2016 üçüz anneleri :)

Alttan ultrasonla bakıyolar canım. Kaşarı duydum bende başlicam yemeye
Ye canım şu an riskliyiz her an olabilirler bari biraz kilo alsınlar bende çok stresliyim hiç alttan bakmadı cumartesi günü söyleyecek dikiş atılması gerekiyor yada gerekmiyor diye bende bu haftadan sonra istemiyorum açıkçası korkuyorum rahimi uyarır diye

Canım bi 3 hafta daha dayanabilsen süper olur. İnş. Bebişlerin daha erken gelmez. 28. Haftayı doldurduktan sonra için biraz daha rahat edecektir. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Şuanda kaç kilolar yeşimcim ? Önemli olan bebeklerin kilosundan çok sağlıklı bir şekilde gelişebilmeleri demişti benim doktorum. Prematüre doğan bebekler daha güçlü oluyorlarmış ve kısa süre içerisinde toparlarmış. O yüzden kilo durumuna çok takılmayın haftasında ilerlesin yeter. Bebekte çok kilo demek karında daha fazla alana ihtiyaç duymak demek. Unutmayın o göbüşlerde üç bebiş aynı alanı paylaşmaya çalışıyor.

Haftasına göre düzenli gidiyor canım şimdilik doktor iyi diyor ama strese giriyorum işte 28 haftayı doldursak allahın izniyle

Haftasına göre düzenli gidiyor canım şimdilik doktor iyi diyor ama strese giriyorum işte 28 haftayı doldursak allahın izniyle
Bak işte en önemli şey strese girmemek. Doktorun iyi diyorsa herhangi bir problem yoktur çok şükür. Bunları kafana takmamaya çalış. Tam tersi nasıl daha rahat olabilirim stresten arınabilirim diye düşünmek daha doğru. Çünkü bebişlerimiz en ufak şeyden etkileniyorlar. Kendimizi mutlu edebilmeliyiz. Seni mutlu edicek şeylere yönlenmeye çalış. Bebek kıyafetlerine bak, odaları için bişiler bak. Ben ozmn çok mutlu oluyorum ve umut doluyor içine. Almıcak olsam bile düşünerek zaman geçirmek çok güzel. Böylelikle tüm olumsuzluklarıda atmış oluyorum kafamdan. Sonuçta herşey olacağına varıyor ve herşeyin bir vakti zamanı var. Bizimde bu vakti en güzel en verimli şekilde geçirerek geçen süreyi stres ile değilde mutlulukla hatırlayabilmek. Hamileliğimizin tadını stres yüzünd n çıkaartamıoz

Sağol canım ya rahatlatıyorsun insanı inşallah herşey yolunda gider sıkıntılarımızın karşılığını güzel bir şekilde alırız

Sağol canım ya rahatlatıyorsun insanı inşallah herşey yolunda gider sıkıntılarımızın karşılığını güzel bir şekilde alırız
Hayırlısıyla alacağız inşalalah canım benim :)
Stressiz devam :) hepimize doktorlar moralimizi bozacak şeyler söylüyor ama ben inanıyorum ki herşey çok güzel olacak Allahın izniyle. Moral bozmak yok, stres yok bunlar bizi depresyona sokar. Tam tersi bizim daha güçlü daha dirençli daha enerjik hissetmemiz gerekiyor ki bebişlerimiz sağlıkla gelsin. Doktorlara kızıyorum bazen. İnsanı rahatlatmak yerine iice strese sokmanın ne alemi var. Hepimiz biliyoruz zaten risklerimizi sürekli ısıtıp ısıtıp önümüze koyup moralimizi bozuyorlar.

Bana kuru kayısı falan yaramıyor bikaç şey birden yapıyorum 3 günü geçince,akşam koca bir armut ye gece yatmadanda 1 bardak sıcak ballı süt ılık değil ama sıcak,kahvaltılardada domatese bol zeytinyağı,bunlar işe yaramazsa DUPHALAC şurup var ben transferden beri çektiğim için daha ilk haftalarda içiyodum zararı yok dedi dr um aç karnına 1 kaşık sabah akşam düzene girince bırak dedi inşallah sanada faydası olur canım

Allah sanada nasip etsin inşallah,çoğumuz senin gibi umutla bekleyenlerdik yeni gün nelere gebe hiçbirimiz bilemiyoruz,yeterki duadan ve umuttan vazgeçme..

Allah sanada nasip etsin inşallah,çoğumuz senin gibi umutla bekleyenlerdik yeni gün nelere gebe hiçbirimiz bilemiyoruz,yeterki duadan ve umuttan vazgeçme..
Amin insallah .. Duamdanda umudumdanda vazgecmiyorum umarim bende sizler gibi o minik ellere ayaklara yakinda kavusurum ..
Sizlerde saglikla kucaginiza alirsiniz insallah..

Kızlar bana kimse cevap yazmamış.doktoru renkli ultrason isteyen varmı.ayrıntılıyı yaptırdım

Kızlar bana kimse cevap yazmamış.doktoru renkli ultrason isteyen varmı.ayrıntılıyı yaptırdım
Canım benim gittiğim dr hem ayrıntılı hemde renkli baktı. İkisine birlikte bakılmıyor mu ayrıntılı ultrasonda ? Dopplerle bakılmadımı sana ? Perinatoloji uzmanı tek tek bütün bebekleri ayrıntısıyla inceliyor. Annede ve bebekte gelişebilecek tüm riskleri söylüyor. Hatta 4 boyutlu resmini ve cd veriyor.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar :)) hepimize sıkıntısız sorunsuz hayırlı hamilelikler :) bu aralar midemden ya da kaburgalarımdan (sanki!) kaynaklı bir ağrı sırtıma vuruyor aranızda böyle ağrı çeken varmı? Göğüs altından sırta vuruyor ağrısı. Gece yattığımda oluyor, uykudan uyandırıyor, ne tarafa yatsam ağrıyor.

Günaydın kızlar Smy24 canım o ağrıyı ben hala yaşıyorum geceleri hiç uyuyamıyorum yan yatmaktan kalça kemiklerim batıyor artık

Senin haftalarında bende de olmuştu tatlım bir kaç gün sürmüştü hatta. Yatmadan önce bişeyler yememeğe çalış. Çok fazla yemek ve sindirim probleminden dolayıda olabilir. Benim 4-5 gün sürmüştü sonra kendiliğinden geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…