- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.861
Hic sorma canim oglen mutlaka 1 saat kestiriyorumUykusuzluk çok zor azerin. Ben uykuyu çok seviyorum şimdiden düşünüyorum ne yapacağım diyeinsan yorgunluktan çöküp kalıverir bi yerde çok tehlikeli. Sana birazda olsa yardım edicek birini bulman lazım en azından o arada bi kaç saat uyuyabilmek adına.
Canım benim erken doğum başladığı için 24. Haftada ciğer geliştirici iğneyede başlıyorlarmışİnşallah canım benim zaman geçmek bilmiyor sanki bana :) hep bir korkuhla geçiriyorum günlerimi. Şeker yüklemesi ve ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftada yapılmaya başlanıyor ?
Allah razı olsun canım benim. İnşallah geciktirir 24+2 gün bugün Can'ımCok sevindim canım
Her aksam tek tek nicklerinizi söyleyip dua ediyorum hepinize
Cok risk aldik,cok zorluklar cektik sonu güzel olsun inşallah
nidilati ben de 26 haftamda doguma kadar kullandim
6 hafta geciktirti doğumu inşallah sana da faydali olur
Kaçıncı haftadasin tam olarak?
Fatma dikiş yoktu demi canım seninde kaç olmuş şimdi hala hastanede misinCanım doktorun ne dedi
Canım aslında çokta düşük bir ölçüm değil zaten 24. Haftandasın 2,5 in altında olsaydı sıkıntı diye biliyorum ama drun daha iyi bilir. İlk ölçümün önemli bide kısa sürede çok fazla açılma olduysa eğer riske atmamak isteyebilirler. Benim 3.3 dü en son ölçümünde bir şey söylemedi dr dikişle ilgili. Pek dikiş atılması taraftarıda değil zaten. Serkraj dışında başka bir şey söyledi mi dr ?Lady sana diyor mu doktorun dikişle ilgili bişey
Hem iğne hem şeker yüklemesi aynı anda yapılabiliyor mu ? Ben biraz şeker yükleme testi kınusunda kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusundaCiger ignesi gerekirse 24.haftadan sonra yapila bilir
Bana 25.de yapılmıştı kasilmalar nedeniyle
seker yuklemesini de 25 haftamda yaptirdim yanlış hatirlamiyosam
Tedirgin olmasaydı hemen atalım derdi diye düşünüyorum adalat vermiş almadım daha inşallah Rabbim hayırlısını verir hakkımızda bugüne kadar geldik bundan sonra da nasip eder inşallahCanım aslında çokta düşük bir ölçüm değil zaten 24. Haftandasın 2,5 in altında olsaydı sıkıntı diye biliyorum ama drun daha iyi bilir. İlk ölçümün önemli bide kısa sürede çok fazla açılma olduysa eğer riske atmamak isteyebilirler. Benim 3.3 dü en son ölçümünde bir şey söylemedi dr dikişle ilgili. Pek dikiş atılması taraftarıda değil zaten. Serkraj dışında başka bir şey söyledi mi dr ?
İnşallah canım içini ferah tut hayırlısıyla yolun yarısından çoğunu atlattın sayılır şu önündeki 4-6 haftayıda atlatırsan inş herşey çok güzel olacak hayırlısıyla. Allah bu yolda bizleri utandırmasın inş. Bence sen bol bol dinlen mümkün olduğu müddetçe kalkmamaya çalış. Allahın izniyle bebişlerini kucağına alıcan ben inanıyorum arkadaşım.Tedirgin olmasaydı hemen atalım derdi diye düşünüyorum adalat vermiş almadım daha inşallah Rabbim hayırlısını verir hakkımızda bugüne kadar geldik bundan sonra da nasip eder inşallah
İnşallah canım ya bütün dualar hepimiz için olsunİnşallah canım içini ferah tut hayırlısıyla yolun yarısından çoğunu atlattın sayılır şu önündeki 4-6 haftayıda atlatırsan inş herşey çok güzel olacak hayırlısıyla. Allah bu yolda bizleri utandırmasın inş. Bence sen bol bol dinlen mümkün olduğu müddetçe kalkmamaya çalış. Allahın izniyle bebişlerini kucağına alıcan ben inanıyorum arkadaşım.
