2016 üçüz anneleri :)

Bildiğim kadarıyla bizden başka sürekli giren yok gibi bi kaç yazışma öncesine kadar baktım ama olanlar varsa ekleyelim. :) bide 3arslanlar var haftalarını tam olarak nilmiyorum 20 yada 21. Hafta olabilir
Leydicim bende böyle bir tablo görmek istiyodum eline sağlık,benim 20 bitiyor yarın

Leydicim bende böyle bir tablo görmek istiyodum eline sağlık,benim 20 bitiyor yarın
sl
Bildiğim kadarıyla bizden başka sürekli giren yok gibi bi kaç yazışma öncesine kadar baktım ama olanlar varsa ekleyelim. :) bide 3arslanlar var haftalarını tam olarak nilmiyorum 20 yada 21. Hafta olabilir[/QUOTE.

Son düzenleme:
Kızlar az önce benimde burnum kanadı çok korktum. Normalde burnumu sildiğimde ufak tefek kanama oluodu ama bu kez biraz daha fazla kanama oldu

Kızlar az önce benimde burnum kanadı çok korktum. Normalde burnumu sildiğimde ufak tefek kanama oluodu ama bu kez biraz daha fazla kanama oldu
Geçmiş olsun bende de oldu ama şimdi geçti çok şükür perşembe druma gittiğimde danışacağım internette okuduğum kadarıyla gebelikte olabiliyormuş.

Kendimi listede görünce bi değişik oluyorum Lady

Bende oyle :) liste super olmus ellerine saglik canim :)

Valla kızlar bende de aynısı oluyor :) listenin bu kısımlarına geleceğimiz hayal gibiydi sanki :) inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza tüm bu yaşadığımız sıkıntılara değer herşey

Ozaman sıra şu şekilde
Newintt 29. Hafta
Fatmasimsek 25. Hafta
Yasim43 24. Hafta
Hhcm 23. Hafta
Lady 23. Hafta
Seyyahhk 21. Hafta
Ben 29+3um :) cumartesi kontrole gittim kizlar üçüde 1500 gr olmuş, doktor pazartesi alalim istersen dedi.
Dedim ne diyorsun olmaz :) ikizlerin aradinda zar var mi yokmu onda anlasamadik zar varsa sonuna kadar bekleriz dedi :) zar yoksa 32 yi doldurunca alırız kordon dolanması riski çok alırız dedi.
Valla zar yoksa 32. Haftaki durumlarina göre karar vermek istiyorum dedim sorun yoksa bekliycem.
Korkuttu kadın beni ya

Sen icini ferah tut canım bana 5. Ayi goremezsin demislerdi. Vücudun onlari tasiyacak kadar güçlü değil, biri geri kalabilir gelisim geriligi olmasi cok yuksek ihtinal falan neler neler ama masallah hepsi tek bebek boyutunda gidiyor. Bunlari diyen doktor yüzüme bakamiyor artik :) utandirdin beni diyor. Hersey allahtan canim senin gönlün iyi düşünsün rabbim gücünü veriyor :)

Hafta sonu odasını hazırlayacağını söylemişti newintt.
Bende hiç hazırlık yapmadım. Daha erken diye düşünüyorum. Hele bi 28-29ları görelim hazırlıklara başlarız artık :)
Valla kızlar simdiden gezin ne alacaksiniz ne yapacaksiniz kafanızda planlayin.
Çünkü 28 den sonra gezemiyorsunuz :) Ben ilk bas beğendiğim alacagim esyalari not etmistim resimlerini almistim. Simdi eşime git bunu al diyom :))
Odalarının badanasini yaptık bir tane besik ve 6cekmeceli komidin bide ikea da çekmeceli bi dolap begenmistim onu aldim
Annem duvar süsleri almış oda tamamlansin resmini atarim :)

Yeni haftan hayırlı olsun canım :) maaşallah kuzuların büyümüş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inş. Şimdi drun 32 de alalım diyince heycan yapmışsındır :) sağlıklı sıhhatli doğsunlarda ha 32 ha 34 arada çok fazla bi fark yok Allahın izniyle. Tabi ne kadar senle birlikte kalırlarsa o kadar iyi ama baktın taşımak gerçekten zor oluyor bekle bence ben şimdiden taşıyamıyorum vücudumu. Kocaman şişti karnım diyorum bu 2 kat daha büyüyecek o zaman ne yapacağım bilmiyorum. Veren Allahım sabrınıda verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…