2016 üçüz anneleri :)

Haftalarim8z gercekten cok yakin desenize arka arkaya mutlu haberler gelecek :) yeni rekorlar yeni heyecanlar bekleyecegiz ne guzel bu arada kimse sirasini bozmasin ilk hedefimiz 34

Bildiğim kadarıyla bizden başka sürekli giren yok gibi bi kaç yazışma öncesine kadar baktım ama olanlar varsa ekleyelim. :) bide 3arslanlar var haftalarını tam olarak nilmiyorum 20 yada 21. Hafta olabilir
Bende varım ama bizim yolumuz daha uzun canım 17.hafta :)) Rabb'im hepimizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun

İlk hedef 36-37 seyyahhkcım :))) ne kadar geç o kadar iyi
Hadi inşallah canım ama kimse bana o kadar şans tanımıyor taş çatlasın 33 diyorlar hatta doktorun biri "4-5 ay taşırsın sonra düşürürsün o yüzden bağlanma onlara" dedi! Nasıl yapacaksam!!! Rabb'im isterse herşey olur

Canım hepimize aynı şeyi diyorlar banada dedi siz bunu nie 2 e indirmediniz herkes her zaman şanslı olamayabiliyor sen nasıl taşıncan bu çocukları die Allah hakkımızda ne nasip ederse onu yaşıycaz. Rabbim ol desin yeter ki

Ozaman sıra şu şekilde
Newintt 29. Hafta
Fatmasimsek 25. Hafta
Yasim43 24. Hafta
Hhcm 23. Hafta
Lady 23. Hafta
Seyyahhk 21. Hafta
Ayyy ben ikinci sıradamıyıımm İnşallah 28. İ haftayıda doldururum. Hepimiz sağlıklı sıhhatli doğum yapıp bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Bizede aynı şeyleri söylediler canım onları takma hiç ben hala inanamıyorum bu haftaya geldiğime ama hala riskliyim herşeyi allaha bıraktım o nasıl uygun görürse nasıl nasip ederse o olsun

Ayyy ben ikinci sıradamıyıımm İnşallah 28. İ haftayıda doldururum. Hepimiz sağlıklı sıhhatli doğum yapıp bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
28. Haftayı bile geçersin inşallah kuzum :) Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Sıradaki herkese mutlu günler.bu arada ben hiç hazırşık yapmadım. Başlayanlar var mı.nevininki yskın kesin o başlamıştır.

Sıradaki herkese mutlu günler.bu arada ben hiç hazırşık yapmadım. Başlayanlar var mı.nevininki yskın kesin o başlamıştır.
Hafta sonu odasını hazırlayacağını söylemişti newintt.
Bende hiç hazırlık yapmadım. Daha erken diye düşünüyorum. Hele bi 28-29ları görelim hazırlıklara başlarız artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…