2016 üçüz anneleri :)

Süpeeer azerinnn :) kuzucuk demek ki acıktığı için uyanıyormuş :) artık biraz daha rahatlaraın inş arkadaşım
Hic sorma canim
Yine eskisi gibi 2 saatte bir kalkiyoruz ama en azindan hiç uyumadan 5 bucukta uyumaktan iyidir
Yeme saatlerini 1 dakika gecirmiyolar maşallah :)
Annemin tartisi dogruysa en son Onur 2400 gr di
4 nisanda kontrolumuz ve aşımız var

Maaşallah kuzulara. Eeee annesi o kadar uğraşıyor onlar için dimi :) en azından dediğin gibi biraz da olsa rahatlamışsındır. Kolaylamana çok sevindim.

Valla benim ikisi çok hareketli bir tanesini daha nadir hissediyorum :) onun icin karnının daha ic kısmındadir ondandir demişti doktor gerçi 28 den beri tusunami var sanki içimde çok hızlı hareket ediyolar :)
Akciğer iğnesini yaptırdım pazartesi, iğneden sonra hareketleri 2 gün azalıyor olursa korkmayın ben bi panik doktora gittimde :)

Gunaydin kızlar topige yeni gelenler olmuş hosgelmisler :)
Bol bol evde yatıyorum valla tek sıkıntım çabuk yorulup nefes nefese kalmak bide bir disim iyice gitti galiba ağrısı yok ama ağzıma acı bir tat veriyor.
En şanslı hamileligi ben geciriyorum sanırım demir ilacı genelde kabızlık yaparmis bende o yok , reflü yanma vs simdiye kadar 4-5kez oldu onlarda gunde birkac saat olup geçti :)
Ödem nerdeyse hiç yok :)
Gerçi bu hafta karnim çok gergin yakinda doguracak misim gibi geliyor ya :)

Günaydın canım bende merak ettim seni kaç gündür göremeyince :) maaşallah barekallah inş yeni rekorlar bekliyoruz senden :) çok şükür bende de öyle büyük problemler olmadı. Bende senin dediğin gibi yatıyorum sürekli. İnş. 36-37. Haftaları görürüzde bebişleri küveze girmeden alırız kucağımıza :)

Günaydın :) herkese hayırlı cumalar diliyorum. Allahım hayırlısıyla zamanında sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Hamileliğimizi sorunsuz problemsiz atlatmayı nasip etsin.
2 gün önce bende tetanoz aşısı yaptırdım. İlk gün hiç ağrım olmadı ama gecesinden beri kolumu kıpırdatamıyorum. Sürekli sağ tarafıma yatmaktan her tarafım tutulmuş durumda. Geceleri uyuyamıyorum resmen. hhcm nin dediği gibi iğne sonrasında bende de bebişlerin hareketlerinde azalma oldu. Demek ki etkiliyor gerçekten.

Amin kuzum ya bu sıralar o kadar hareketli lerki :) fırlayıverecekler gibi geliyor bana :)
Haftasonu odalarini hazırlayacağım artık :)

Amin kuzum ya bu sıralar o kadar hareketli lerki :) fırlayıverecekler gibi geliyor bana :)
Haftasonu odalarini hazırlayacağım artık :)
Amam aman daha dursunlar hemen fırlamak yok :) odalarını hazırlamak çok keyifli olur. Zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın en azından :) son zamanlarda insan daha bir sabırsız oluyordur sanırım :) nasıl bişey düşünüyorsun oda için ?

Meraba kızlar :)) zaman yetmiyor inşallah hepiniz bu telaşı yaşarsınız:)) son numarayı yarın alıcaz şükür . Evdeki kız ve oğlan şimdilik zor besleniyor hani nerdeyse damla damla akıtıyorum ikisini yedir gazını çıkar en az bir saat . Üç numara gelince ne olur bilmiyorum. Bu arada kilolarınızı hiiç dert etmeyin benim pek bişey kalmadı biraz göbek var oda gider inşallah. Hepiniz inşallah 36-37. Haftaları görürsünüz

Çok şükür canım gözün aydın :) asıl koşuşturmaca yarından itibaren başlıyor desene :) şimdi vakit bulamıyorsan 3 numara geldiğinde ne olacak Allah bilir :) Allah kolaylık versin inş. Çatlak çok oluyor mu ? Kiloları dert etmiyorumda ben çatlak olur die korkuyorum :) amin inş. Hayırlısıyla bizde görürüz inş. 36-37. Haftaları :) bakalım senden sonra rekor kimde olacak bende çok merak ediyorum :) sıra newintte ondan da güzel haberler alıcaz inş.

Yesim81 maasallah canim iyi haberlerin devam etsin :) Allah guc kuvvet versin miniklerle onlara da saglik sihhat ve sakinlik versin :) darisi bizlere artik ins hepimiz 36 lara ulasir melrklerimize saglikla aliriz kucagimiza :)

Yesimcim gozum aydin yarin tamamlaniyosunuz:)
Ah ahhh o gunler ne zordu aklıma geldi sanki yillar geçmiş gibi konuştum :))
Merak etme 1 aya kalmaz guclenir ceneleri
Benden sana tafsiye küçük emzik ver
Bu sayede ceneleri gucleniyo
Kac cc besleniyolar minikler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…