- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.041
Benimde kavamda yavaş yavaş bişeyler oluşturulmjş durumda. Birde artık teknoloji o kadar çok ilerledi ki internetten seç git al yada sipariş versin gelsin :) herşey bi kaç gün içerisinde elimde. 1 beşiğe üçünü birden sığdırabilecekmisin ? O da tamamlandığında resim gönderirsen bizlerede örnek olmuş olur merak ediyorum çok :)Valla kızlar simdiden gezin ne alacaksiniz ne yapacaksiniz kafanızda planlayin.
Çünkü 28 den sonra gezemiyorsunuz :) Ben ilk bas beğendiğim alacagim esyalari not etmistim resimlerini almistim. Simdi eşime git bunu al diyom :))
Odalarının badanasini yaptık bir tane besik ve 6cekmeceli komidin bide ikea da çekmeceli bi dolap begenmistim onu aldim
Annem duvar süsleri almış oda tamamlansin resmini atarim :)
Ben de 12 hafta size gore cok yeni ama kanamadan dolayi hep yatiyorum ben ikinci kanamami gecirdimOpsss soryy balım :) hemen ekledim :*
Newintt 29. Hafta
Fatmasimsek 25. Hafta
Yesim43 25. Hafta
Hhcm 24. Hafta
Lady 23. Hafta
Estetik 22. Hafta
Seyyahhk 21. Hafta
3 arslan 21. Hafta
Arslan3 21. Hafta
Sym24 17. Hafta
Geçmiş olsun arkadaşım progesteron kullanmiyormusun? Kanamayi durdurur bu.Ben de 12 hafta size gore cok yeni ama kanamadan dolayi hep yatiyorum ben ikinci kanamami gecirdim
Sagol canim. Kullaniyorum puruloton ignede oluyorum ama yine de kanama sonra bir hafta lekeyle geciyor. Insallah hersey duzelir bir an onceGeçmiş olsun arkadaşım progesteron kullanmiyormusun? Kanamayi durdurur bu.
Yat dinlen. Is yapma zamanla geçer.Sagol canim. Kullaniyorum puruloton ignede oluyorum ama yine de kanama sonra bir hafta lekeyle geciyor. Insallah hersey duzelir bir an once
Teşekkür ederim. Az önce yüklediler şekeri çok tatlı birşey çok zor içtim. Ama herkes benim gibi değil millet bi dıkışta bitirdi valla. Çok tatlı mideyi yakıyor ve bulandırıyor. Şimdi oturdum bekliyorum. Saat 12e kadarda burdaymışım inş temiz çıkarda tüm bu yaşadıklarıma değerGünaydın
Bugün şeker yüklemesi yaptırıyorum. İnşallah problemsiz atlatırım. Bitince detayları anlatırım size kızlar. Aranızda şeker yüklemesi yaptıranınız oldu mu?
Azerinnn maaşallah barekallah. Allahım nazarlardan korusun inşallah.Kizlar merhaba
1 günlük bebeklerin fotosunu avatarim yaptim teyzeleri için :)
Teşekkür ederim. Az önce yüklediler şekeri çok tatlı birşey çok zor içtim. Ama herkes benim gibi değil millet bi dıkışta bitirdi valla. Çok tatlı mideyi yakıyor ve bulandırıyor. Şimdi oturdum bekliyorum. Saat 12e kadarda burdaymışım inş temiz çıkarda tüm bu yaşadıklarıma değer
maşallah kuzulara :) Allahım nazarlardan korusun...Kizlar merhaba
1 günlük bebeklerin fotosunu avatarim yaptim teyzeleri için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?