2016 üçüz anneleri :)

Benimde kavamda yavaş yavaş bişeyler oluşturulmjş durumda. Birde artık teknoloji o kadar çok ilerledi ki internetten seç git al yada sipariş versin gelsin :) herşey bi kaç gün içerisinde elimde. 1 beşiğe üçünü birden sığdırabilecekmisin ? O da tamamlandığında resim gönderirsen bizlerede örnek olmuş olur merak ediyorum çok :)

Nevintt beklemekle iyi yapmissin canim ne kadar seninle kalirlarsa o kadar iyi en dogru zamanda gelirler ins. Cidden bende ileriki haftalari dusunuyorum hem ne giyecegim diye hem de merdiven falan cikarken yada biraz yuruyunce tikaniyorum nasil hareket edecegim diye

Bende kafamda nasıl bir oda istediğimi tasarladım :) 4 kapılı bir dolap yaptırmayı düşünüyoruz. 3 tane sallanabilen beşik daha sonrasında yatağa dönüşebilenlerden. Halı,perde ve avizeler :) odayı ilk taşındığımız zaman duvar kağıdı kaplatmıştık zaten. Şimdi fiyat araştırması yapıyoruz. 26. Haftadan sonrada hazırlıklara başlarız sanırım. Bir tanede park beşik düşünüyorum büyük boy olanlarından. Aslında liste çok kabarık daha banyo setleri kremleri vs var. Ben kendime gecelikdi çamaşırdı almadım biç onlara bakmam lazım. Dışarıya çıkmaya vakit bulduğumda bakacağım bakalım.
Newintt bende el işlerine merak sardım ya kitap okuyorum ya el işi yapıyorum yoksa evde vakit geçmiyor. Bebeğim birinin battaniyesi bitmek üzere :) sonra sırayla diğerleri için örücem :) sen ne örüyorsun ?

Kızlar selam herkese,bişey sorcam tetanoz aşısı için sağlık ocağını aradım 20.haftada dediler tam gitmeye hazırlanıyordum doktorumada sorayım nolur nolmaz dedim,ben çoğul gebeliklerde pek önermiyorum dedi,aşının etkisiyle düşük riski olabiliyormuş perinatoloğunada sor istersen dedi kafam karıştı,burda herkes yaptırdı sanırım..
Bende biraz büyük beşik alıp yanyana yatırmayı düşünüyorum ilk 6 ay sanırım birlikte yatıyorlarmış,parkbeşiklere baktım netten beğenmedim hiç,bende henüz hiçbir hazırlık yok ikeadanda 3-4 kapılı cicili bi dolap alırım diyorum halı perde kolay zaten,instagramda görüyorum millet tek gebelikte fıldır fıldır gezmiş döşemiş odayı içim gidiyor,bunada şükür diyorum tabi..

Newintt 30. Hafta
Fatmasimsek 25. Hafta
Yesim43 25. Hafta
Hhcm 24. Hafta
Lady 23. Hafta
Estetik 22. Hafta
Seyyahhk 21. Hafta
3 arslan 21. Hafta
Arslan3 21. Hafta
Sym24 17. Hafta
Emtu 12. Hafta

Bende ilk cocugumda uzun sure ilac kullandigim halde kanama yasadim surekli yatman lazim yemegi falan bile kalkip alamiyordum herseyi esim getiriyordu sadece lavaboya kalkiyordum korkma bisey olmaz ins. Cok yakin bir arkadasimin oyle bir kanamasi vardi ki hatta dr lar hastaneye bile almadilar dusun o kadar coktu ve aylarca surdu bu cocuk ne yasar ne dogar dediler oglu su an yaklasik 5 yasinda yani hic endiselenme canim sen icini ferah tut onlar cok guclu bunu unutma :)

Günaydın
Bugün şeker yüklemesi yaptırıyorum. İnşallah problemsiz atlatırım. Bitince detayları anlatırım size kızlar. Aranızda şeker yüklemesi yaptıranınız oldu mu?

Herkese gunaydin gunesli guzel rahat agrisiz sizisiz bol mutlu bir gun diliyorum hepimize :)
Benim daha zamanim gelmedi ama bende dusundukce cok stres oluyorum seker yuklemesini ins hic bir sorun olmadan kolayca atlatirsin canim

Günaydın
Bugün şeker yüklemesi yaptırıyorum. İnşallah problemsiz atlatırım. Bitince detayları anlatırım size kızlar. Aranızda şeker yüklemesi yaptıranınız oldu mu?
Teşekkür ederim. Az önce yüklediler şekeri çok tatlı birşey çok zor içtim. Ama herkes benim gibi değil millet bi dıkışta bitirdi valla. Çok tatlı mideyi yakıyor ve bulandırıyor. Şimdi oturdum bekliyorum. Saat 12e kadarda burdaymışım inş temiz çıkarda tüm bu yaşadıklarıma değer

Maasallah canim cok guzeller Allah kem gozlerden nazarlardan saklasin darisi bizlere olsun ins saglikla evimizde boyle minnoslarimizin resimlerini cektigimiz gunlerimiz olur ins hepimizin

Kizlar merhaba
1 günlük bebeklerin fotosunu avatarim yaptim teyzeleri için :)
maşallah kuzulara :) Allahım nazarlardan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…