2016 üçüz anneleri :)

Kızlar şeker yüklemesini yaptırdım. Sonuçlarımı bekliyorum şimdi. Önce aç karnına bi kan aldılar sonra 75gr şeker yüklediler 60-120-180 dklarda tekrar kan verdim. Şekerli suyu içmekte çok zorlandım çünkü inanılmaz tatlıydı. İlk 1 saat geçmek bilmedi resmen hafif mide bulantım oldu ama çok şükür sonrasında geçti. Aynı zamanda iki defa da idrar aldılar. Şeker yükleme sonuçları bugün belli olurmuş internetten takip ediyorum. İdrar tahlili içinde 2 hafta sonrasında beni arayıp bilgilendireceklermiş.test için yarım gününüzü ayırmanız gerekiyor.

Sagol canim insallah 6. Haftadan beri yatiyorum. Izne de ayrildim. Insallah emeklerimiz bosa cikmaz.

Gecmis olsun canim insallah sonuclarda temiz cikar

Kiyafetler artık olmuyor aldığım butun tisortler badiler kucuk geliyor :)
Camasirlari 2xl almistim onlar bile karnima ufak geliyor artık yürümek çok zor sanki karnimin altina ağırlık baglamislar gibi denge kurmak zor oluyo

Ben yeni cikannbir ip türü var onunla hırka oruyorum ama hirkadan cok kışın mont gibi kullanacaklar :)

selam kızlar.yoğun bir gün geçirdim. Ayrıntılı ultrason için ildeki devlet hastanesi ne gittim. O da renkli ultrason için beni üç saat uzaktaki başka bir ile sevketti.bu beni pimpiriklendirdi. Hemen öbür ilçedeki doktora gittim. Ayrıntılı ultrason için uzmana gönderdi.çektirdim.anormaş bi durum görmediğini söyledi.bu dokktorda istersem diğer ilde renkli ultrason çekebileceğimi söyledi.kararsız kaldım hem uzak.buradaki doktoorum tek ayrıntılı istemişti yarın bide ona sorucam.hem ben bu ultrason çeşitlerini hiç anlamadım.neyse bi sorun yok gibi.tek heyet raporu alamadım.yarın kendi doktorumdan rapor isticem parça parça. Çalışmak zor geliyor ya.nevin sen 25 e kadar nasıl çalışmıştın.şaşıyorum.
Kanaması olan arkadaş emtuya geçmişler olsun. Azerin bebekleri de Allah bağışlasın
Çok tatlılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…