- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.981
Bu aralar bende çok uyanır oldum geceleri :s gecem gündüzüm bir birine karıştı resmenHayırlısıyla geçsin inşallah günlerimiz benim gece uykum hiç yok gece 2 3kere sürüyorum badem yağı çok kaşınıyor karnım çatlıyor gerildi iyice tef gibi
Bende perşembe günü gidiyorum ayrıntılı ultrason için :) ev işleri en başından beri yasak kendini yormak yok dedi drum banaKızlar üç dört kişi peşpeşe yiz.şikayetler aynı.salı günü ayrıntılıya gircem giren var mı. Hem izin de alıcam artık çalışmicam.ev işleri kaçıncı aya kadar uygun.hafif olarak.
Seyyahhk sen kaçıncı haftadaydın ?Bende gece uyuyamadigim icin gunduz uyumak istiyorum ama ne mumkun sabah en gec 7-8de kalkmak zorundayimyinede hersey guzel ileriyede hazirlik oluyordur
Amin inşallahEvet peşpeşeyiz kızlar günlerinde gelirler inşallah bebişlerimiz
Yemek bende yapıyorum. Ufak tefek ev işleri mecbur yapıosun ama süpürge açma çok tehlikeli ağır kaldırmaBilmiyorum ben belki doktora sormadığım için süpürge atıyorum yemek falanyapıyorum.ağır işler yapmıyorum. Doktora sorayim olmazsa.
Ozaman sıra şu şekilde20 bitti 21in icindeyim su anda ama kucuk cocukla kendi evimde de olmayinca surekli cocugu gezdir oynat ufak tefek isler vs Allah saglik sihhat versin evlatlarimi korusun diye dua ediyorum baska care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?