2016 üçüz anneleri :)

Bende 26+3üm canım ama benim okadar değiller
Canım benimkilerde on günde 4gr almışlardı çok üzülmüştüm. Şimdi sürekli bişeyler yiyorum çerez çikolata meyve suyu ceviz kaşar peyniri. Bazen yemek yemekten nefes alamıyorum Ama başka türlü de kilo almıyolar

Kızlar fazla çerez ve meyve anneye çok kilo yapıyormuş günde bir kaşık tan fazla çerez yeme demisti bana doktor size listeyi yolluyorum porsiyonlarla beraber :)
Bu arada keciboynuzu pekmezi bana cok iyi geldi azerinin tavsiyesi :) bebeklere iyi kilo yapıyor günde 2 kaşık alıyorum sabah aksam ac karnına :)

Kızlar listeyi bir turlu buraya ekleyemedim. Dosya ebadı buyuk geliyor adresinizi yollayın direkt mail atayım.

Eklentiler

• grSAVKXM9BbMf8SaPSyyDPEW.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 88
Ye canım ye canın istemişken ye ben yiyemiyorum ondan kaşar ın faydası var ama sende fark ettin mi

Nevintt sen kaç kilo aldın canım toplamda

Benim menümde şu şekilde :)

Sabah: 2 yumurta,2 dilim kaşar peynir, 1 kaşık bal, salatalık,domates, 1 bardak süt, 1 dilim tam buğdaylı ekmek

Öğlen: 1 porsyon et,tavuk veya balık (yada kurubaklagil yemeği)
Salata veya sebze yemeği
1 dilim ekmek yada bulgur

Ara öğün: kuruyemiş veya 1 kase yulaf ezmeli yoğurt veya meyve

Akşam: öğlendeki gibi
Akşam yemeği en geç 7de hemiş olmalıyım yoksa akşam çok rahatsız ediyor.

Yatmadan önce 1 büyük bardak süt

Diyetisyene gidene kadar toplamda 21 kilo almistim. Listeye başladığımdan beri hiç kilo almadim. Ama bebekler güzel kilo aldı :)
Ya listenin daha ayrıntıları varda yuklenmiyor:)
Porsiyon,meyve ve cerezlerin miktarlari yazıyor.

Bana en erken 23 de en geçte 01:00de yatacaksin dedi :)
Daha gec olursa açlık hissedersin şeker seviyen yükselir dedi. Uymaya calisiyorum. Bazen pilav veya makarnayi daha az yiyorum :)
Ara öğünlerde süt, yoğurt ve ayran şeklinde böldum sabah süt öğlen yogurt aksam ayran iciyorum.

Ne guzel kizlar duzen kurup ona gore besleniyorsunuz cok ozendim size cidden ben ne bulsam yiyorum hatta nerde kotu seyler canim onlari istiyor

Liste devami :)

Eklentiler

• CJdA2N53VaM10TFV6aFyV10M.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 80
  • 6Kf6FdASDXXH5HVYSJV82LaU.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 72
  • CJdA2N53VaM10TFV6aFyV10M.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu sefer becerdim galiba :)

Eklentiler

• eAPC9eQF4dQ6C8SMUBa8P884.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 70
  • g2LfJASb55BEhdVtbCEU2A6V.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 90
  • RKMSVPEDY0hK2P0RW9RXAdH0.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 65
T
Ye canım ye canın istemişken ye ben yiyemiyorum ondan kaşar ın faydası var ama sende fark ettin mi
Yeni başladım canım kaşar a kahvaltıda yiyorum. Gün içindede diğerlerini yemeye çalışıyorum. Kabızlık yaşamamak içinde sabah aç karnına 3-4 tane kuru kayısı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…