- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.101
Sağol canım onlarıda deniyeyimçok geçmiş olsun bende size aç karnına kuru erik ve kefir oneririm ev turşusu da iyi gelir.
Ye canım şu an riskliyiz her an olabilirler bari biraz kilo alsınlar bende çok stresliyim hiç alttan bakmadı cumartesi günü söyleyecek dikiş atılması gerekiyor yada gerekmiyor diye bende bu haftadan sonra istemiyorum açıkçası korkuyorum rahimi uyarır diyeAlttan ultrasonla bakıyolar canım. Kaşarı duydum bende başlicam yemeye
Canım bi 3 hafta daha dayanabilsen süper olur. İnş. Bebişlerin daha erken gelmez. 28. Haftayı doldurduktan sonra için biraz daha rahat edecektir. Allah hepimizin yardımcısı olsunAzerinn canım Rabbim kuzularını sana bağışlasın inşallah. Bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Benim serviks boyum tekrar kısalmış 13mm düşmüş bugün çok canım sıkıldı Allahım bizede bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Şuanda kaç kilolar yeşimcim ? Önemli olan bebeklerin kilosundan çok sağlıklı bir şekilde gelişebilmeleri demişti benim doktorum. Prematüre doğan bebekler daha güçlü oluyorlarmış ve kısa süre içerisinde toparlarmış. O yüzden kilo durumuna çok takılmayın haftasında ilerlesin yeter. Bebekte çok kilo demek karında daha fazla alana ihtiyaç duymak demek. Unutmayın o göbüşlerde üç bebiş aynı alanı paylaşmaya çalışıyor.Ye canım şu an riskliyiz her an olabilirler bari biraz kilo alsınlar bende çok stresliyim hiç alttan bakmadı cumartesi günü söyleyecek dikiş atılması gerekiyor yada gerekmiyor diye bende bu haftadan sonra istemiyorum açıkçası korkuyorum rahimi uyarır diye
Haftasına göre düzenli gidiyor canım şimdilik doktor iyi diyor ama strese giriyorum işte 28 haftayı doldursak allahın izniyleŞuanda kaç kilolar yeşimcim ? Önemli olan bebeklerin kilosundan çok sağlıklı bir şekilde gelişebilmeleri demişti benim doktorum. Prematüre doğan bebekler daha güçlü oluyorlarmış ve kısa süre içerisinde toparlarmış. O yüzden kilo durumuna çok takılmayın haftasında ilerlesin yeter. Bebekte çok kilo demek karında daha fazla alana ihtiyaç duymak demek. Unutmayın o göbüşlerde üç bebiş aynı alanı paylaşmaya çalışıyor.
Bak işte en önemli şey strese girmemek. Doktorun iyi diyorsa herhangi bir problem yoktur çok şükür. Bunları kafana takmamaya çalış. Tam tersi nasıl daha rahat olabilirim stresten arınabilirim diye düşünmek daha doğru. Çünkü bebişlerimiz en ufak şeyden etkileniyorlar. Kendimizi mutlu edebilmeliyiz. Seni mutlu edicek şeylere yönlenmeye çalış. Bebek kıyafetlerine bak, odaları için bişiler bak. Ben ozmn çok mutlu oluyorum ve umut doluyor içine. Almıcak olsam bile düşünerek zaman geçirmek çok güzel. Böylelikle tüm olumsuzluklarıda atmış oluyorum kafamdan. Sonuçta herşey olacağına varıyor ve herşeyin bir vakti zamanı var. Bizimde bu vakti en güzel en verimli şekilde geçirerek geçen süreyi stres ile değilde mutlulukla hatırlayabilmek. Hamileliğimizin tadını stres yüzünd n çıkaartamıozHaftasına göre düzenli gidiyor canım şimdilik doktor iyi diyor ama strese giriyorum işte 28 haftayı doldursak allahın izniyle
Sağol canım ya rahatlatıyorsun insanı inşallah herşey yolunda gider sıkıntılarımızın karşılığını güzel bir şekilde alırızBak işte en önemli şey strese girmemek. Doktorun iyi diyorsa herhangi bir problem yoktur çok şükür. Bunları kafana takmamaya çalış. Tam tersi nasıl daha rahat olabilirim stresten arınabilirim diye düşünmek daha doğru. Çünkü bebişlerimiz en ufak şeyden etkileniyorlar. Kendimizi mutlu edebilmeliyiz. Seni mutlu edicek şeylere yönlenmeye çalış. Bebek kıyafetlerine bak, odaları için bişiler bak. Ben ozmn çok mutlu oluyorum ve umut doluyor içine. Almıcak olsam bile düşünerek zaman geçirmek çok güzel. Böylelikle tüm olumsuzluklarıda atmış oluyorum kafamdan. Sonuçta herşey olacağına varıyor ve herşeyin bir vakti zamanı var. Bizimde bu vakti en güzel en verimli şekilde geçirerek geçen süreyi stres ile değilde mutlulukla hatırlayabilmek. Hamileliğimizin tadını stres yüzünd n çıkaartamıoz
