- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.181
sağol canım benimGeçmiş olsun. Sabırlı olun
Eve çıkartmıyorlar mı canım haftada bir kontrole gitsen kabul etmiyor mu doktorun hastanede yatmak gerçekten sıkıntılı olur senin için dün bana doktorum bu haftadan sonra korkma artık dedi serviks boyuna bakmadı bile senle aynı haftadayız sende ferah tut içini inşallah bişey olmaz bebeklerimizeBen hastanedeyim hala canım. Bebişlerde bende iyiyim ama serviks uzunluğunu bilmiyorum bi haftadır bakmadılar ona. Artık çok sıkılıyorum sabretmem gerek ama zor geliyo artık. Zaman bi an çnce su gibi akıp geçerde bebeklerimle beraber sağlıkla çıkarız hastaneden
Çok sağol güzelim Allah senin ve minik yavrunun da yardımcısı olsun. Recep hocaya neden gidiyosun canım, riskli bir durumun yoktur inşallah?Canım benim ücüz değil tekbu topiği seviyorum,takip ediyorum.amin canım Allah kolaylık versin hepimize ki sizin çok çok daha zor,sağ salim kucağınıza almanızı dilerim canım..
Dr.um ayrıntılı ultrason için onu önerdi canım.dörtlü testte down sendromu riski çıkınca da ben de ona gitmek istedim.39 yaşındayım canım yaş riski varÇok sağol güzelim Allah senin ve minik yavrunun da yardımcısı olsun. Recep hocaya neden gidiyosun canım, riskli bir durumun yoktur inşallah?
ıkarsalar buraya bi buçuk saat kaldığım yer bende çıkma taraftarı değilim o yüzden canım. İnşallah 28. Haftayıda atlatırız 32 yideEve çıkartmıyorlar mı canım haftada bir kontrole gitsen kabul etmiyor mu doktorun hastanede yatmak gerçekten sıkıntılı olur senin için dün bana doktorum bu haftadan sonra korkma artık dedi serviks boyuna bakmadı bile senle aynı haftadayız sende ferah tut içini inşallah bişey olmaz bebeklerimize
Sağol canım sonu güzel olucak inşallahFatma geçmiş olsun çoğu gitti azı kaldı.
Hakkaten nevinden haber yok lady.ben de merak ettim.
İçini ferah tut tatlım, benim ablam 40 yaşında anne oldu ona da risk var dediler hatta amniyosentez yapalım dediler yaptırmadı maşallah dünya tatlısı yavrusuyla büyük aşk yaşıyolar şimdi :)) Allah ayırmasın onları, bütün anne ve yavrularını inşallah. Rabb'imin olduramayacağı bişey yok canım.Dr.um ayrıntılı ultrason için onu önerdi canım.dörtlü testte down sendromu riski çıkınca da ben de ona gitmek istedim.39 yaşındayım canım yaş riski var
Ay ne güzel bahtları açik olsun.amniyosentez ben de istemedim.Allah korusun hepimiziİçini ferah tut tatlım, benim ablam 40 yaşında anne oldu ona da risk var dediler hatta amniyosentez yapalım dediler yaptırmadı maşallah dünya tatlısı yavrusuyla büyük aşk yaşıyolar şimdi :)) Allah ayırmasın onları, bütün anne ve yavrularını inşallah. Rabb'imin olduramayacağı bişey yok canım.
Kuzum ben her hafta ayrıntılı ultrasona giriyorum :)Kızlar bana kimse cevap yazmamış.doktoru renkli ultrason isteyen varmı.ayrıntılıyı yaptırdım
Bendede oluyordu canım 28 den sonra azaldı biraz sanki kaburgamin altina girmeye çalışıyor gibiydiGünaydın arkadaşlar :)) hepimize sıkıntısız sorunsuz hayırlı hamilelikler :) bu aralar midemden ya da kaburgalarımdan (sanki!) kaynaklı bir ağrı sırtıma vuruyor aranızda böyle ağrı çeken varmı? Göğüs altından sırta vuruyor ağrısı. Gece yattığımda oluyor, uykudan uyandırıyor, ne tarafa yatsam ağrıyor.
Erdem hastanesinin bebek yogun bakim sorumlu hemsiresi sınıf arkadaşımdi gerçi hala ordami calisiyor emin değilim :) yogun bakımı gormeye gidersen ayse ataseveri sor canım bakalim ordami belki ilerde yardimi olur :)Biz ayrıca Erdem hastanesinde takibimizi yaptırıyoruz canım ama doktorumuz sürekli perinatolog kontrolü de gerektiğini söyledi o yüzden hem Zeynep Kamil hastanesine hem Erdem hastanesine gideceğiz
Paylaşırsanız sevinirim. :)Kizlar isterseniz diyet listemi gonderreyim burdan resmini çekip ama saatlerini örnek alin listeyi değil :)
Çok sevindim canım darısı bizlere inşallahOy girmeyeli bayagi olmuş :)daha dogurmadim kızlar :)
Hafta sonu eve gittim normalde hafta ici annemde kaliyorum. Ay eve bomba düşmüş gibiydi
Evi toparlattim bebek odasinin mobilyalarini kurdurdum :) iviz zivir ne varsa çöpe yolladim yoğun bir haftasonu geçirdik :)
Kontrolum cok iyi geçti üçüde haftasindan bir hafta ileride gidiyor maşallah :)kilolari ayni 1550 gr ile 1600 arasındalar. Doktor sıkıntı olmazsa 35 görürsün dedi inşallah dedim :)
Maaşallah canım kiloları hafsana göre iyiKızlar 26+3 üm bugün bebeklerin kiloları 870-909-960gr sizce nasıl
Rekoru sen kırıcaksın inşallah canım :)Oy girmeyeli bayagi olmuş :)daha dogurmadim kızlar :)
Hafta sonu eve gittim normalde hafta ici annemde kaliyorum. Ay eve bomba düşmüş gibiydi
Evi toparlattim bebek odasinin mobilyalarini kurdurdum :) iviz zivir ne varsa çöpe yolladim yoğun bir haftasonu geçirdik :)
Kontrolum cok iyi geçti üçüde haftasindan bir hafta ileride gidiyor maşallah :)kilolari ayni 1550 gr ile 1600 arasındalar. Doktor sıkıntı olmazsa 35 görürsün dedi inşallah dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?