- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.001
İlk hedef 36-37 seyyahhkcım :))) ne kadar geç o kadar iyiHaftalarim8z gercekten cok yakin desenize arka arkaya mutlu haberler gelecek :) yeni rekorlar yeni heyecanlar bekleyecegiz ne guzel bu arada kimse sirasini bozmasin ilk hedefimiz 34
Bende varım ama bizim yolumuz daha uzun canım 17.hafta :)) Rabb'im hepimizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursunBildiğim kadarıyla bizden başka sürekli giren yok gibi bi kaç yazışma öncesine kadar baktım ama olanlar varsa ekleyelim. :) bide 3arslanlar var haftalarını tam olarak nilmiyorum 20 yada 21. Hafta olabilir
Hadi inşallah canım ama kimse bana o kadar şans tanımıyor taş çatlasın 33 diyorlar hatta doktorun biri "4-5 ay taşırsın sonra düşürürsün o yüzden bağlanma onlara" dedi! Nasıl yapacaksam!!! Rabb'im isterse herşey olurİlk hedef 36-37 seyyahhkcım :))) ne kadar geç o kadar iyi
Canım hepimize aynı şeyi diyorlar banada dedi siz bunu nie 2 e indirmediniz herkes her zaman şanslı olamayabiliyor sen nasıl taşıncan bu çocukları die Allah hakkımızda ne nasip ederse onu yaşıycaz. Rabbim ol desin yeter kiHadi inşallah canım ama kimse bana o kadar şans tanımıyor taş çatlasın 33 diyorlar hatta doktorun biri "4-5 ay taşırsın sonra düşürürsün o yüzden bağlanma onlara" dedi! Nasıl yapacaksam!!! Rabb'im isterse herşey olur
Ayyy ben ikinci sıradamıyıımm İnşallah 28. İ haftayıda doldururum. Hepimiz sağlıklı sıhhatli doğum yapıp bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallahOzaman sıra şu şekilde
Newintt 29. Hafta
Fatmasimsek 25. Hafta
Yasim43 24. Hafta
Hhcm 23. Hafta
Lady 23. Hafta
Seyyahhk 21. Hafta
Bizede aynı şeyleri söylediler canım onları takma hiç ben hala inanamıyorum bu haftaya geldiğime ama hala riskliyim herşeyi allaha bıraktım o nasıl uygun görürse nasıl nasip ederse o olsunHadi inşallah canım ama kimse bana o kadar şans tanımıyor taş çatlasın 33 diyorlar hatta doktorun biri "4-5 ay taşırsın sonra düşürürsün o yüzden bağlanma onlara" dedi! Nasıl yapacaksam!!! Rabb'im isterse herşey olur
28. Haftayı bile geçersin inşallah kuzum :) Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.Ayyy ben ikinci sıradamıyıımm İnşallah 28. İ haftayıda doldururum. Hepimiz sağlıklı sıhhatli doğum yapıp bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Hafta sonu odasını hazırlayacağını söylemişti newintt.Sıradaki herkese mutlu günler.bu arada ben hiç hazırşık yapmadım. Başlayanlar var mı.nevininki yskın kesin o başlamıştır.
Bi sıkıntı olcağını zannetmiyorum tatlım ama genede bi dr sormakta fayda varKızlar ya oğlum su çiçeği geçiriyor bana zararı olurmu ki küçükken geçirmiştim ama
Sağol güzelim eline sağlıkNewintt 29. Hafta
Fatmasimsek 25. Hafta
Yesim43 24. Hafta
Lady 23. Hafta
Estetik 22. Hafta
Seyyahhk 21. Hafta
3 arslan 21. Hafta
Sym24 17. Hafta
Benim bildigim bi kere geçirmişsen bi daha gecirmiyosun canimKızlar ya oğlum su çiçeği geçiriyor bana zararı olurmu ki küçükken geçirmiştim ama
Azerinn naber? Seni burda gordugume bugun daha cok sevindimIyi aksamlar kizlar
Tüm ev halki uyudu bi ben kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?