- 24 Ağustos 2015
- 848
- 729
- 18
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.281
Canim hepsinin plasentasi ayri cok sukur..sanirim oyle olunca daha iyiymis..zaten daha cok kucukler, doktorlarla gorusuyorum daha hic biri hepside kalsin demediCanim bu gruptaki bütün annelere reduksiyon teklif edildi :) biz yola ucuzlerimizle devam kararı aldık. Tabiki karari etkileyen çok faktör var seninkiler cift yumurtami tek yumurtami ikizler tek plesantami amniyon keseleri ayrimi hepsi gebelegin ilerleyen safhalarini etkiliyor.
Rediksuyonda islem sırasında %15 üçünumde ölme ihtimali var allah korusun.
Bence guvendigin bir perinatolaga git aklındaki herseyi sor öyle karar ver 12. Haftaya kadar vaktin var nasılsa
Evet cok haklisin tek bebekle bile hamilelik cok zorken 3 bebekle kimbilir ne kadar zordurYeni katılan arkadaşlarımız var aramıza hoşgeldiniz öncelikle evet aynı şeyleri bizede söyledi doktorlar ama ben şahsım adıma hiç düşünmedim bile hangine karar verip onu sonlandırabilirdim ki Rabbim bizi özel kılmış ve 3 tane can vermiş içimize bu herkese nasip olan bişey değil kimisi 1tanesini arıyor yıllarca ama bize 3tane vermiş o yüzden biz çok özeliz.Evet zor geçmiyor mu tabiki geçiyor ben 15 gündür geceleri uyuyamıyorum kabızlık çekiyorum felaket bir şekilde karnım iyice gerildi nefes alamıyorum sanki yan yattığım için artık kalça kemiklerim batıyor yemek yiyemiyorum İştahım kesildi oturamıyorum belim batıyor doktorum serklaj yapmadı haftam ilerledi diye risk almak istemedi ama açılma var her an olabilir diye diken üzerindeyim stresliyim daha bir sürü şeyler ama bu zorlukların ardından Rabbim kolaylık verecek buna inanıyorum bebeklerimizi sağsağlim elimize aldığımızda bütün sıkıntılarımız ağrılarımız bitecek inşallah herkesin kendi tercihi ben bu yolu tercih ettim ve devam ediyorum tek duam sağlıklı sıhhatli olsunlar en az 32ye kadar dursunlar onlar dursun ben sıkıntısını çekmeye razıyım dua edelim arkadaşlar Rabbim hepimize kolaylık versin kimseyi zora sokmasın
Kaçıncı haftandaydın ? Doktorun bir risk görseydi eğer çalışma derdi mutlaka.slm kızlar, öncelikle yeni anne adayımız hoşgeldin aramıza :)
kızlar size sormak istediğim birşey var ben hala çalışıyorum doktoruma sordum ben ihtiyacın olursa söylerim dedi ama işe geliş gidiş mesafem baya var hem biraz yürüyorum, hem metroya biniyorum, hemde iş yerimde asansör olmadığı için 4 kat çıkıp iniyorum acaba doktorun kararına bırakmayıp gidip başka yerden heyet raporumu alsam aslında işe gelmek iyi geliyor bana evde olsam sıkılırım ama bu kadar yol metro merdiven inip çıkmak onlar için sıkıntı olacaksa ayrılsam mı diyorum. Doktoruma tekrar soramam biraz değişik biri rapor alayım diye 2. kez sorduğumda biraz atarlı cevap verdi o yüzden tekrar sormaya çekiniyorum :)
22 hafta 5 günlük canım seninle aynı gidiyoruz galiba :)Kaçıncı haftandaydın ? Doktorun bir risk görseydi eğer çalışma derdi mutlaka.
1 hafta var aaramızda birbirimizle hakın tarihlerdeyiz. Serkraj yapılmışmıydı ? Belki serkraj var diye drunuz daha rahattır. Bana geçen gittiğimde dr çalışıyorsan işten ayrılmalısın demişti. Rahim boyu ölçümü çok önemli eğer problem yoksa sıkıntı yok.22 hafta 5 günlük canım seninle aynı gidiyoruz galiba :)
Benim 15. Haftadan sonra ağırlaşmalar başladı 30. Haftada dahada arttı uzun süre ayakta kalamıyordum. Yürüdüğüm zaman falan dediğin gibi baskı hissediyordum ve zaman ilerledikçe insan daha ağırlaşıyor nefes almakta bile zorlanıyor. Evin içinde bile nefes nefese kalıyorum.Arkadaşlar siz benden epey tecrubelisiniz :) ben daha 12 yim ama Karnım büyüdü, agirlasiyorum gittikçe. Bir haftada çok derse giriyodum programımı yarı yarıya hafiflettim o kadar ayakta duramiyorum baskı oluyormuş gibi geliyor sizlerde de öylemiydi
günaydın canım :) yok yapılmadı rahim boyu ölçümü iyiydi bakalım haftaya çarşamba kontrol günüm ne diyecek... Bide insanlar hep canımı sıkıyor bu bebekleri aşağıda taşıyorsun daha yukarıda olmalıydı diye söylüyorlar1 hafta var aaramızda birbirimizle hakın tarihlerdeyiz. Serkraj yapılmışmıydı ? Belki serkraj var diye drunuz daha rahattır. Bana geçen gittiğimde dr çalışıyorsan işten ayrılmalısın demişti. Rahim boyu ölçümü çok önemli eğer problem yoksa sıkıntı yok.
günaydın :) aynen dediğin gibi yapayım en fazla 2 yada 3 hafta sonra gidip heyet alayım sıcaklarda bastıracak metronun kalabalığı çekilmezAslan 3 bende bir haftadır izin daha doğrusu on günlük rapor aldım.bitince yine alcam kırk güne kadar alınabiliyormuş.heyet raporu alamadım.acil b ir durum olnalı dedi doktor. Özelden belki alırdım ama gitmedim.bazı doktorlara kalsa tek gebelikten farkımız yok.bence bi kaç kafta içinde almaya çalış. Evde bile zor duruyor insan.
günaydın canım :) yok yapılmadı rahim boyu ölçümü iyiydi bakalım haftaya çarşamba kontrol günüm ne diyecek... Bide insanlar hep canımı sıkıyor bu bebekleri aşağıda taşıyorsun daha yukarıda olmalıydı diye söylüyorlarben rahat olmaya çalıştıkça biri gelip hemen bir şeyler söylüyor
Masallah cok sevindim canim bebisler cok sansli anneleri ona cok guzel bakmis ohh 1 yilda yasitlarini gecerler insallahMerhaba kizlar
2 haftadir annem artik geceleri kalmiyo
Tek başına bakıyorum ucuzlere gece gündüz
Epeyce de zor olmaya başladı bakımları
Gece uykumuz neredeyse yok
4 subatta kontrolumuz vardı. Her şeyimiz çok iyi maşallah
1 ayda ucuzler 600 gr almaliyken biz 1100 gr ve 1000 gr almisiz:)Onur 2700 gr,Ozan 2500 gr,ömür 2300gr olmuş :)doktor çok çok iyi bakmishsin dedi nasil sevindim anlatamam
Sjmdi 3 kilo olmusuzdur herhalde akşam tarticam banyo oncesi:)
Sizde durumlar nasil?yesimden haber var mi?
Yeni gelenler hoşgeldiniz :)benim size tavsiyem serklaj serklaj serklaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?