2016 üçüz anneleri :)

Canım üç tane olunca bezen bende anlayamıyorum aaba diyorum bitanesi tekme atmadımı :) yer değiltirdikleri için belki farketmemişsindir. Stres yapma hiç bişey olmuş olsa vücutta bir tepkisi mutlaka olurdu. Bende tetanoz için yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım. 6 nisan salı günüde şeker yüklemesini yaptıracağım. Bende gastasyonel diabetten şüphelendikleri için erken yaptırmamı istediler.

Ben de altı ay öncesi klomen kullanmıştım.hamile kaldığım ay da rahim filmi çektirmiştim.tek tüp kapalıydı sezaryen ile dış gebelik te alınmıştı.

Ya kızlar fena bi şekilde mide yanması yaşıyorum. Sizde de oluyor mu? Gecenin bi saatinde ugandım bu yanma yüzünden ilaçta fayda etmiyor.

Ya kızlar fena bi şekilde mide yanması yaşıyorum. Sizde de oluyor mu? Gecenin bi saatinde ugandım bu yanma yüzünden ilaçta fayda etmiyor.
Benimde oluyor canım. Ben reflor kullanıyorum.birazda olsa yatıştırıyor gibi sanki. Yatarken başını yüksek tutmaya çalış. Bir yastık daha ekle

Kızlar merhaba iyisinizdir inşallah hepinizde fatma hastaneden çıktınmı iyimisin sende bişey soracağım kabızlık çeken var mı aranızda ben 2 3gündür kötüyüm ben ya

Az önce ilk tetanoz aşımı yaptırdım. 1 ay sonra 2. Yapıcaklarmış. Haftaya salı günüde şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım sonuçlar ne çıkacak.

Kızlar merhaba iyisinizdir inşallah hepinizde fatma hastaneden çıktınmı iyimisin sende bişey soracağım kabızlık çeken var mı aranızda ben 2 3gündür kötüyüm ben ya
Yediklerine dikkat etmeye çalış canım. Hamur işi tüketmemeye çalış az az ve sık yemeğe özen göster. Druna sor istersen belki ilaç verebilir.

Yediklerine dikkat etmeye çalış canım. Hamur işi tüketmemeye çalış az az ve sık yemeğe özen göster. Druna sor istersen belki ilaç verebilir.
İştahım gitti gene bişey yiyemiyorum canım hiçbişey istemiyor bi mide bulantısı başladı çıkaracakmışım gibi sanki İştahım olsa löpür löpür yesem keşke

Kabızlık için yemekleri zeytinyağı ile yapmanı tavsiye ederim.bulantı konusu bende de aynı.düzelmedi.sabahları yesemde çoğu zaman çıkarıyorum.

İştahım gitti gene bişey yiyemiyorum canım hiçbişey istemiyor bi mide bulantısı başladı çıkaracakmışım gibi sanki İştahım olsa löpür löpür yesem keşke
Ya benimde hiç iştahım yok. Mide yanması çok fena geceden beri içimde alve yanıo sanki. Dilimin arkası nokta nokta şişmiş. Boğazım ağrımıo ama bu şişlikler mide de ki yanmayla alakalı olabilir mi acaba?

Benimde dilimde yaralar oluyor. Ben dra gösterdim. Demir eksikliği sebep oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…