- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.841
İnşallah canim ya aksilik olmazsa 34 u geçmek istiyorum :)Maaşallah canım :) benim dr en son servikal ölçtüğünde 29mm dedi bu gidişler yesimden sonraki rekor sende olacak galiba :)
Bol bol dua et canım. Allah nazarlardan korusun inş. Yeni rekorlar bekliyoruz senden hayırlısıyla bide merak ettiğim tün gün nasıl yatıosun ? Kafana yastık vs koyuyormusun ? Bide beslenme kınusunda dikkat ettiğin bişi var mıİnşallah canim ya aksilik olmazsa 34 u geçmek istiyorum :)
Bütün gün yatiyorum annem sağolsun :)
Korktum bugün doktorlar nazar ediceklerdi bana :) onlarda sasirdilar bu kadar iyi gitmemi beklemiyorlarmis :)
Servikal nedir acaba?Maaşallah canım :) benim dr en son servikal ölçtüğünde 29mm dedi bu gidişler yesimden sonraki rekor sende olacak galiba :)
Rahim ağzı ölçümü canımServikal nedir acaba?
Amin canım benim inşallah. Böyle güzel örnekler duymak rahatlatıyo insanıÇok ssevindim canım kendini hiç üzme moral önemli bak bnm arkadaşımin serviks boyu 10mm ye düşmüştü 16. Haftasinda daha bütün hamileliginde tuvalete bile kalmadı masallah kızı şimdi 2 yasina girecek az dişini sık yatmak zor ama dayancaz :)
Hic icine sıkıntı sokma rabbim sana ve kuzularina yardim eder inşallah :)
Teşekkürler cevap içinRahim ağzı ölçümü canım
Canım doktorun ne dediBenim karnımda aşağıya indi canım bende korkuyorum bugün gece sabaha kadar belimin ağrısından uyuyamadım belim çok ağrıyor acile gittik serum bağladılar tahlil yaptılar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktorun yazsın ilacı dediler bugün akşam randevum var doktorumdan bakalım ne diyecek serklaj konusu da belli olacak bugün inşallah güzel haberler alırım içim sıkılıyor
Serviks uzunluğum biraz kalınlaştı canım nidilat başladılar ciğer geliştirici iğne yaptılar şimdi daha rahatladım. Allah yardımcın olsun canım uykusuzlukta çok zorGunaydin kizlar
Ben 3 gecedir çok uykusuzum Onur sabaha karşı 5 bucukta uyuyo
Ondan sonra 2 saat ne uyursam artık
yesim,fatma son durumlr nedir?inşallah guzel haberler verirsiniz
Yesim81 sen ne yaptin canim küçük kuzular nasil?
İnşallah canım benim zaman geçmek bilmiyor sanki bana :) hep bir korkuhla geçiriyorum günlerimi. Şeker yüklemesi ve ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftada yapılmaya başlanıyor ?Leydi maşallah az kalmış ya 22 haftadasin:)
Seker yuklemesidir,ciger ignesidir derken bi bakmishsin 28 hafta olmuş
Uykusuzluk çok zor azerin. Ben uykuyu çok seviyorum şimdiden düşünüyorum ne yapacağım diyeGunaydin kizlar
Ben 3 gecedir çok uykusuzum Onur sabaha karşı 5 bucukta uyuyo
Ondan sonra 2 saat ne uyursam artık
yesim,fatma son durumlr nedir?inşallah guzel haberler verirsiniz
Yesim81 sen ne yaptin canim küçük kuzular nasil?
Cok sevindim canımServiks uzunluğum biraz kalınlaştı canım nidilat başladılar ciğer geliştirici iğne yaptılar şimdi daha rahatladım. Allah yardımcın olsun canım uykusuzlukta çok zor
Ciger ignesi gerekirse 24.haftadan sonra yapila bilirİnşallah canım benim zaman geçmek bilmiyor sanki bana :) hep bir korkuhla geçiriyorum günlerimi. Şeker yüklemesi ve ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftada yapılmaya başlanıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?