- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.881
Valla bir sagima dönüp yatiyom bir soluma :) Normal oturamiyorum kalça kemiklerim ağrı yapıyor en güzel yan pozisyonda rahat ediyorum. Saat başı tuvalete kalkınca yürüyüş yapıp gene yatıyorum :)Bol bol dua et canım. Allah nazarlardan korusun inş. Yeni rekorlar bekliyoruz senden hayırlısıyla bide merak ettiğim tün gün nasıl yatıosun ? Kafana yastık vs koyuyormusun ? Bide beslenme kınusunda dikkat ettiğin bişi var mı
Aslında yanlış yazmışım serviks olacaktı servikal boyun demek :)Servikal nedir acaba?
Hiç pimpirik yapma canım benim bi bakıyorum aşağı inmiş 3-4 gun sonra bakıyorum yukarı çıkmış midemi sıkıştırıyor. Gün günü tutmuyor alıştım artık :)İnşallah 35 i geçersin nevin.ben çokmu pimpirik yapıyorum bilmiyorum. Bu gün bile midem ağzıma geldi.karnımda biraz aşağı inmiş gibi.bunları yaşayan varmı. bir hafta sonra konteolüm var.nasıl sabretcem bilmiyorum.
Bana yeni yazdılar ciğer geliştirici igneyi bugün yaptiricam 24 saat sonra ikinci dozu yaptırcam.İnşallah canım benim zaman geçmek bilmiyor sanki bana :) hep bir korkuhla geçiriyorum günlerimi. Şeker yüklemesi ve ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftada yapılmaya başlanıyor ?
Bende kararsizdim ama biz diğer gebelere göre gebelik şekeri olma açısından daha riskliyiz. O yüzden yaptırdım şeker varsa insulin kullanmaya başlıyorsun çünkü benim fikrim yaptır canımHem iğne hem şeker yüklemesi aynı anda yapılabiliyor mu ? Ben biraz şeker yükleme testi kınusunda kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda
Canan hoca çıktı show tvye gene dio kesinlikle yaptırmayın die :))))Bende kararsizdim ama biz diğer gebelere göre gebelik şekeri olma açısından daha riskliyiz. O yüzden yaptırdım şeker varsa insulin kullanmaya başlıyorsun çünkü benim fikrim yaptır canım
:))))) 3-4 saat aç karnına nasıl olcak bende bilemedim.Banada doktor sen boşver canan karatayi dedi kararsizligimi görünce çok güldüm :))
Ben bi zorluk yaşamadım sadece aç kalıyon o zorladi cook acikmistim :)
Bende söyledim Can'ım dikiştede düşük riski var feln dediler. Birden bire oldu canım yoksa iyiydim hiç bi sorun yoktuNiye başta atmadılar bize ya sinir oluyorum ben çok dedim atalım diye ama iyi dedi hep senin açılma birdenbire mi oldu canım nasıldı daha önce
nım tetanoz u ihmal etme 24.haftada da yaptırabiliyosun bende bu hafta yaptırıcamBenim doktorumda her gittiğimde kontrol ediyor.herşey normal deyip gönderiyor.haftaya farklı bir doktora gideceğim. O ne diyecek. Lady şeker testi konu sunda ben de kararsızım.olumsuz düşünüyorum hatta. Tetonos da yaptırmadım.artık geç kaldm sanırım.
Hoşgeldin canım. Kaç haftalık şuangünaydın :) bende üçüz anne adayıyım hep takip ediyorum yazışmaları ama artık üye olayım dedim.
Gözün aydın yesimin inş oğlanlarada tez vakitte kavuşursun. Daha dur bide bebekler gelsin ozmn gör sen koşuşturmacayı :) Allah yardımcın olsun inş. Bol bol sütlerin olsun tüm bebişlerine yetsin amin :)Kızlar kusura bakmayın koşturmadan yazamadım:)) bebişler iyi çok şükür kızı bugün verecekler oğlanları daha sonra ben ev ve hastane arasında mekik dokuyorum. Sütüm çok az geliyor pompayla sağıp çoğaltmaya çalışıyorum. Bana gelince hiç lohusa moduna geçemedim hani şöyle yatmaya bile fırsatım yok. Umutlanmayın yani:))
Hoşbulduk :) 20 hafta 2 günlükHoşgeldin canım. Kaç haftalık şuan
Cinsiyetler belli mi ?Hoşbulduk :) 20 hafta 2 günlük
Hoşgeldin :) aynıyız bende tam 20 oldum bugün,tedavimi doğalmı?Hoşbulduk :) 20 hafta 2 günlük
2 kızım bir oğlum var :)Cinsiyetler belli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?