- 7 Mart 2016
- 555
- 260
- 33
- 38
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.921
Canım üç tane olunca bezen bende anlayamıyorum aaba diyorum bitanesi tekme atmadımı :) yer değiltirdikleri için belki farketmemişsindir. Stres yapma hiç bişey olmuş olsa vücutta bir tepkisi mutlaka olurdu. Bende tetanoz için yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım. 6 nisan salı günüde şeker yüklemesini yaptıracağım. Bende gastasyonel diabetten şüphelendikleri için erken yaptırmamı istediler.Azerin zoru atlatmışsın bi kaç aya uykuları düzene girer heralde. Biz de senin günlerini görürüz inşallah. Kızlar bebekler her gün kıpırdıyo mu benim soldaki iki gündür hareket etmiyo gibi normal mi acaba off stres. Bu arada tetenosu bugün yaptırdım.şekere daha üç hafta var.düşünürüz o zamana kadar.
Benim normal yolla oldu tatlım.Bayanlar ücüz bebekler tüp bebek yoluyla mı oldu yoksa normal yolla mı. ?
Benim aşılamayla olduBayanlar ücüz bebekler tüp bebek yoluyla mı oldu yoksa normal yolla mı. ?
Klomen felam kullanmadan mi? Maşallah. Allahin mucizesiBenim normal yolla oldu tatlım.
MaşallahBenim normal yolla oldu tatlım.
Benimde oluyor canım. Ben reflor kullanıyorum.birazda olsa yatıştırıyor gibi sanki. Yatarken başını yüksek tutmaya çalış. Bir yastık daha ekleYa kızlar fena bi şekilde mide yanması yaşıyorum. Sizde de oluyor mu? Gecenin bi saatinde ugandım bu yanma yüzündenilaçta fayda etmiyor.
Kullanmadım tatlım. Benim eşim ikiz. Aynı zamanda benimde ikiz kardeşlerim vardı doğduğunda vefat etti. Dedemin ikizi varmış vefat etmiş. Yani ailemizde ikiz çok fakat üçüz ilk defa bende olduKlomen felam kullanmadan mi? Maşallah. Allahin mucizesi
Hastanedeyim canım hala doğuma kadar da yatıcakmışım hastanedeKızlar merhaba iyisinizdir inşallah hepinizde fatma hastaneden çıktınmı iyimisin sende bişey soracağım kabızlık çeken var mı aranızda ben 2 3gündür kötüyüm ben ya
Yediklerine dikkat etmeye çalış canım. Hamur işi tüketmemeye çalış az az ve sık yemeğe özen göster. Druna sor istersen belki ilaç verebilir.Kızlar merhaba iyisinizdir inşallah hepinizde fatma hastaneden çıktınmı iyimisin sende bişey soracağım kabızlık çeken var mı aranızda ben 2 3gündür kötüyüm ben ya
Hadiya ne tedavisi uyguluyorlar hastanede serum mu yiyorsun sürekli kaç hafta oldun 25 bittimi canımHastanedeyim canım hala doğuma kadar da yatıcakmışım hastanede
İştahım gitti gene bişey yiyemiyorum canım hiçbişey istemiyor bi mide bulantısı başladı çıkaracakmışım gibi sanki İştahım olsa löpür löpür yesem keşkeYediklerine dikkat etmeye çalış canım. Hamur işi tüketmemeye çalış az az ve sık yemeğe özen göster. Druna sor istersen belki ilaç verebilir.
Şu an serumu bıraktılar canım. Nidilat progestan proluton depot ve kan ilacı veriyolar cuma günü 25. Haftaya giricem inşallahHadiya ne tedavisi uyguluyorlar hastanede serum mu yiyorsun sürekli kaç hafta oldun 25 bittimi canım
Ya benimde hiç iştahım yok. Mide yanması çok fena geceden beri içimde alve yanıo sanki. Dilimin arkası nokta nokta şişmiş. Boğazım ağrımıo ama bu şişlikler mide de ki yanmayla alakalı olabilir mi acaba?İştahım gitti gene bişey yiyemiyorum canım hiçbişey istemiyor bi mide bulantısı başladı çıkaracakmışım gibi sanki İştahım olsa löpür löpür yesem keşke
Benimde dilimde yaralar oluyor. Ben dra gösterdim. Demir eksikliği sebep oluyormuş.Ya benimde hiç iştahım yok. Mide yanması çok fena geceden beri içimde alve yanıo sanki. Dilimin arkası nokta nokta şişmiş. Boğazım ağrımıo ama bu şişlikler mide de ki yanmayla alakalı olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?