- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.941
23-24. Haftalarda siş eti kanamaları olabiliyormuş. Kalsiyum eksikliği belirtisi olabilir. Süt ve süt ürünleri tüketmek lazım yeterli gelmiyorsa vitamin olarak almakta fayda var.Kanamadı ama doktor aynı odadsyken başka bir hastaya olabilir demişti yani normal. Benimde diş etşrrim fırçalarken kanıyor bir haftadır. Önceden olmazdı
Bende senin gibi süt içemiyordum dr bana çok kızdı kalaiyum çok önemli hem bebeğin kemik gelişimi için hemde anne için dedi ve kalsiyum takviyesi verdi.Valla peynir yiyemiyorum.süt de nadiren .hergün bir kase yoğurt yiyorum.olmazsa dediğin gibi ilaçla alayım
Benim arada çok az oldu canımKızlar sizde burun kanaması yaşadınız mı hiç ? Benim bu aralar burnum kanıyor
Tansiyonumu ölçtürdüm tatlım. Normal çıktı. Çok fazla bi kanama değil böle bi iki damla aktı. Sonra elimle bastırdım durdu.Burun kanamalari tansiyondan da olabiliyor gebelikte malum tehlikeli o yuzden bir olctur istersen canim. Vucut tansiyon yukseldiginde boyle bir mekanizma kullanabiliyor
Benim bi kaç defa olmuştu canım. Şimdi de çok az oluyoTansiyonumu ölçtürdüm tatlım. Normal çıktı. Çok fazla bi kanama değil böle bi iki damla aktı. Sonra elimle bastırdım durdu.
Çok teşekkürlerHamilelikte kan dolaşımı hızlandığından burundaki kılcal damarları çatlatabiliyor ve kanama oluyor.bende de olmuştu.
Bu arada ben bu topiği seviyor ve takip ediyorum.en başından beri okudum:)hepinize sağlıklı doğumlar dilerim kızlar..
Süpeeer azerinnn :) kuzucuk demek ki acıktığı için uyanıyormuş :) artık biraz daha rahatlaraın inş arkadaşımKızlar dün akşam nihyet Onurun uyumama sebebini buldum
Kuzum doymuyomus meğersem
50 cc yiyodu
dün akşam uyumadan önce 60 cc verdim bi baktim gece sadece yeme saatinde uyandi eskisi gibi
Canim kuzum ya vicdan azabı çektim resmenben fazla zorlarim diye 60 cc vermiyodum
Tamam oburuz ama bu kadar olacagini düşünmemiştim :)
yemek saatinde Onuru gormeniz lazim elimi kolumu yicek gibi oluyo:)))maşallah pasama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?