2016 üçüz anneleri :)

Ya kizlar dun yine sabahj zor ettik
Onur sabah 5 bucukta uyudu
gece zombi gibi dolandim durdum
Bebekleri yedirirken uyuyup uyuyup uyaniyorum odum kopuyo dusecekler kucagimdan diye

Ya kizlar dun yine sabahj zor ettik
Onur sabah 5 bucukta uyudu
gece zombi gibi dolandim durdum
Bebekleri yedirirken uyuyup uyuyup uyaniyorum odum kopuyo dusecekler kucagimdan diye
Aman canım Allah korusun dikkat et. Yanında biri olsun mutlaka bu Onurun uyku düzenine bi çözüm bulmak lazım yoksa senin durum vahim vallahi. Uykunu alabilmen çok önemli bu şekilde ne kadar dayanabilceksin.

Azerinn Allah kolaylik versin canim benim oglanda uyumayan bebekti bazi bebekler cok cok az uyuyormus maalesef bende oyle uyukluyordum dusmesin diye kendimi bir yere iyice dayayip bacaklarimi da yukari cekerek emziriyordum en azindan duserse kucagima dusuyordu zaten o an uyaniyorsun bir panik bide yaklasik 2 ay alisana kadar geceleri annem benimle kalmisti yoksa vucut dayanmiyor en azindan ara sira oda gozlemlemis oluyor umarim cabucak uyku duzeniniz olusur

Aman canım Allah korusun dikkat et. Yanında biri olsun mutlaka bu Onurun uyku düzenine bi çözüm bulmak lazım yoksa senin durum vahim vallahi. Uykunu alabilmen çok önemli bu şekilde ne kadar dayanabilceksin.
Annem yanimda leydicim geceleri gelip kaliyo ama o benden beter gormen lazim
Anne bebeklerin yemek saati hadi yedirelim diyorum
Her defasinda daha yeni yedirmedik mi diye uyaniyo:))

Annem yanimda leydicim geceleri gelip kaliyo ama o benden beter gormen lazim
Anne bebeklerin yemek saati hadi yedirelim diyorum
Her defasinda daha yeni yedirmedik mi diye uyaniyo:))
:)))) ya napsın kadın yaş ilerledikçe daha zor oluyor. Bide sen şimdi anne olduğun için daha bi özverili kalkıyorsun ister istemez.

Benim kafam one egiliyo uyaniyorum hemen:)
Annem beni uyandiriyo gözüm kapaninca ben annemi
Uykusuzluk çok zor
Oglen 1 saatlik uykuyla o da deliksiz degil uyuyup uyanarak yorgunlugum gitmiyo

:)))) ya napsın kadın yaş ilerledikçe daha zor oluyor. Bide sen şimdi anne olduğun için daha bi özverili kalkıyorsun ister istemez.
Valla uzerine cok yük binmesin diye herseyimi kendim yapiyorum
Bi tek bebekleri beslerken yardimini istiyorum bi de sabah altlarini degisiyo
Diger hersey benim uzerimde temizlik hariç
Yemek ütü en onemlisi kizim:)
Bu arada hastaneden ciktifimizdan beri kv sadecd 1 kere bebekleri cikardigimizdan 15 fun sonra aradi o da kp aradi al halanla da konuş diye
Zor konuştu yani
Ne anneler var ya.yardimi,gelip torunlarini gormeyi birak arayip sormuyo bile
Konuşmuyoruz anlicaginiz kopus o kopus:)))

Eeee tabi şimdi işinede gelmiyordur. 3üzler+azerin :4 çocuk :) gelirmi hiç. Ama ayıp etmiş gerçekten ne olursa olsun büyüklük onda kalmalıydı. Sonuçta bamileydin ve normal bir hamilelik değildi. eşin tepki göstermiyor mu bu duruma ? Azerin okula gitmiyor mu ? Aslında gün içinde okul olmuş olsa belki biraz daha rahat edebilirsin. Ütü işlei ve temizlik için yardımcı gelse

Allah yardımcın olsun canım annelerde olmasa napıcaz, hiçmi merak etmiyolar üçüz bide azerin senin kızının adımıydı ben senin zannediyodum:) ben valla anne kv abla herkese diyorum 6 ay evinize göndermem biri yemek yapar biri gece kalkar vs 6sene çocuk beklediler olsun okadar

Azerin zoru atlatmışsın bi kaç aya uykuları düzene girer heralde. Biz de senin günlerini görürüz inşallah. Kızlar bebekler her gün kıpırdıyo mu benim soldaki iki gündür hareket etmiyo gibi normal mi acaba off stres. Bu arada tetenosu bugün yaptırdım.şekere daha üç hafta var.düşünürüz o zamana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…