2016 üçüz anneleri :)

Hastanede ayrıntılı bakıldı ama perinatolog değildi.renkli nediranlamadım.araştırma hastanesine git dedi.neyse ayrıntılı da yeterlidir umarım

duphalac vermişti bana dr.um kabızlık için,sıvı şeklinde ölçeğiyle içiliyor.iyi de gelmişti.bütün ilaçlarda hamileler için risklidir yazıyor zaten canım.grubuna bak canım ilacın a grubu mu b mi c mi?
Hamilelikte kan dolaşımı çok hızlanıyor,kalp normalden daha çok çalışmak zorunda kalıyor,bunu da biz hissediyoruz çarpıntı olarak dolayısıyla ama her ihtimale karşı dr.una danış canım.Çoğul gebelik değil mi senin de?

Günaydın kızlar Smy24 canım o ağrıyı ben hala yaşıyorum geceleri hiç uyuyamıyorum yan yatmaktan kalça kemiklerim batıyor artık
Allah kolaylık versin güzelim hepimizin çeşit çeşit ağrıları var Allah hepimize, bütün hamilelere ve bebeklerine yardım etsin. Kontrolün ne gün senin canım?

Tamam canım boş mideyle yatmayı deneyim inşallah faydasını göreyim sana bol bol dua edeyim :)) sağol tavsiye için lady

Kızlar çok şükür bebeklerle ilgili bir sıkıntı yokmuş. Rahim botum biraz kısalmış 3.00mm dedi dr. İstirahat etmen gerekiyor dedi. Kızım aynı bana benziyor :) erkeklerde babalarına :) her birinin tek tek resmini çekip verdi birde cd verdiler. Dr tahmini 32. Hafta gibi doğum olur dedi fakat erken gelme ihtimalide varmış. Ğçüz olduğu için risk grubundasın dedi. Hayırlısıyla inş. Problemsiz geçirirz sürecimizi kızlar. Hepinizin kandili mübarek olsun. Allahım bugün dualarımızı kabul eğlesin inş. Bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Hepimize problemsiz hamilelikler nasip etsin. Zamanında bir avazda kurtaraın inş.

Tamam canım boş mideyle yatmayı deneyim inşallah faydasını göreyim sana bol bol dua edeyim :)) sağol tavsiye için lady
Mümkün olduğunca saat 6-7 den sonra hiç bir şey yemr çok acıktığını hissedersen 1 bardak ılık süt içebilirsin hem midedeki yanmayı alıyor hemde tokluk oluşturuyor ve mutlaka hamur işi tüketmemeye çalış çünkü mideyi çok şişiriyor bu da bizim daha fazla rahatsız olmamıza sebep oluyor. Çünkü alan daralmaya başladı git gide. Ben bu şekilde çözüm buldum kendimde ve çok şükür abartmadığım müddetçe sıkıntı haşamıyorum.

Estetik sen ayrıntılıyı Recep Has hocada mı yoksa Zeynep Kamilde mi yaptırdın canım? Zeynep Kamilde Oya hocaya randevu aldık sen ona muayene oldun mu canım?

Amin canım Rabb'im hepimizin kandilini mübarek eylesin, bütün ihtiyacı olanlara yardım etsin inşallah. Yavrularına da sana da maşallah, Allah daim eylesin canım

Lady sonuçlarınon güzel olmasına sevindim.buralarda perınatologg yok.yolculuüu fa göze alamıyorum. Umarım herşey iyi olur hepimiz için. İki gündür izne ayrıldım.ben de dinlencem artık.

Lady çok sevindim canım senin adına 32 leri görürüz inşallah doktorunun dediğine göre

Evet canım çoğul gebelik sorayım bakalım doktoruma ne diyecek

Lady sonuçlarınon güzel olmasına sevindim.buralarda perınatologg yok.yolculuüu fa göze alamıyorum. Umarım herşey iyi olur hepimiz için. İki gündür izne ayrıldım.ben de dinlencem artık.
Çok teşekkür ederim. Perinatoloji olmasa bile radyotolog vardır mutlaka hatta bazı kadın doğumcular bile bakıyormuş ayrıntılı ultrasonda.
Gerçi yaptırmak çok da şart değil bence ama insan genede merak etmiyor değil. Uzun yolculuk yapmamak en iyisi. Ben bile hastaneye giderken çok zorlanıyorum çünkü oldukça yol mesafemiz var. Zaman ilerledikçe daha çok ağırlaşıyoruz bu durumda ağrıların artmasına sebep oluyor. İzin almakla çok iyi yapmışsın. Dinlenmek çok önemli. Banada dr kesinlikle dinlenmelisin dedi. Mümkün oldukça kalkmamalıymışım. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Hepiniz dualarımdasınız.

Radyoloğa göründüm canım 45 dk ya yakın baktı. Bi olumsuzluk görünmüyor ama tek bebek kadar net göremiyorum dedi.hayırlısı artık.

Herkese gunaydin kizlar :)
Gecmis kandiliniz ve uc aylariniz hayirli olsun ben de dun dr a gittim vee sonunda minnoslarimi gorup rahatladim.yaklasik 360 gr civarilar kafa kafaya vermis oturuyorlar :) biz bu pimpirikli anneyle ne yapacagiz diye dusunuyorlardi sanirim :)
Hepimizin gunleri guzel haberlerle dolu gecsin cosku umut mutluluk hic bizi birakmasin ins. Buna en cok bizim ihtiyacimiz var sanirim ne de olsa boyle mucizeler herkese nasip olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…