- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.161
Lady dün gece kulaklarını çınlattım :)) Sağol güzelim tavsiyen işe yaradı, ağrım epeyce azaldı :)) Dua ettim gece sana, Allah razı olsun canımMümkün olduğunca saat 6-7 den sonra hiç bir şey yemr çok acıktığını hissedersen 1 bardak ılık süt içebilirsin hem midedeki yanmayı alıyor hemde tokluk oluşturuyor ve mutlaka hamur işi tüketmemeye çalış çünkü mideyi çok şişiriyor bu da bizim daha fazla rahatsız olmamıza sebep oluyor. Çünkü alan daralmaya başladı git gide. Ben bu şekilde çözüm buldum kendimde ve çok şükür abartmadığım müddetçe sıkıntı haşamıyorum.
Amin inşallah tatlım :) ne güzel dedin :) önemli olan bence ayrıntılı ultrason orda zaten bütün riskleri söylüyor dr.Sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimiz hep güzel haberlerle döneriz. Rabb'im hepimize öpe koklaya yavrularımızı büyütmeyi nasip etsin. İnşallah Oya hanımdan memnun kalırız canım çünkü Erdem hastanesinin perinatoloğunun 500-600 lira gibi bir ücreti var, sürekli takibini yaptıralım dersek epeyce bir birikimimiz gider.
Ben zaten pek yemek yiyemiyorumkiGeçmiş olsun canım lady'nin önerisi epeyce işe yarıyor akşam 6-7 den sonra bişey yeme inşallah sende de işe yarar. Allah kolaylık versin canım
Uykusuzluk kötü canım ya Allah kolaylık versin. Benim önceki hamileliğimde bende senin gibiydim canım büyük ihtimal stresten. Hiç tadını çıkarmadım o zaman, herşeyi taktım kafama...Ama sonra çok kızdım kendime, Allah bir daha nasip ederse olabildiğince rahat olacağım diye söz verdim kendime çok şükür yine nasip etti Mevla'm. Tadını çıkar tatlım Rabb'im sana bir mucize nasip etmiş ötesini düşünmemeye çalışKızlar Saat sabah 7.30 oldu ben daha bir gram uyku uyumadım psikolojik bi şey miki bu sorun gece uykum gelmiyor koltukta geliyor yataga gidiyorum tamamen gidiyor sabaha kadar dönüp durmaktan karnım acıyor artık
Allah senden de razı olsun canım benim. İşe yaramasına çok sevindim. Bende çok kötü oluyordum doktorumun tavsiyesi. Üçüz olduğu için ister istemez kendimize aşırı yük yükşüyoruz aslında bir sürü takviye vigamin kullanıyoruz zaten. Önemli olan bebişlerin işine yarayacak şehler tüketmek.Lady dün gece kulaklarını çınlattım :)) Sağol güzelim tavsiyen işe yaradı, ağrım epeyce azaldı :)) Dua ettim gece sana, Allah razı olsun canım
Salı Recep hocanın üçüz kabul günü demek canımSalı günü benim de randevum var Recep Has 'a:)
Çok sevindim canım hadi inşallah 34.haftayı görürsün :) güzel bir uyku çek miniklerinle bugece Yeşim :)Kızlar şimdi geldik kontrolden bebeklerim iyi maşallah dikiş atılacak bişey yok artık düşse bu haftaya kadar durmaz düşerdi zaten dedi bakmadı bile rahim boyuna 30a gelebilirmiyim dedim hedefimiz 34 hafta dedi inşallah dedim biraz daha rahatladım sanki
Çok sağol canım ben biraz panik ataklı birisiyim çok takıyorum o yüzden kafama inşallah acele etmezler beklerler bebişlerimizÇok sevindim canım hadi inşallah 34.haftayı görürsün :) güzel bir uyku çek miniklerinle bugece Yeşim :)
Canım maaşallah ne güzel haberler bunlar. İnşallah 34leri görmek nasip olur. İçini ferah tut 28i de atlattıktan sonra korkulacak bir şey kalmıyor. Allahım herşeyin hayırlısını nasip eğlesin.Kızlar şimdi geldik kontrolden bebeklerim iyi maşallah dikiş atılacak bişey yok artık düşse bu haftaya kadar durmaz düşerdi zaten dedi bakmadı bile rahim boyuna 30a gelebilirmiyim dedim hedefimiz 34 hafta dedi inşallah dedim biraz daha rahatladım sanki
