2016 üçüz anneleri :)

Ay masallah cok sevindim durumunun iyi olmasina. Ben de dun 12. Haftadan dolayi gittim baska sehirdeki peritologa yol cok zor geldi ama olsun onlar icin. Sukur herseyleri iyi cikti. 16. Haftada gel erken bakalim bir daha ayrintili dedi sizce erken mi 18 de bakilmasi gerekmiyor mu. Bu arada adana gittigim doktor yakin olan varsa tavsiye ederim ebru tarim cok ilgilendi begendim ben

Estetik sen ayrıntılıyı Recep Has hocada mı yoksa Zeynep Kamilde mi yaptırdın canım? Zeynep Kamilde Oya hocaya randevu aldık sen ona muayene oldun mu canım?
Ayrıntılı için Recep beye gittik canım. Gerçekten kendisinden de çok memnun kaldık. İşinde gerçekten başarılı bir dr.
Rutin kontrol ve testler içinde zeynep kamil perinatolojiye gidiyorum. Aslında daha iki kez gittim. İlkinde normal gebe polikliniğine gitmiştim. Şansıma dr perinatolog çıktı. Beni listeden açtılar perinatoloji bölümünden randevu alabilmem için sonra neriman hanımdan randevu almıştım gittiğim gün emekli olmuş beni oya pekine yönlendirdiler. Hem neriman hanımın hemde oya hanımın kendi randevuları birleşince oya hanım doğal olarak bağırınıyordu. :) beni aldılar sıkıntılarımı anlattım başka bir odaya yönlendirdi orda da asistan kız baktı. Zaten recep hocayada yeni muayene olduğum için çok ayrıntılı bakmadı. Şeker yüklemesi için tahlil verdiler. Geçen hafta onu yaptırdım. Bu haftayada randevu bulamadım. Haftaya gideceğim bende tekrardan oya hanıma. Bu kez kendisine randevu aldım ama bakalım dr hanım bu kez benle ilgilencek mi. Eğer muayeneyi gene geçiştirirlerse özelde devam edicem. Tahlil için sadece zeynep kamile gidicem. Sen ne zaman için randevu aldı ? Recep beye gitmekten vaz mı geçtin ?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar herkese dün bende 2.tetenos aşımı vuruldum bugün kolum ağırlaştı biraz bide bugün 25.haftam bitiyor benim yarın 26 olacağım inşallah kontrolümde yarın güzel haberler alırım inşallah doktorum dan

Yok vazgeçmedim canım nasipse salı günü Recep hocaya gideceğiz inşallah hayırlı güzel haberlerle döneriz. Bizde Zeynep Kamil hast. normal poliklinikten Selçuk hocaya randevu aldık doğumdaymış yerine asistan muayene etti (etmeye çalıştı diyelim :)) neyse sağolsun yeşil listeye kaydımızı yaptı artık sürekli perinatolog kontrolünde olacağız.

Biz ayrıca Erdem hastanesinde takibimizi yaptırıyoruz canım ama doktorumuz sürekli perinatolog kontrolü de gerektiğini söyledi o yüzden hem Zeynep Kamil hastanesine hem Erdem hastanesine gideceğiz

İnşallah güzel haberlerle canım. Recep hoca bu konuda gerçekten çok iyi bir doktor. Diğer doktorların göremediklerini hemen farkedio.

Biz ayrıca Erdem hastanesinde takibimizi yaptırıyoruz canım ama doktorumuz sürekli perinatolog kontrolü de gerektiğini söyledi o yüzden hem Zeynep Kamil hastanesine hem Erdem hastanesine gideceğiz
Bende medipole gidiyorum. Benim drumda perinatoloğun takip etmesini söyledi. Zeynep kamili önerdi ama bakalım bu sefer ilgilenceklermi bizimle :)

Bende de var canım aynı yerde sağ göğsümün altından sırtıma vuruyor,kaburga kemiği ağrıyor sanki benimde gece oluyor otururken yok yatınca var,uyuyana kadar bir sağa bir sola dönüyorum

Salı günü benim de randevum var Recep Has 'a:)

Ay kızlar hepiniz böyle prinatologtan bahsediyosunuz.napsam bu halimle dört saat gidip görünsemmi.yine arada kaldım. Ayrıntılı ultrason da iyiıktı ama. Çok şanslısınız

Ay kızlar hepiniz böyle prinatologtan bahsediyosunuz.napsam bu halimle dört saat gidip görünsemmi.yine arada kaldım. Ayrıntılı ultrason da iyiıktı ama. Çok şanslısınız
Bende gitmedim canım perinatologa falan ayrıntılı da çekilmedi Allahın izniyle bişey olmaz inşallah

Kızlar Saat sabah 7.30 oldu ben daha bir gram uyku uyumadım psikolojik bi şey miki bu sorun gece uykum gelmiyor koltukta geliyor yataga gidiyorum tamamen gidiyor sabaha kadar dönüp durmaktan karnım acıyor artık

Kızlar Saat sabah 7.30 oldu ben daha bir gram uyku uyumadım psikolojik bi şey miki bu sorun gece uykum gelmiyor koltukta geliyor yataga gidiyorum tamamen gidiyor sabaha kadar dönüp durmaktan karnım acıyor artık
Nerde rahat ediyorsan orda uyumaya çalışsan :)
Belkide gün içinde uyuyorsan akşam uykun kaçıyor olabilir. Çünkü bende gün içinde uyuduysam eğer baykuş gibi oluyorum geceleri :)

Uyumuyorum canım sabaha kadar dönmekten bugün psikolojim bozuldu
Benimde geceleri midemde yanma oluyor. Gaviscon içiyorum ama fayda etmiyor. Süt biraz iyi geliyordu o da işe yaramamaya başladı artık. Bütün gece uyuyamıyorum sürekli oturur vaziyette yatmam gerekiyor. Sağa sola dönemeyincede sürekli uyanmak durumunda kalıyorum. Psikolojini bozma canım elbet uyku ağır basmaya başladığında bi şekilde uyuyup kalcan.

İnşallah güzel haberlerle canım. Recep hoca bu konuda gerçekten çok iyi bir doktor. Diğer doktorların göremediklerini hemen farkedio.
Sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimiz hep güzel haberlerle döneriz. Rabb'im hepimize öpe koklaya yavrularımızı büyütmeyi nasip etsin. İnşallah Oya hanımdan memnun kalırız canım çünkü Erdem hastanesinin perinatoloğunun 500-600 lira gibi bir ücreti var, sürekli takibini yaptıralım dersek epeyce bir birikimimiz gider.

Bende de var canım aynı yerde sağ göğsümün altından sırtıma vuruyor,kaburga kemiği ağrıyor sanki benimde gece oluyor otururken yok yatınca var,uyuyana kadar bir sağa bir sola dönüyorum
Geçmiş olsun canım lady'nin önerisi epeyce işe yarıyor akşam 6-7 den sonra bişey yeme inşallah sende de işe yarar. Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…