2016 üçüz anneleri :)

Hayırlısıyla geçsin inşallah günlerimiz benim gece uykum hiç yok gece 2 3kere sürüyorum badem yağı çok kaşınıyor karnım çatlıyor gerildi iyice tef gibi

Bende gece uyuyamadigim icin gunduz uyumak istiyorum ama ne mumkun sabah en gec 7-8de kalkmak zorundayim yinede hersey guzel ileriyede hazirlik oluyordur

Kızlar üç dört kişi peşpeşe yiz.şikayetler aynı.salı günü ayrıntılıya gircem giren var mı. Hem izin de alıcam artık çalışmicam.ev işleri kaçıncı aya kadar uygun.hafif olarak.

Kızlar üç dört kişi peşpeşe yiz.şikayetler aynı.salı günü ayrıntılıya gircem giren var mı. Hem izin de alıcam artık çalışmicam.ev işleri kaçıncı aya kadar uygun.hafif olarak.
Bende perşembe günü gidiyorum ayrıntılı ultrason için :) ev işleri en başından beri yasak kendini yormak yok dedi drum bana

Bilmiyorum ben belki doktora sormadığım için süpürge atıyorum yemek falanyapıyorum.ağır işler yapmıyorum. Doktora sorayim olmazsa.

20 bitti 21in icindeyim su anda ama kucuk cocukla kendi evimde de olmayinca surekli cocugu gezdir oynat ufak tefek isler vs Allah saglik sihhat versin evlatlarimi korusun diye dua ediyorum baska care yok

20 bitti 21in icindeyim su anda ama kucuk cocukla kendi evimde de olmayinca surekli cocugu gezdir oynat ufak tefek isler vs Allah saglik sihhat versin evlatlarimi korusun diye dua ediyorum baska care yok
Ozaman sıra şu şekilde
Newintt 29. Hafta
Fatmasimsek 25. Hafta
Yasim43 24. Hafta
Hhcm 23. Hafta
Lady 23. Hafta
Seyyahhk 21. Hafta

Bildiğim kadarıyla bizden başka sürekli giren yok gibi bi kaç yazışma öncesine kadar baktım ama olanlar varsa ekleyelim. :) bide 3arslanlar var haftalarını tam olarak nilmiyorum 20 yada 21. Hafta olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…