Ben hastanedeyim hala canım. Bebişlerde bende iyiyim ama serviks uzunluğunu bilmiyorum bi haftadır bakmadılar ona. Artık çok sıkılıyorum sabretmem gerek ama zor geliyo artık. Zaman bi an çnce su gibi akıp geçerde bebeklerimle beraber sağlıkla çıkarız hastaneden
Dayan güzelim Allah sabrının karşılığını verecektir inşallah. Tabi sıkılır insan hastanede ama için içini yiyerek korku içinde evde oturmaktan iyidir hastanede kontrol altında olmak Fatma. Eğer örgü biliyorsan oyalar seni canım ufak tefek ör bişeyler ya da kanaviçe ya da kitap oku...Allah yardımcınız olsun, Allah kolaylık versin FatmaBen hastanedeyim hala canım. Bebişlerde bende iyiyim ama serviks uzunluğunu bilmiyorum bi haftadır bakmadılar ona. Artık çok sıkılıyorum sabretmem gerek ama zor geliyo artık. Zaman bi an çnce su gibi akıp geçerde bebeklerimle beraber sağlıkla çıkarız hastaneden
Geçmiş olsun. Sabırlı olunBen hastanedeyim hala canım. Bebişlerde bende iyiyim ama serviks uzunluğunu bilmiyorum bi haftadır bakmadılar ona. Artık çok sıkılıyorum sabretmem gerek ama zor geliyo artık. Zaman bi an çnce su gibi akıp geçerde bebeklerimle beraber sağlıkla çıkarız hastaneden
Canım benim ücüz değil tekSalı Recep hocanın üçüz kabul günü demek canım) İnşallah hepimiz çok hayırlı, çok güzel haberlerle döneriz
Çok şükür canım benim önemli olan senin ve bebişlerin iyi olmuş olması. Hastnede uzun süre kalmak gerçekten çok zor bir süreç tahmin edebiliyorum. Fakat bütün bu yaşananlara değecek göreceksin. Allahım hayırlısıyla vakti geldiğinde sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Seni ve bebişlerini korusun inş. Dualarımdasın arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz inş.Ben hastanedeyim hala canım. Bebişlerde bende iyiyim ama serviks uzunluğunu bilmiyorum bi haftadır bakmadılar ona. Artık çok sıkılıyorum sabretmem gerek ama zor geliyo artık. Zaman bi an çnce su gibi akıp geçerde bebeklerimle beraber sağlıkla çıkarız hastaneden
Arkadaşlar bebekleri h
Dayan güzelim Allah sabrının karşılığını verecektir inşallah. Tabi sıkılır insan hastanede ama için içini yiyerek korku içinde evde oturmaktan iyidir hastanede kontrol altında olmak Fatma. Eğer örgü biliyorsan oyalar seni canım ufak tefek ör bişeyler ya da kanaviçe ya da kitap oku...Allah yardımcınız olsun, Allah kolaylık versin Fatma[/QUO
Sıkılsamda yapıcak bişeyim yok canım zaten bebişler için burdayım onların sağlığı için. Kitap okuyorum felan ama gün için öyle bi an geliyoki bi saat geçmiyo. 3 hafta olucak salı günü dönüp baktığımda da baya olmuş diyorum. Zar zor geçiyo işte günler
razı olsun canım benim. İnşallah bir gün buraya bebişlerim sağlıklı evimize gidiyoruz da yazarım Hepimiz kuzularımızı sağlıkla alalım kucağımıza inşallahÇok şükür canım benim önemli olan senin ve bebişlerin iyi olmuş olması. Hastnede uzun süre kalmak gerçekten çok zor bir süreç tahmin edebiliyorum. Fakat bütün bu yaşananlara değecek göreceksin. Allahım hayırlısıyla vakti geldiğinde sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Seni ve bebişlerini korusun inş. Dualarımdasın arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?