- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.021
Öyleymiş canım araştırdım biraz sen nasılsın iyimisin AzerinBenim bildigim bi kere geçirmişsen bi daha gecirmiyosun canim
Amin canım inşallah28. Haftayı bile geçersin inşallah kuzum :) Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Leydicim bende böyle bir tablo görmek istiyodum eline sağlık,benim 20 bitiyor yarınBildiğim kadarıyla bizden başka sürekli giren yok gibi bi kaç yazışma öncesine kadar baktım ama olanlar varsa ekleyelim. :) bide 3arslanlar var haftalarını tam olarak nilmiyorum 20 yada 21. Hafta olabilir
Merhaba arkadaşlar.Allah nasip ederse 2016 üçüz annesi olucam.pek üçüz konulari olmadigi icin yeni konu açtım. Buyrun birlikte yazisalim.kimler var üçüz annesi olacak?Üçüz olmak; hayata 3-0 önde başlamak…
Allahim bize bebeklerimizin üçünü de sag salim kucagimiza aldigimiz günleri de gostersin inşallahAMİN
Üçüz olmak; küçücük yerlere üç kişi sığılabileceğini ilk kalp atışından itibaren öğrenmek, öğretmek…
Üçüz olmak; doğduğundan itibaren sahip olduğun herşeyi üç eşit parçaya bölmeyi bilmek…
Üçüz olmak; küçük ya da büyük kardeş olmanın gerektirdiği fedakarlıklardan muaf olmak…
Üçüz olmak; abla-abi-küçük kardeş hiyerarşisinin sıkıntısı hiç bilmeden kalabalık bir kardeşliği yaşayabilmek…
Üçüz olmak; olur olmaz zamanlarda sokağa fırlayıp kapı kapı arkadaş aramak zorunda kalmamak…
Üçüz olmak; başka üyeye ihtiyaç duymadan çocuk çetesi kurabilmek…
Üçüz olmak; evde can sıkıntısı yaşamamak…
Üçüz olmak; babayla güreşirken onu devirebileceğinden emin olmak…
Üçüz olmak; ortak bir kıyafet koleksiyonuna sahip olabilmek…
Üçüz olmak; doğumgünlerini aile arasında olsa bile mini bir parti havasında kutlayabilmek…
Üçüz olmak; anne babaya muhalefette 2 yandaşa sahip olmak…
Üçüz olmak; ev halkı oylamalarında, anne babaya karşı çoğunluk oluşturup, çocuk egemenliği kurabilmek…
Üçüz olmak; “Korkma kardeşim, ben hep senin yanındayım” demek. Önünde ya da arkanda değil, tammmm yanında…
Üçüz annelerinin ilk hedefi 28.hafta- hadi inşallah
Ilk hedefi gecen azerinnn
Wilwarinb
Yesim81
Darısı diğer arkadaşların başına
Ikinci hedef 30 hafta -hadi inşallah
Ikinci hedefi geçen azerinnn
Wilwarinb
Yesim81
31 haftasinda wilwarinb dogurdu
Üçüncü hedef 32 hafta-hadi inşallah
32 haftasinda azerinnn doğurdu
33 haftasinda yesim81 dogurdu
slLeydicim bende böyle bir tablo görmek istiyodum eline sağlık,benim 20 bitiyor yarın
Bildiğim kadarıyla bizden başka sürekli giren yok gibi bi kaç yazışma öncesine kadar baktım ama olanlar varsa ekleyelim. :) bide 3arslanlar var haftalarını tam olarak nilmiyorum 20 yada 21. Hafta olabilir[/QUOTE.
Geçmiş olsun bende de oldu ama şimdi geçti çok şükür perşembe druma gittiğimde danışacağım internette okuduğum kadarıyla gebelikte olabiliyormuş.Kızlar az önce benimde burnum kanadı çok korktum. Normalde burnumu sildiğimde ufak tefek kanama oluodu ama bu kez biraz daha fazla kanama oldu
Kendimi listede görünce bi değişik oluyorum LadyNewintt 29. Hafta
Fatmasimsek 25. Hafta
Yesim43 25. Hafta
Lady 23. Hafta
Estetik 22. Hafta
Seyyahhk 21. Hafta
3 arslan 21. Hafta
Arslan3 21. Hafta
Sym24 17. Hafta
Kendimi listede görünce bi değişik oluyorum Lady
Bende oyle :) liste super olmus ellerine saglik canim :)
Opsss soryy balım :) hemen ekledim :*Ben hala unutulmuşum beni de ekle lady
Ben 29+3um :) cumartesi kontrole gittim kizlar üçüde 1500 gr olmuş, doktor pazartesi alalim istersen dedi.Ozaman sıra şu şekilde
Newintt 29. Hafta
Fatmasimsek 25. Hafta
Yasim43 24. Hafta
Hhcm 23. Hafta
Lady 23. Hafta
Seyyahhk 21. Hafta
Sen icini ferah tut canım bana 5. Ayi goremezsin demislerdi. Vücudun onlari tasiyacak kadar güçlü değil, biri geri kalabilir gelisim geriligi olmasi cok yuksek ihtinal falan neler neler ama masallah hepsi tek bebek boyutunda gidiyor. Bunlari diyen doktor yüzüme bakamiyor artik :) utandirdin beni diyor. Hersey allahtan canim senin gönlün iyi düşünsün rabbim gücünü veriyor :)Hadi inşallah canım ama kimse bana o kadar şans tanımıyor taş çatlasın 33 diyorlar hatta doktorun biri "4-5 ay taşırsın sonra düşürürsün o yüzden bağlanma onlara" dedi! Nasıl yapacaksam!!! Rabb'im isterse herşey olur
Valla kızlar simdiden gezin ne alacaksiniz ne yapacaksiniz kafanızda planlayin.Hafta sonu odasını hazırlayacağını söylemişti newintt.
Bende hiç hazırlık yapmadım. Daha erken diye düşünüyorum. Hele bi 28-29ları görelim hazırlıklara başlarız artık :)
Yeni haftan hayırlı olsun canım :) maaşallah kuzuların büyümüş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inş. Şimdi drun 32 de alalım diyince heycan yapmışsındır :) sağlıklı sıhhatli doğsunlarda ha 32 ha 34 arada çok fazla bi fark yok Allahın izniyle. Tabi ne kadar senle birlikte kalırlarsa o kadar iyi ama baktın taşımak gerçekten zor oluyor bekle benceBen 29+3um :) cumartesi kontrole gittim kizlar üçüde 1500 gr olmuş, doktor pazartesi alalim istersen dedi.
Dedim ne diyorsun olmaz :) ikizlerin aradinda zar var mi yokmu onda anlasamadik zar varsa sonuna kadar bekleriz dedi :) zar yoksa 32 yi doldurunca alırız kordon dolanması riski çok alırız dedi.
Valla zar yoksa 32. Haftaki durumlarina göre karar vermek istiyorum dedim sorun yoksa bekliycem.
Korkuttu kadın beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?