- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.201
Bende 26+3üm canım ama benim okadar değillerKızlar 26+3 üm bugün bebeklerin kiloları 870-909-960gr sizce nasıl
Çok iyi maşallah hastalarına göreBende 26+3üm canım ama benim okadar değiller
Canım benimkilerde on günde 4gr almışlardı çok üzülmüştüm. Şimdi sürekli bişeyler yiyorum çerez çikolata meyve suyu ceviz kaşar peyniri. Bazen yemek yemekten nefes alamıyorum Ama başka türlü de kilo almıyolarBende 26+3üm canım ama benim okadar değiller
atarsan sevinirim :)Kizlar isterseniz diyet listemi gonderreyim burdan resmini çekip ama saatlerini örnek alin listeyi değil :)
Ye canım ye canın istemişken ye ben yiyemiyorum ondan kaşar ın faydası var ama sende fark ettin miCanım benimkilerde on günde 4gr almışlardı çok üzülmüştüm. Şimdi sürekli bişeyler yiyorum çerez çikolata meyve suyu ceviz kaşar peyniri. Bazen yemek yemekten nefes alamıyorum Ama başka türlü de kilo almıyolar
Nevintt sen kaç kilo aldın canım toplamdaKızlar fazla çerez ve meyve anneye çok kilo yapıyormuş günde bir kaşık tan fazla çerez yeme demisti bana doktor size listeyi yolluyorum porsiyonlarla beraber :)
Bu arada keciboynuzu pekmezi bana cok iyi geldi azerinin tavsiyesi :) bebeklere iyi kilo yapıyor günde 2 kaşık alıyorum sabah aksam ac karnına :)
Maaşallah :) ben bu kadar şeyi yesem ölürüm heralde :))) azcık fazla yesem kaburgalarımın ağrısından ölüyorum ben :)Kızlar listeyi bir turlu buraya ekleyemedim. Dosya ebadı buyuk geliyor adresinizi yollayın direkt mail atayım.
Merak etme canım gececek inşallah :)benimde oluyodu hafta ilerledikce geçti :)Maaşallah :) ben bu kadar şeyi yesem ölürüm heralde :))) azcık fazla yesem kaburgalarımın ağrısından ölüyorum ben :)
Yeni başladım canım kaşar a kahvaltıda yiyorum. Gün içindede diğerlerini yemeye çalışıyorum. Kabızlık yaşamamak içinde sabah aç karnına 3-4 tane kuru kayısı yiyorumYe canım ye canın istemişken ye ben yiyemiyorum ondan kaşar ın faydası var ama sende fark ettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?