- 7 Mart 2016
- 555
- 260
- 33
- 38
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.061
Maaşallah. Allahım analı babalı sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü nasip eğlesin inşallah. Ne kadar tatlı olmuşlar üçü bir arada nescafe gibi :)Kizlar merhaba
1 günlük bebeklerin fotosunu avatarim yaptim teyzeleri için :)
Sagol canim insallah 6. Haftadan beri yatiyorum. Izne de ayrildim. Insallah emeklerimiz bosa cikmaz.Bende ilk cocugumda uzun sure ilac kullandigim halde kanama yasadim surekli yatman lazim yemegi falan bile kalkip alamiyordum herseyi esim getiriyordu sadece lavaboya kalkiyordum korkma bisey olmaz ins. Cok yakin bir arkadasimin oyle bir kanamasi vardi ki hatta dr lar hastaneye bile almadilar dusun o kadar coktu ve aylarca surdu bu cocuk ne yasar ne dogar dediler oglu su an yaklasik 5 yasinda yani hic endiselenme canim sen icini ferah tut onlar cok guclu bunu unutma :)
Oyy masallah nazarlardan korusun rabbim . darisi bizlerin basina insallah. Hepimiz senin gibi kuzularimizi saglicakla kucagimiza aliriz.Kizlar merhaba
Kızlar şeker yüklemesini yaptırdım. Sonuçlarımı bekliyorum şimdi. Önce aç karnına bi kan aldılar sonra 75gr şeker yüklediler 60-120-180 dklarda tekrar kan verdim. Şekerli suyu içmekte çok zorlandım çünkü inanılmaz tatlıydı. İlk 1 saat geçmek bilmedi resmen hafif mide bulantım oldu ama çok şükür sonrasında geçti. Aynı zamanda iki defa da idrar aldılar. Şeker yükleme sonuçları bugün belli olurmuş internetten takip ediyorum. İdrar tahlili içinde 2 hafta sonrasında beni arayıp bilgilendireceklermiş.test için yarım gününüzü ayırmanız gerekiyor.
Gecmis olsun canim insallah sonuclarda temiz cikarKızlar şeker yüklemesini yaptırdım. Sonuçlarımı bekliyorum şimdi. Önce aç karnına bi kan aldılar sonra 75gr şeker yüklediler 60-120-180 dklarda tekrar kan verdim. Şekerli suyu içmekte çok zorlandım çünkü inanılmaz tatlıydı. İlk 1 saat geçmek bilmedi resmen hafif mide bulantım oldu ama çok şükür sonrasında geçti. Aynı zamanda iki defa da idrar aldılar. Şeker yükleme sonuçları bugün belli olurmuş internetten takip ediyorum. İdrar tahlili içinde 2 hafta sonrasında beni arayıp bilgilendireceklermiş.test için yarım gününüzü ayırmanız gerekiyor.
Çok teşekkür ederim. Sonuçlarım açıklanmış ama daha dra göstermedim bakalım ne diyecek.Gecmis olsun canim insallah sonuclarda temiz cikar
hani bir günlüktüKizlar merhaba
Maşallah çok tatlılarKizlar merhaba
Ayyyyyyy gördüm gördüm bu kez maşallah subhanallahKızlar koyuyorum tekrar:)
Kiyafetler artık olmuyor aldığım butun tisortler badiler kucuk geliyor :)Nevintt beklemekle iyi yapmissin canim ne kadar seninle kalirlarsa o kadar iyi en dogru zamanda gelirler ins. Cidden bende ileriki haftalari dusunuyorum hem ne giyecegim diye hem de merdiven falan cikarken yada biraz yuruyunce tikaniyorum nasil hareket edecegim diye
Ben yeni cikannbir ip türü var onunla hırka oruyorum ama hirkadan cok kışın mont gibi kullanacaklar :)Bende kafamda nasıl bir oda istediğimi tasarladım :) 4 kapılı bir dolap yaptırmayı düşünüyoruz. 3 tane sallanabilen beşik daha sonrasında yatağa dönüşebilenlerden. Halı,perde ve avizeler :) odayı ilk taşındığımız zaman duvar kağıdı kaplatmıştık zaten. Şimdi fiyat araştırması yapıyoruz. 26. Haftadan sonrada hazırlıklara başlarız sanırım. Bir tanede park beşik düşünüyorum büyük boy olanlarından. Aslında liste çok kabarık daha banyo setleri kremleri vs var. Ben kendime gecelikdi çamaşırdı almadım biç onlara bakmam lazım. Dışarıya çıkmaya vakit bulduğumda bakacağım bakalım.
Newintt bende el işlerine merak sardım ya kitap okuyorum ya el işi yapıyorum yoksa evde vakit geçmiyor. Bebeğim birinin battaniyesi bitmek üzere :) sonra sırayla diğerleri için örücem :) sen ne örüyorsun ?
Yaa ben hep kaciriyorum kuzucuklari :)Kızlar koyuyorum tekrar:)
Koydum canim tekrar:)Yaa ben hep kaciriyorum kuzucuklari :)
hangisi hangisiydi?en baştaki onur du galiba:)Koydum canim tekrar:)
1.Onurhangisi hangisiydi?en baştaki onur du galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?