2016 üçüz anneleri :)

Maaşallah canım :) benim dr en son servikal ölçtüğünde 29mm dedi bu gidişler yesimden sonraki rekor sende olacak galiba :)
İnşallah canim ya aksilik olmazsa 34 u geçmek istiyorum :)
Bütün gün yatiyorum annem sağolsun :)
Korktum bugün doktorlar nazar ediceklerdi bana :) onlarda sasirdilar bu kadar iyi gitmemi beklemiyorlarmis :)

İnşallah canim ya aksilik olmazsa 34 u geçmek istiyorum :)
Bütün gün yatiyorum annem sağolsun :)
Korktum bugün doktorlar nazar ediceklerdi bana :) onlarda sasirdilar bu kadar iyi gitmemi beklemiyorlarmis :)
Bol bol dua et canım. Allah nazarlardan korusun inş. Yeni rekorlar bekliyoruz senden hayırlısıyla bide merak ettiğim tün gün nasıl yatıosun ? Kafana yastık vs koyuyormusun ? Bide beslenme kınusunda dikkat ettiğin bişi var mı

Amin canım benim inşallah. Böyle güzel örnekler duymak rahatlatıyo insanı

İnşallah 35 i geçersin nevin.ben çokmu pimpirik yapıyorum bilmiyorum. Bu gün bile midem ağzıma geldi.karnımda biraz aşağı inmiş gibi.bunları yaşayan varmı. bir hafta sonra konteolüm var.nasıl sabretcem bilmiyorum.

Benim karnımda aşağıya indi canım bende korkuyorum bugün gece sabaha kadar belimin ağrısından uyuyamadım belim çok ağrıyor acile gittik serum bağladılar tahlil yaptılar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktorun yazsın ilacı dediler bugün akşam randevum var doktorumdan bakalım ne diyecek serklaj konusu da belli olacak bugün inşallah güzel haberler alırım içim sıkılıyor

Canım doktorun ne dedi

Gunaydin kizlar
Ben 3 gecedir çok uykusuzum Onur sabaha karşı 5 bucukta uyuyo
Ondan sonra 2 saat ne uyursam artık
yesim,fatma son durumlr nedir?inşallah guzel haberler verirsiniz
Yesim81 sen ne yaptin canim küçük kuzular nasil?

Serviks uzunluğum biraz kalınlaştı canım nidilat başladılar ciğer geliştirici iğne yaptılar şimdi daha rahatladım. Allah yardımcın olsun canım uykusuzlukta çok zor

Leydi maşallah az kalmış ya 22 haftadasin:)
Seker yuklemesidir,ciger ignesidir derken bi bakmishsin 28 hafta olmuş
İnşallah canım benim zaman geçmek bilmiyor sanki bana :) hep bir korkuhla geçiriyorum günlerimi. Şeker yüklemesi ve ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftada yapılmaya başlanıyor ?

Uykusuzluk çok zor azerin. Ben uykuyu çok seviyorum şimdiden düşünüyorum ne yapacağım diye insan yorgunluktan çöküp kalıverir bi yerde çok tehlikeli. Sana birazda olsa yardım edicek birini bulman lazım en azından o arada bi kaç saat uyuyabilmek adına.

Serviks uzunluğum biraz kalınlaştı canım nidilat başladılar ciğer geliştirici iğne yaptılar şimdi daha rahatladım. Allah yardımcın olsun canım uykusuzlukta çok zor
Cok sevindim canım
Her aksam tek tek nicklerinizi söyleyip dua ediyorum hepinize
Cok risk aldik,cok zorluklar cektik sonu güzel olsun inşallah
nidilati ben de 26 haftamda doguma kadar kullandim
6 hafta geciktirti doğumu inşallah sana da faydali olur
Kaçıncı haftadasin tam olarak?

İnşallah canım benim zaman geçmek bilmiyor sanki bana :) hep bir korkuhla geçiriyorum günlerimi. Şeker yüklemesi ve ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftada yapılmaya başlanıyor ?
Ciger ignesi gerekirse 24.haftadan sonra yapila bilir
Bana 25.de yapılmıştı kasilmalar nedeniyle
seker yuklemesini de 25 haftamda yaptirdim yanlış hatirlamiyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…