2016 üçüz anneleri :)

Kanamadı ama doktor aynı odadsyken başka bir hastaya olabilir demişti yani normal. Benimde diş etşrrim fırçalarken kanıyor bir haftadır. Önceden olmazdı

Kanamadı ama doktor aynı odadsyken başka bir hastaya olabilir demişti yani normal. Benimde diş etşrrim fırçalarken kanıyor bir haftadır. Önceden olmazdı
23-24. Haftalarda siş eti kanamaları olabiliyormuş. Kalsiyum eksikliği belirtisi olabilir. Süt ve süt ürünleri tüketmek lazım yeterli gelmiyorsa vitamin olarak almakta fayda var.

Valla peynir yiyemiyorum.süt de nadiren .hergün bir kase yoğurt yiyorum.olmazsa dediğin gibi ilaçla alayım

Valla peynir yiyemiyorum.süt de nadiren .hergün bir kase yoğurt yiyorum.olmazsa dediğin gibi ilaçla alayım
Bende senin gibi süt içemiyordum dr bana çok kızdı kalaiyum çok önemli hem bebeğin kemik gelişimi için hemde anne için dedi ve kalsiyum takviyesi verdi.

Burun kanamalari tansiyondan da olabiliyor gebelikte malum tehlikeli o yuzden bir olctur istersen canim. Vucut tansiyon yukseldiginde boyle bir mekanizma kullanabiliyor

Burun kanamalari tansiyondan da olabiliyor gebelikte malum tehlikeli o yuzden bir olctur istersen canim. Vucut tansiyon yukseldiginde boyle bir mekanizma kullanabiliyor
Tansiyonumu ölçtürdüm tatlım. Normal çıktı. Çok fazla bi kanama değil böle bi iki damla aktı. Sonra elimle bastırdım durdu.

Hamilelikte kan dolaşımı hızlandığından burundaki kılcal damarları çatlatabiliyor ve kanama oluyor.bende de olmuştu.
Bu arada ben bu topiği seviyor ve takip ediyorum.en başından beri okudum:)hepinize sağlıklı doğumlar dilerim kızlar..

Kızlar dün akşam nihyet Onurun uyumama sebebini buldum
Kuzum doymuyomus meğersem
50 cc yiyodu
dün akşam uyumadan önce 60 cc verdim bi baktim gece sadece yeme saatinde uyandi eskisi gibi
Canim kuzum ya vicdan azabı çektim resmen ben fazla zorlarim diye 60 cc vermiyodum
Tamam oburuz ama bu kadar olacagini düşünmemiştim :)
yemek saatinde Onuru gormeniz lazim elimi kolumu yicek gibi oluyo:)))maşallah pasama:)

Ozan 50 cc yiyo Ömür şimdilik 40 ama zar zor bogazina dokuyorum neredeyse
Ozan ve Onurun istahi yerinde çok Şükür
Ömür onlar kadar aktif değil
Ama kilo konusunda en son Ozanla ayni kiloda 2200 grdi
Ömürün boyu uzun olduğu için pek göstermiyor
Doktor çabuk kilo alsinlar diye fantomalt mama yazmıştı
Ama Onur ve Ozanda kusma yapti diye kestim şimdilik sadece Omure veriyorum inşallah kardeşlerini yakalar

Süpeeer azerinnn :) kuzucuk demek ki acıktığı için uyanıyormuş :) artık biraz daha rahatlaraın inş arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…