2016 üçüz anneleri :)

Kızlar günaydın dünden beri belim ağrıyor ama değişik bir ağrı sanki korkuyorum karnımda ağrıyor gibi erken doğum başlangıcı neler olabilir sizce
Günaydın canım
Bana ayda bir regl sancısı gibi geliyor 2. Gün akşama doğru geçiyor ara ara ve hafif şiddette, dr una sordunmu panik yapma ama kontrolüde bırakma biz şimdi herşeyden korkuyoruz tabi doğal olarak İstanbuldaydın sanırım sen yakında varmı baktıranileceğin biryer?

Doktoruma mesaj çektim ama cevap gelmedi henüz yok canım istanbulda değilim ben bir hafta oldu daha geleli kontrolden evet korkuyorum bu haftalara kadar geldim az daha gitmek istiyorum

Belim çok ağrıyor canım karnım üşütme ağrısına benziyor gibi strese girdim ne olduğunu anlayamıyorum şu an hastanede doktor da yok ile gidiyorum ben
Canim strese girme sakin ol..bol bol dinlen doktora ulasana kadar..sanci gaz sancisi,üşütme agrisi, regl agrisi hepsinin karisimi gibi oluyor..sureklimi gelip gidiyormu ona dikkat et..bide eger sanciysa giderek fazlalasir..bu arada miniklerin hareketini iyi gözlemle..azalcakmi yoksa cok fazlami olcak..bugun gidemiyorsan yarina kadar kendini hic yorma ve sabah doktora git bence..doktor yönlendirir bisey yoksa da icin rahatlar..

Dogal canim..benim bi bebek kaybim var 38.haftada karnimda kalbi durdu oglumun..simdi bide üçüz olunca tedbir amacli progesteron destegi yapiyor doktor..en az 9.haftaya kadar dedi..kan sulandirici ve b12 yi falanda bende hafif düzey kan pihtilasmasi var onun icin kullaniyorum..doguma kadar kullanicam mecburum..tek gebeligimde bende oyleydim 6.hafta bulantim baslamisti 14.haftaya kadar baya yogundu, cikarmiyordumda bulanti coktu..simdi aksamlari birazcik olup geciyor..rahatmi gecircem yoksa bebeklerime biseymi oluyor diye korkuyorum..oglumu kaybettigim icin zaten her halim panik benim insallah Allahim bu sefer bana bagislar yavrularimi..hepimiz sag saglim kavusuruz insallah..34-35leri gorursek daha iyi olur insallah

Ben hiç kilo vermedim ki kusma falan olmayınca başından beri alıyorum. Şimdiye kadar 5 kilo aldım şimdi haftada 1 alıyorum zaten ki öyle çokta yemiyorum ara öğünlere falan dikkat ediyorum. Doktoruma dedim ben 6 hafta dayanamam 3 hafta sonra gelirim diye :) benim de merkeze uzaklığım 2 30 saat. Ilcede öğretmenim mecbur gidiyorum. Okullar bi kapansın hep annemlerde kalıcam.

Can
Doktoruma mesaj çektim ama cevap gelmedi henüz yok canım istanbulda değilim ben bir hafta oldu daha geleli kontrolden evet korkuyorum bu haftalara kadar geldim az daha gitmek istiyorum
ım dikkatli ol illa kendi doktoruna gitmen şart değil haberdar et durumdan bizi.. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi

Benim bulantım 5.ay bitene dek olmuştu.bu arda kızlar ben son bir ayda bir kilo almışım Toplam 11 kilo normalmi.az alıyorum gibi geldi. Tek gebeliğimde 18 almıştım.her ay bir alırsam bu gebelikte taş çatlasa 14 olurum normal mi

Benim bulantilar yeni bitti ama hic istahim yok. Et ve balik hic yiyemiuorum.sen sansliymissin masallah geceleri ruyamda yemek goruyorum ama yiyemiyorum☺

30 haftadan sonra cok aliniyor bence simdiye kadar 11 kilo gayet iyi bebeklerin gelisimi iyiyse hic sorun yok :) dogum sonrasi eski haline donmen kolay olur :) gecmis yillardaki üçüz annelerini okudum orda da bazilari üçüz olmasina ragmen daha az kilo almis..üçüz hamilelik dahami güzel ne :))

Kizlar duphalac kullaniyor musunuz. Ben artik hergun almayi dusunuyorum baska turlu wc olayi yok. Siz kullaniyor musunuz bu ilaci.
Ben doktora sormustum wc ye gidemezsem ne kullanayim diye,bana o surubu yazmisti..kullan rahatlikla..sabahlari 3-4 tane kuru kayisi ye ustune su ic..1 saat sonra falan kahvaltini yap..buyuk ihtimalle rahatlatir..yada kayisi hosafi yap oda cok rahatlatir

Canım benim bulantılarım 8. Hsfta gibi başladı 18. Haftamda bulantılsr geçti. İlk aylarda günde 2 progestan kullanıyordum kanama olduğunda dr iğne yazdı 1 hafta hergün kullandım donra günde 2 devam ettim. 3 ay sonra dr 1e düşürdü geçen hsfta 3e çıkarttı dr tekrar hunileşme gözlemlediği için aynı zamanda tansiyon problemi yüzünden coraspirin kullanmaya başladım 19. Haftamda. Bunların dılında bi tonda vitamin kullanıyorum. Günde 2 defa kan ilacı kullanıyorum. Artık evi görsen ilaç kutularının herbiri bir yerde. Mide yanması için gaviscon. Kaşıntı için krem, çatlak için kremler :) her tarafta bişi :) he bide ağrı olursa die endol yazmıştı dr. Onu daha kullanmadım

Canım bende toplam 5 kilo aldım. Sanırım normal sonlara doğru biraz daha artarr. Bide üçüz oldukları içşn hem yediklerimizden hemde bizim depodan besleniyorlar.

Oyyy Allah yardim etsin canim benim gidisatta onu gosteriyor..üçüz gebelik sonucta mecburuz igne ilac kullanmaya..insallah cok guzel buyuyup gelisir minik kuslarimiz.katlanicaz napalim onlar iyi olsunda :)

Doktor gel bakalım dedi canım bugün gideceğiz inşallah benim kuruntumdur

Yesim43 korkma canim bugun iyi haberlerle doneceksin ins. Unutma sirayi bozmak yok herkes cok guzel haberlerle dolu guzel bir hafta geciririz ins
Hepimize iyi haftalar :)

Teşekkürler teyzeleri:)
Daha yeni yeni badilerimiz uzerimize oluyo nasil seviniyorum anlatamam:)
Onurun 1 aydir gozunde capaklanma oluyo doktor papatya cayiyla sil dedi ama gecmiyo nedense
Onu doktora sorucam Allah korusun doğuştan goz kanali falan kapali olur diye odum kopuyo
Ama oyle olsa dogdugundan beri olurdu dimi?
Ozaninsa gobegi tamamen disa dönük vaziyetde ona da doktor 6 ayina kadar geçer demişti ama ben sorup su bozuk parayla sarma islemini yapicam galiba
Yesik43 canım son durum nedir?merak ediyorum seni az daha dayan 28 haftana az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…