2016 üçüz anneleri :)

Evet emtuu bizim daha uzun bi yolumuz var. Benim bugün kontrolüm vardı hersey yolunda dedi doktorum. Ufak tefek kanlı akıntım vardı çok korkmustum kullandığım jelden kaynaklanıyormus onu biraktirdi progestan verdi. Inşallah bizde 30 lari görürüz. Beni 18. Haftamda çağırdı rahim ölçümü falan o zaman yapılacakmis.

Ayrintili ultrason icin ben de gecen hafta gittim perinatolog olan doktora beni 16. Haftam icin cagirdi erken görelim eller kollar karismadan ama 1 saatlik baska bir sehirde bana zor geliyor ama yapacak bisey yok. Bi baska doktorla daha devam ediyorum. 1.kanamam 6 haftalikken oldu ama 2 gun surdu. Ben de progestan kullaniyorum. Insallah hepimiz saglicakla kavusuruz. Bu arada kilon nasil almaya basladin mi ben 3 kg vermistim simdiye kadar 1 bucuk geri aldim

Hepsinin ayrı olmasi çok güzel canım risklerin bir çoğu azalıyor bence, canım hiç bir kadin dogumcu ve perinatalog üçüde kalsin demez :) onlar cogul gebeliğe bir hastalik gibi yaklasiyorlar karar sana kalmış. Artık 31+0 oldum hala bile yeni birine gitsem niye teke dusurmedin diyolar yaw artık sonuna gelmisim sanane be adam diyesim geliyo

Senn boşver onlari canım benim en basindan beri asagida saglik ocagina igne yaptirmaya gittigimde ebe bana sen doguracaksin cok yakin demisti :)
Bunu diyeli 5 hafta oldu
Benim en basimdan beri hep aşağıdalar arada yukari çıkıyorlar 3 gun sonra gene bakiyorum aşağıdalar :)
Kimsenin seni tek gebeliklerle karsilastirip moralini bozmasina izjn verme bizim milletimiz kötümser konuşmayı cok sever

Bende bugün kontrolden geldim :)
Rahim boyum uzamis yatmak iyi geldi galiba :) 38mm olmuş.
Gelisimleride tam haftasi ile uyumlu gidiyor:)
1680gr ve 1550gr arasindayiz :) doktor kilolarina cok takma dedi haftasi ile uyumlu gitmeleri daha önemli dedi :)
Gecen yilda bir üçüz dogurtmus 37. Haftada doğum yapmış hayırlısı dedim :)

Gozun aydin ne guzel sende 37-38 goreceksin ins yeni rekorlar bekliyoruz
Saglikli sihhatli zamaninda dogsunlarda zaten kilo illaki alirlar bak Azerinn masaallah ne guzel bakti oglanlara :) boyle iyi haberler almak bize de moral oluyor cok sagolun kizlar herkesin iyi haberleri gelsin ins.

Gunaydin guzel anneler :)
Gununuz mutlu, bol tekmeli ve cok rahat gecsin agrilar ucsun gitsin
Bugun kontrolleri olanlar guzel haberlerinizi bekliyoruz

Ya saçmalamasın adama bak ihtiyacın olursa nedemek benim dr um 15.16.haftalarda 35 mm lerde olmasına rağmen merdivenden inme sakın asansöre bin dedi ki sen 23 desin artık merdiven çıkmayı bırak yürüme bile,ben ilk aylar mide bulantısından 10 gün 10 gün aldım hep sonrada dr yat dedi 2 aydır heyetliyim sen kendini daha iyi bilirsin tabi ama erken gelmelerini tetikleyecek şeylerden kaçınmak lazım

Leydi sen 30 oldunmuu maşallah ee bişey kalmadı seninde:)

Ohh oh maşallah kuzucuklara

Masallah canim insallah 37leri de gorursun :) evet doktorlar cok ilginc..napalim artik idare edicez

Tesekkur ederim arkadaslar hosbuldum:))
Benimkiler daha küçük 7.haftamiza basladik..yolun basindayim..gunde 3×200 progestan fitil,gün asırı progestan igne kullaniyorum..folik asit ve b12..ayni zamanda aspirin ve kan sulandirici igne..kevgire döndüm ( ama bebisler icin katlaniyorum mecburen.
Sizler neler kullaniyorsunuz? Bide bulantilariniz ne zaman basladi ne zaman bitti? Benim oglumda bu zamanlar bulantim yogundu ve 14.haftaya kadar devam etmisti artarak..simdi bir kac gun bir iki saat oluyor bir kac gun olmuyor..ozaman biraz panik oluyorum.cogul oldugu icinmi duzensiz aceba?

Kızlar günaydın dünden beri belim ağrıyor ama değişik bir ağrı sanki korkuyorum karnımda ağrıyor gibi erken doğum başlangıcı neler olabilir sizce

Kızlar günaydın dünden beri belim ağrıyor ama değişik bir ağrı sanki korkuyorum karnımda ağrıyor gibi erken doğum başlangıcı neler olabilir sizce
Agri yan bosluklarinda mi? Kasiklarinda da var mi? Ve karninda kasilma hissediyor musun? Kasilma söyle olur : biyerini parmaklarinla sık bırak,ayni oyle tum karnin kasiliyor..Eger bu hepsine evetse hastaneye gitmeni öneriyorum canim..nst ye baglan

senin tüpbebekmiydi? Ben anlamıyorum dr lar neye göre veriyor bu ilaçları günde 600 mg progestan alıyosun bide iğne oluyosun,bazılarına 3. Aydan sonra bıraktıran var,banada 3-4 ay kullanacaksın demişti crinon jel günde 2 kere toplam 180 mg oluyor, 3. Aydan sonra bırakmayı geçtim üstüne haftalık depo iğne verdi enson jelden,ağızdan kapsüle döndü günde 200 mg diğerlerini hepimiz içiyoruz kan sulandırıcı,folik vs
Benim bulantım çok oldu,5-6. Hafta gibi başladı nerdeyse 15-16 ya kadar sürdü,4 kg verdim su bile içemiyodum inşallah senin hiç olmaz ben normalde regl döneminde bile kokulara hassastım midem bulanırdı

Son düzenleme:
Belim çok ağrıyor canım karnım üşütme ağrısına benziyor gibi strese girdim ne olduğunu anlayamıyorum şu an hastanede doktor da yok ile gidiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…