiyor.
Serviks boyumu ölçtüler 36mm ymis cok iyi cok uzun dedi.
Şimdilik hersey yolunda gidiyor inşallah :)

Kizlar bugün kontrolden geldim smasallahimiz var :)
1400 1200 ve 1100 gr olmuş Paşalarım, herseyimiz iyi godiyor.
Serviks boyumu ölçtüler 36mm ymis cok iyi cok uzun dedi.
Şimdilik hersey yolunda gidiyor inşallah :)
Maaşallah canım :) benim dr en son servikal ölçtüğünde 29mm dedi bu gidişler yesimden sonraki rekor sende olacak galiba :)

Çok ssevindim canım kendini hiç üzme moral önemli bak bnm arkadaşımin serviks boyu 10mm ye düşmüştü 16. Haftasinda daha bütün hamileliginde tuvalete bile kalmadı masallah kızı şimdi 2 yasina girecek az dişini sık yatmak zor ama dayancaz :)
Hic icine sıkıntı sokma rabbim sana ve kuzularina yardim eder inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…