2016 üçüz anneleri :)

Canim hepsinin plasentasi ayri cok sukur..sanirim oyle olunca daha iyiymis..zaten daha cok kucukler, doktorlarla gorusuyorum daha hic biri hepside kalsin demedi evet 12 haftaya kadar vaktim var insallah en hayirlisi olur hakkimizda..insallah hepimiz ücüne de sag saglim kavusuruz..eminim cok zordur ama veren Allah o zorluklara katlanmayida nasip edecektir

Evet cok haklisin tek bebekle bile hamilelik cok zorken 3 bebekle kimbilir ne kadar zordur Allah yardimcimiz olsun.insallah 32-35 haftalardan once gelmesinler..bitanesine bile kiymak istemiyorum..gittigi yere kadar gider insallah.Kaderimizde ne varsa onu yasiycaz.hayirlisi Allahtan

Dun birsuru üçüz dogurmus kisiyle tanistim biraz icim ferahladi..hatta 38.haftada doguran bile var kizlar..bunlarin hepsi bizlere umut isigi :)) hadi hayirlisi insallah

Surekli dinlenmemiz lazimmis yatacakmisiz..hic is yapmiycakmisiz..kisa gezmeler olabilirmis..baska onereceginiz bir sey var mi?

slm kızlar, öncelikle yeni anne adayımız hoşgeldin aramıza :)
kızlar size sormak istediğim birşey var ben hala çalışıyorum doktoruma sordum ben ihtiyacın olursa söylerim dedi ama işe geliş gidiş mesafem baya var hem biraz yürüyorum, hem metroya biniyorum, hemde iş yerimde asansör olmadığı için 4 kat çıkıp iniyorum acaba doktorun kararına bırakmayıp gidip başka yerden heyet raporumu alsam aslında işe gelmek iyi geliyor bana evde olsam sıkılırım ama bu kadar yol metro merdiven inip çıkmak onlar için sıkıntı olacaksa ayrılsam mı diyorum. Doktoruma tekrar soramam biraz değişik biri rapor alayım diye 2. kez sorduğumda biraz atarlı cevap verdi o yüzden tekrar sormaya çekiniyorum :)

Kaçıncı haftandaydın ? Doktorun bir risk görseydi eğer çalışma derdi mutlaka.

22 hafta 5 günlük canım seninle aynı gidiyoruz galiba :)
1 hafta var aaramızda birbirimizle hakın tarihlerdeyiz. Serkraj yapılmışmıydı ? Belki serkraj var diye drunuz daha rahattır. Bana geçen gittiğimde dr çalışıyorsan işten ayrılmalısın demişti. Rahim boyu ölçümü çok önemli eğer problem yoksa sıkıntı yok.

Arkadaşlar siz benden epey tecrubelisiniz :) ben daha 12 yim ama Karnım büyüdü, agirlasiyorum gittikçe. Bir haftada çok derse giriyodum programımı yarı yarıya hafiflettim o kadar ayakta duramiyorum baskı oluyormuş gibi geliyor sizlerde de öylemiydi

Benim 15. Haftadan sonra ağırlaşmalar başladı 30. Haftada dahada arttı uzun süre ayakta kalamıyordum. Yürüdüğüm zaman falan dediğin gibi baskı hissediyordum ve zaman ilerledikçe insan daha ağırlaşıyor nefes almakta bile zorlanıyor. Evin içinde bile nefes nefese kalıyorum.

Aslan 3 bende bir haftadır izin daha doğrusu on günlük rapor aldım.bitince yine alcam kırk güne kadar alınabiliyormuş.heyet raporu alamadım.acil b ir durum olnalı dedi doktor. Özelden belki alırdım ama gitmedim.bazı doktorlara kalsa tek gebelikten farkımız yok.bence bi kaç kafta içinde almaya çalış. Evde bile zor duruyor insan.

günaydın canım :) yok yapılmadı rahim boyu ölçümü iyiydi bakalım haftaya çarşamba kontrol günüm ne diyecek... Bide insanlar hep canımı sıkıyor bu bebekleri aşağıda taşıyorsun daha yukarıda olmalıydı diye söylüyorlar ben rahat olmaya çalıştıkça biri gelip hemen bir şeyler söylüyor

günaydın :) aynen dediğin gibi yapayım en fazla 2 yada 3 hafta sonra gidip heyet alayım sıcaklarda bastıracak metronun kalabalığı çekilmez

Canim bana da oyle diyorlardi bosver sen takma kimseyi kafana sadece o olsa iyi daha neler neler diyorlar duyma sen onlari bende aldirmamaya calisiyorum zaten bizim stresimiz bize yeter bide onlara ihtiyacimiz yok

Merhaba kizlar
2 haftadir annem artik geceleri kalmiyo
Tek başına bakıyorum ucuzlere gece gündüz
Epeyce de zor olmaya başladı bakımları
Gece uykumuz neredeyse yok
4 subatta kontrolumuz vardı. Her şeyimiz çok iyi maşallah
1 ayda ucuzler 600 gr almaliyken biz 1100 gr ve 1000 gr almisiz:)Onur 2700 gr,Ozan 2500 gr,ömür 2300gr olmuş :)doktor çok çok iyi bakmishsin dedi nasil sevindim anlatamam
Sjmdi 3 kilo olmusuzdur herhalde akşam tarticam banyo oncesi:)

Sizde durumlar nasil?yesimden haber var mi?
Yeni gelenler hoşgeldiniz :)benim size tavsiyem serklaj serklaj serklaj

Masallah cok sevindim canim bebisler cok sansli anneleri ona cok guzel bakmis ohh 1 yilda yasitlarini gecerler insallah

Yeni katilan arkadaslar sizlere de hayirli olsun melekk sana en yakin ben varim galiba grupta 13 hafta 2 gun benim de ama ben 40 gundur calismiyorum yatiyorum kanama olmustu. Simdi iyiyim sukur. Yatmaya alisma galiba ben alistim suan evden ciktigimda basim donmeye basliyor. Kendimi cok güvensiz hissediyorum. Calisan arkadaslar helal olsun süpersiniz masallah sizlere ben yapamadim.
Bi de arkadaslar ben doktoruma serklaji sordum hic bir anlami yok dedi ama sizler de var kafam karisti.

Azerin maşallah darısı başımıza.umarız 32 ler 34ler arkalarfa kalır. Sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.kızlar sizinkiler ne sıklıkla kıpırdsnıyor.bi gün oluyor hiç kıpranmıyorlar bi gün oluyor yerlerinde duramıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…