2016 üçüz anneleri :)

Merhaba arkadaşlar bizde aranıza yeni katıldık. 11+2 haftalik hamileyim. Üçüz olduğunu ilk duyduğumda çok korktum gerçi hala korkuyorum ama :) yazdıklarınızı okuyarak rahatlıyorum biraz . Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

Hayırlı olsun. Bizlerinde korkuları gün ve gün artıyor malesef. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur bu süreci kolaylıkla atlatırız

Sizlerde de pembe akıntı olmusmuydu bende bugün hafif oldu çok az ama korktum doktorumu aradım sıkıntılı bi durumun olmayacağını söyledi. Bi jel kullanıyorum tahriş etmiştir dedi.

Sizlerde de pembe akıntı olmusmuydu bende bugün hafif oldu çok az ama korktum doktorumu aradım sıkıntılı bi durumun olmayacağını söyledi. Bi jel kullanıyorum tahriş etmiştir dedi.
Hoşgeldin :) hayırlı olsun.
Bende de olmuştu doktor kullandığım jelden kaynaklı olabileceğini söyledi değiştirdim çok şükür bi daha kanamam olmadı. Böle çok az pembe 1-2 damlacık gelmişti. Korkma hiç dr jel yerine progestan fitil vericektir.

Bugün doktora gittim. Bebişlerin durumu iyiymiş çok şükür. Biri 595gr diğerleri 612,650gr dedi doktorum. Gelişimleri çok şükür haftasıyla uyumlu fakat servikal boyumu tekrar ölçtü. Hunileşme başlamış dedi. Mutlaka serkraj yapılması gerekir ama bu da kesin erken doğum olmayacağı anlamına gelmiyor onunda riskleri var dedi. Haftaya tekrar çağırdı yeniden bi ölçüm yapacakmış. Bu süre içerisinde lavabo ihtiyacı dışında kalkmayacakmışım. Günde 3 kez de progestan kullanmamı söyledi. Normalde 1 tane kullanıyordum. Siz günde kaç tane progestan kullanıyorsunuz? 3 kez çok değil mi ya

Yaa aslında 12. Haftanın sonunda bırakırız demişti az kaldı. Siz kaç haftaliksiniz devam ediyomusunuz.
Ben ilk üç ay günde 2 defa kullanıyordum. Sonra günde 1 defaya düşürmüştü drum. Şimdi doktor değiştirdim en son gittiğimde 2 ye çıkarttı bugünde hunileşme gözlemlediği için 3 e çıkarttı.ben şuanda 23. Haftamı doldurdum.

Canı
m bbende de hunileşme var o yüzden de taburcu etmiyolar. Günde 2 defa 200mg progestan tablet haftada bir proluton iğne yapıyolar

Canı

m bbende de hunileşme var o yüzden de taburcu etmiyolar. Günde 2 defa 200mg progestan tablet haftada bir proluton iğne yapıyolar
Biliyorum tatlım bana dr serkraj yapalım diyor haftaya tekrar kontrol edecekmiş bh süre içerisinde kalkma hiç dedi. Fakat yatamıyorum 2 saat içinde bütün kemiklerim ağrımaya başladı resmen.sende kanama olmuşmuydu ?

Kendine odaklanmayacagin yatark yapacagin biseyler bulmaya calis canim kitap falan oku bide heryerine yastik al biraz ise yariyor agrilar icin ama yinede pozisyon ddgistirmek gerekiyor tabi
Bu arada bebeklerin kilolari ne kadar iyi maasallah ins saglikla seni uzmeden ileriki haftalara kadar da buyurler anneleri :)

En rahat ettiğim arkama yastık koyarak yatmak ama doktor yatıcaksın diyo sol tarafıma dönüom arada sağıma dönüom ama kalbim sıkışıo gibi oluyor. Şuan halimi görsen 5 tane yastık var :) 2 sırtımda 1 popomda 2 si ayaklarımda :) inşallah bi problem olmadan atlatırız bu süreci Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…