Can'ım banada atıcaklarda 24. Haftadan sonra yapmıyoruz dediler sürekli yat hiç kalkma beni doğuma kadar hastaneden çıkarmayı düşünmüyolar bende burda daha çok dinleniyorum zatenKızlar gece geldik doktordan yazamadım bebeklerin durumu iyi dedi ama rahim ağzı 2.8mm olarak ölçtü dikiş atılması gerekiyor dedi ama kararsızım atıp atmamak konusunda dedi 15 gün bekleyelim duruma göre bakalım dedi risklimi geldi bu haftadan sonra bilmiyorum keşke baştan atsaydı
Yok canım bendede 14mm den 19mm ye yükseldi ama çok düşük bi seviye. Hastanede yat doğuma kadar hiç riske atma kendini dedi doktorlarFatma dikiş yoktu demi canım seninde kaç olmuş şimdi hala hastanede misin
Niye başta atmadılar bize ya sinir oluyorum ben çok dedim atalım diye ama iyi dedi hep senin açılma birdenbire mi oldu canım nasıldı daha önceYok canım bendede 14mm den 19mm ye yükseldi ama çok düşük bi seviye. Hastanede yat doğuma kadar hiç riske atma kendini dedi doktorlar
Canım bende 21. Haftadayım banada dr 2.9mm dedi. Dikiş konusunda hiç bir şey söylemediler. Dr istirahat verdi. Bol bol dinlenmem gerekiyormuş. Bende mümkğn oldukça dinlenmeye çalışıyorum. Senin ölçün gayet iyi bak ben daha 21. Haftada seninle hemen hemen aynı ölçülerdeyim. Zaman yaklaştıkça risklerimiz fazlalaşıyor. İnşallah problemsiz bu süreci atlatırız. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin.Kızlar gece geldik doktordan yazamadım bebeklerin durumu iyi dedi ama rahim ağzı 2.8mm olarak ölçtü dikiş atılması gerekiyor dedi ama kararsızım atıp atmamak konusunda dedi 15 gün bekleyelim duruma göre bakalım dedi risklimi geldi bu haftadan sonra bilmiyorum keşke baştan atsaydı
Amin canım ya inşallah hayırlısıyla atlatırız bu günleri ben bu sıralar işe çok gittim çok yoruldum dinlenemedim ondan olduğunu düşünüyorum sende dikkat et evet zor süreçten geçiyoruz hepimizde allah yardımcımız olsun inşallahCanım bende 21. Haftadayım banada dr 2.9mm dedi. Dikiş konusunda hiç bir şey söylemediler. Dr istirahat verdi. Bol bol dinlenmem gerekiyormuş. Bende mümkğn oldukça dinlenmeye çalışıyorum. Senin ölçün gayet iyi bak ben daha 21. Haftada seninle hemen hemen aynı ölçülerdeyim. Zaman yaklaştıkça risklerimiz fazlalaşıyor. İnşallah problemsiz bu süreci atlatırız. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin.
Tetonos aşısını 5 yıl içerisinde yaptırdıysan sıkıntı yokmuş ameliyat esnasında aletlerin sterilizasyonu çok önemli Allah korusun. Yaptırabiliyorsan tetonozu yaptırmanı öneririm. Şeker testi içinde daha öncesinde bende açlık ve toklu kan şekerine bakılmıştı herhangi bir problem çıkmadı. Gebelikte şeker oluşabiliyor diyorlar fakat yediklere dikkat etmekle alakalı bişey die düşünüyorum. Canan karatay bile yaptırmayın die bas bas bağırınıo. Hatta geçenlerde bi kadının yazdığını okudum şeker yüklemesi yaptırmış daha kötü olmuş bütün dengesi bozulmuş kimiside mutlaka yapılmalı diyor ama bakalım.Benim doktorumda her gittiğimde kontrol ediyor.herşey normal deyip gönderiyor.haftaya farklı bir doktora gideceğim. O ne diyecek. Lady şeker testi konu sunda ben de kararsızım.olumsuz düşünüyorum hatta. Tetonos da yaptırmadım.artık geç kaldm sanırım.
Canım olur mu gebelikte şeker yüklemesi çok önemli. Allah korusun eğer şeker varsa ölü doğuma bile sebep olabiliyormuş tedavi edilmediğinde. Benim en son gittiğim dr da prof hemde abd nin eğitim üyesi mutlaka gastasyonel diyabet takip edilmeli dedi.hangi kadın doğumcuya gittiysem mutlaka yapılmalı diyor. Özellikle bizim gebeliklerimiz zaten riskli mutlaka yaptırın.Tetonos aşısını 5 yıl içerisinde yaptırdıysan sıkıntı yokmuş ameliyat esnasında aletlerin sterilizasyonu çok önemli Allah korusun. Yaptırabiliyorsan tetonozu yaptırmanı öneririm. Şeker testi içinde daha öncesinde bende açlık ve toklu kan şekerine bakılmıştı herhangi bir problem çıkmadı. Gebelikte şeker oluşabiliyor diyorlar fakat yediklere dikkat etmekle alakalı bişey die düşünüyorum. Canan karatay bile yaptırmayın die bas bas bağırınıo. Hatta geçenlerde bi kadının yazdığını okudum şeker yüklemesi yaptırmış daha kötü olmuş bütün dengesi bozulmuş kimiside mutlaka yapılmalı diyor ama bakalım.
Doktorun söylediği önemli tabi canım. Sonuçta bizim sağlığımız için uğraşıyorlar. Fakat bazen daha farklı sonuçlarda olabilşyormuş ne biliim ben çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamak konusunda.Canım olur mu gebelikte şeker yüklemesi çok önemli. Allah korusun eğer şeker varsa ölü doğuma bile sebep olabiliyormuş tedavi edilmediğinde. Benim en son gittiğim dr da prof hemde abd nin eğitim üyesi mutlaka gastasyonel diyabet takip edilmeli dedi.hangi kadın doğumcuya gittiysem mutlaka yapılmalı diyor. Özellikle bizim gebeliklerimiz zaten riskli mutlaka yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?