Hayırlısıyla alacağız inşalalah canım benim :)Sağol canım ya rahatlatıyorsun insanı inşallah herşey yolunda gider sıkıntılarımızın karşılığını güzel bir şekilde alırız
Tüh ya kaçırdımKizlar merhaba
1 günlük bebeklerin fotosunu avatarim yaptim teyzeleri için :)
nşallah canım benimde hedefim 1000gr üzerinde ve 28 haftayı tamamlamaları.Canım bi 3 hafta daha dayanabilsen süper olur. İnş. Bebişlerin daha erken gelmez. 28. Haftayı doldurduktan sonra için biraz daha rahat edecektir. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bana kuru kayısı falan yaramıyor bikaç şey birden yapıyorum 3 günü geçince,akşam koca bir armut ye gece yatmadanda 1 bardak sıcak ballı süt ılık değil ama sıcak,kahvaltılardada domatese bol zeytinyağı,bunlar işe yaramazsa DUPHALAC şurup var ben transferden beri çektiğim için daha ilk haftalarda içiyodum zararı yok dedi dr um aç karnına 1 kaşık sabah akşam düzene girince bırak dedi inşallah sanada faydası olur canımKızlar kabızlık çekiyorum demişmiydim bilmiyorum ama hala devam ediyor çok zor bi durum doktorum bekınus diye bi hap verdi ama hamilelerde kullanılmaz yazıyor kullanmadım sizde de olan ilaç kullanan varmı bide aşırı derecede dün geceden beri kalbim çarpıyor sıkışıyor
Allah sanada nasip etsin inşallah,çoğumuz senin gibi umutla bekleyenlerdik yeni gün nelere gebe hiçbirimiz bilemiyoruz,yeterki duadan ve umuttan vazgeçme..Yok canim ben umutla bekleyenlerdenim ..BirTutamMutluluk20 nin bebeklerini gorunce bakayim dedim masallah allah esirgesin..
Takip ediyorum sizi gizli gizliÇok zor ama sonucu güzel birsey rabbim hepinize sag salim kucaginiza almayida nasip etsin..
Amin insallah .. Duamdanda umudumdanda vazgecmiyorum umarim bende sizler gibi o minik ellere ayaklara yakinda kavusurum ..Allah sanada nasip etsin inşallah,çoğumuz senin gibi umutla bekleyenlerdik yeni gün nelere gebe hiçbirimiz bilemiyoruz,yeterki duadan ve umuttan vazgeçme..
Ben yaptırmadım canım doktorum istemedi benimKızlar bana kimse cevap yazmamış.doktoru renkli ultrason isteyen varmı.ayrıntılıyı yaptırdım
Canım benim gittiğim dr hem ayrıntılı hemde renkli baktı. İkisine birlikte bakılmıyor mu ayrıntılı ultrasonda ? Dopplerle bakılmadımı sana ? Perinatoloji uzmanı tek tek bütün bebekleri ayrıntısıyla inceliyor. Annede ve bebekte gelişebilecek tüm riskleri söylüyor. Hatta 4 boyutlu resmini ve cd veriyor.Kızlar bana kimse cevap yazmamış.doktoru renkli ultrason isteyen varmı.ayrıntılıyı yaptırdım
Senin haftalarında bende de olmuştu tatlım bir kaç gün sürmüştü hatta. Yatmadan önce bişeyler yememeğe çalış. Çok fazla yemek ve sindirim probleminden dolayıda olabilir. Benim 4-5 gün sürmüştü sonra kendiliğinden geçti.Günaydın arkadaşlar :)) hepimize sıkıntısız sorunsuz hayırlı hamilelikler :) bu aralar midemden ya da kaburgalarımdan (sanki!) kaynaklı bir ağrı sırtıma vuruyor aranızda böyle ağrı çeken varmı? Göğüs altından sırta vuruyor ağrısı. Gece yattığımda oluyor, uykudan uyandırıyor, ne tarafa yatsam ağrıyor.
2-3 gündür benimde kalçaların çok ağrımaya başladı karın büyüdükçe baskı fazlalaşıyor sanırımGünaydın kızlar Smy24 canım o ağrıyı ben hala yaşıyorum geceleri hiç uyuyamıyorum yan yatmaktan kalça kemiklerim batıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?