2016 üçüz anneleri :)

Kızlar kabızlık çekiyorum demişmiydim bilmiyorum ama hala devam ediyor çok zor bi durum doktorum bekınus diye bi hap verdi ama hamilelerde kullanılmaz yazıyor kullanmadım sizde de olan ilaç kullanan varmı bide aşırı derecede dün geceden beri kalbim çarpıyor sıkışıyor

Canım az az ve sık yemeye çalış. Hazmı kolay şeyler tüket. Malesef bende de çok oluyor. Nefes alamıycak gibi oluyorum resmen kalbime baskı yapıyormuş gibi nefesim kesiliyor sanki. Ben çözümü çok geç saate yemek yemeyerek ve hazmı kolay şehler tüketmekte buldum.

Koydum canim tekrar:)
Azerinn canım Rabbim kuzularını sana bağışlasın inşallah. Bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Benim serviks boyum tekrar kısalmış 13mm düşmüş bugün çok canım sıkıldı Allahım bizede bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım kabızlık için ben sabah aç karnına kayısı yiyorum iyi geliyo. Bebişler kilo alsın diye neler yapıyosunuz. Hastanede yatmaya başladığımdan beri kilo almaları durdu benim bebeklerimin

Canım kabızlık için ben sabah aç karnına kayısı yiyorum iyi geliyo. Bebişler kilo alsın diye neler yapıyosunuz. Hastanede yatmaya başladığımdan beri kilo almaları durdu benim bebeklerimin
Fatma üzülme canım ultrason lamı bakıyor yoksa alttanmı bakıyor doktorun ben size söyleyecektim unutmuşum kaşar ye dediler bana onu yiyorum 10gündür falan bebeklere kilo aldırıyor muş şu an kaç gramdalar

Kuru kayisi ye ve geceden iki tane bir bardak suya koy sabah aç karnina ilk önce suyunu ic üstüne kayisiyi ye çok faydasini görürsün..
Ayni sekilde kayisi hoşafıda yapip yiyebilirsin bire bir ..

Sağol canım çok zor evet üçüz gebelik mi seninde grupta yenimisin hatırlayamadım da
Yok canim ben umutla bekleyenlerdenim .. BirTutamMutluluk20 nin bebeklerini gorunce bakayim dedim masallah allah esirgesin..
Takip ediyorum sizi gizli gizli Çok zor ama sonucu güzel birsey rabbim hepinize sag salim kucaginiza almayida nasip etsin..

Seni en iyi ben anlarim canim gecen 1 hafta gidemedim lavaboya yaklasik olarak ve artik agridan oluyordum insan bide bebeklere bisey olacak diye korkuyor bende zaten kabizlik hat safhada ailede irsi hemeroid var ve trioid hastasiyim ikisi de zaten baya bir kabizlik yapiyor ustune gecen trioid kontrolunde dr d vitamini verdi ve ne olduysa o zaman oldu hic gidememeye basladim normalde bende 2-3 gun arayla kayisi falan yiyordum benimki kronik oldugu icin ust uste yada kisa araliklarla ayni seyi yaparsam ise yaramiyor zaten butun yemekler zeytin yagi ile yapiliyor yatmadan once kabuklu olarak elma yemek tabi su mutlaka iceceksin yada portakal mandalin gibi bisey genelde etkili yani aksam son yiyecegin onlar olacak ama yemekle arasinda mutlaka zaman olmasi lazim yoksa hic bir ise yaramiyor yogurt suyu aksamdan icip sabah kayisi yada incir yedikten sonra ac karnina 2 bardak ilik su ic ve yarim saat bisey yeme bunlar normal zamanlarda ise yarayanlar tabi bende su ilactan sonra hic biri ise yaramadi ve son care ilac kullanmamak icin sabun kullandim 2 kasik saf zeytinyagi ictim(onceki gece de icmistim maalesef ise yaramadi ) hic biri calismayinca bir parca zeytinyagli sabun kullaniyoruz genelde ondan kestim makattan iceri sokuyorsun fitil gibi dusun biraz yakar sabun malum korkma bebeklere falanda yapiliyor dogal oldugu icin su ana kadar yan etki hic duymadim gece yatmadan yaptim 1-2 saat durmasi lazim yani lavaboya gitmemen lazim o yuzden rahatsiz edici bisey ve cok sukur sonrasinda rahatladim hic bisey bulamazsan son care istersen sende bunu bir dene
Bu arada sute alisik degilsen yagli koy sutu falan bagirsaklari calistiriyor tabi ben alisik olunca ise yaramiyor

Alttan ultrasonla bakıyolar canım. Kaşarı duydum bende başlicam yemeye

çok geçmiş olsun bende size aç karnına kuru erik ve kefir oneririm ev turşusu da iyi gelir.

Sağol canım yaramaz mı tabiki yarar burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince bizi bizden başka anlayan olamaz heralde hepimizde aynı sıkıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…