- 21 Şubat 2016
- 300
- 192
- 53
- 45
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.321
Günaydın canımKızlar günaydın dünden beri belim ağrıyor ama değişik bir ağrı sanki korkuyorum karnımda ağrıyor gibi erken doğum başlangıcı neler olabilir sizce
Doktoruma mesaj çektim ama cevap gelmedi henüz yok canım istanbulda değilim ben bir hafta oldu daha geleli kontrolden evet korkuyorum bu haftalara kadar geldim az daha gitmek istiyorumGünaydın canım
Bana ayda bir regl sancısı gibi geliyor 2. Gün akşama doğru geçiyor ara ara ve hafif şiddette, dr una sordunmu panik yapma ama kontrolüde bırakma biz şimdi herşeyden korkuyoruz tabi doğal olarak İstanbuldaydın sanırım sen yakında varmı baktıranileceğin biryer?
Canim strese girme sakin ol..bol bol dinlen doktora ulasana kadar..sanci gaz sancisi,üşütme agrisi, regl agrisi hepsinin karisimi gibi oluyor..sureklimi gelip gidiyormu ona dikkat et..bide eger sanciysa giderek fazlalasir..bu arada miniklerin hareketini iyi gözlemle..azalcakmi yoksa cok fazlami olcak..bugun gidemiyorsan yarina kadar kendini hic yorma ve sabah doktora git bence..doktor yönlendirir bisey yoksa da icin rahatlar..Belim çok ağrıyor canım karnım üşütme ağrısına benziyor gibi strese girdim ne olduğunu anlayamıyorum şu an hastanede doktor da yok ile gidiyorum ben
Dogal canim..benim bi bebek kaybim var 38.haftada karnimda kalbi durdu oglumun..simdi bide üçüz olunca tedbir amacli progesteron destegi yapiyor doktor..en az 9.haftaya kadar dedi..kan sulandirici ve b12 yi falanda bende hafif düzey kan pihtilasmasi var onun icin kullaniyorum..doguma kadar kullanicam mecburum..tek gebeligimde bende oyleydim 6.hafta bulantim baslamisti 14.haftaya kadar baya yogundu, cikarmiyordumda bulanti coktu..simdi aksamlari birazcik olup geciyor..rahatmi gecircem yoksa bebeklerime biseymi oluyor diye korkuyorum..oglumu kaybettigim icin zaten her halim panik benimsenin tüpbebekmiydi? Ben anlamıyorum dr lar neye göre veriyor bu ilaçları günde 600 mg progestan alıyosun bide iğne oluyosun,bazılarına 3. Aydan sonra bıraktıran var,banada 3-4 ay kullanacaksın demişti crinon jel günde 2 kere toplam 180 mg oluyor, 3. Aydan sonra bırakmayı geçtim üstüne haftalık depo iğne verdi enson jelden,ağızdan kapsüle döndü günde 200 mg diğerlerini hepimiz içiyoruz kan sulandırıcı,folik vs
Benim bulantım çok oldu,5-6. Hafta gibi başladı nerdeyse 15-16 ya kadar sürdü,4 kg verdim su bile içemiyodum inşallah senin hiç olmaz ben normalde regl döneminde bile kokulara hassastım midem bulanırdı
Ben hiç kilo vermedim ki kusma falan olmayınca başından beri alıyorum. Şimdiye kadar 5 kilo aldım şimdi haftada 1 alıyorum zaten ki öyle çokta yemiyorum ara öğünlere falan dikkat ediyorum. Doktoruma dedim ben 6 hafta dayanamam 3 hafta sonra gelirim diye :) benim de merkeze uzaklığım 2 30 saat. Ilcede öğretmenim mecbur gidiyorum. Okullar bi kapansın hep annemlerde kalıcam.Ayrintili ultrason icin ben de gecen hafta gittim perinatolog olan doktora beni 16. Haftam icin cagirdi erken görelim eller kollar karismadan ama 1 saatlik baska bir sehirde bana zor geliyor ama yapacak bisey yok. Bi baska doktorla daha devam ediyorum. 1.kanamam 6 haftalikken oldu ama 2 gun surdu. Ben de progestan kullaniyorum. Insallah hepimiz saglicakla kavusuruz. Bu arada kilon nasil almaya basladin mi ben 3 kg vermistim simdiye kadar 1 bucuk geri aldim
ım dikkatli ol illa kendi doktoruna gitmen şart değil haberdar et durumdan bizi.. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimiziDoktoruma mesaj çektim ama cevap gelmedi henüz yok canım istanbulda değilim ben bir hafta oldu daha geleli kontrolden evet korkuyorum bu haftalara kadar geldim az daha gitmek istiyorum
Benim bulantilar yeni bitti ama hic istahim yok. Et ve balik hic yiyemiuorum.sen sansliymissin masallah geceleri ruyamda yemek goruyorum ama yiyemiyorum☺Ben hiç kilo vermedim ki kusma falan olmayınca başından beri alıyorum. Şimdiye kadar 5 kilo aldım şimdi haftada 1 alıyorum zaten ki öyle çokta yemiyorum ara öğünlere falan dikkat ediyorum. Doktoruma dedim ben 6 hafta dayanamam 3 hafta sonra gelirim diye :) benim de merkeze uzaklığım 2 30 saat. Ilcede öğretmenim mecbur gidiyorum. Okullar bi kapansın hep annemlerde kalıcam.
30 haftadan sonra cok aliniyor bence simdiye kadar 11 kilo gayet iyi bebeklerin gelisimi iyiyse hic sorun yok :) dogum sonrasi eski haline donmen kolay olur :) gecmis yillardaki üçüz annelerini okudum orda da bazilari üçüz olmasina ragmen daha az kilo almis..üçüz hamilelik dahami güzel ne :))Benim bulantım 5.ay bitene dek olmuştu.bu arda kızlar ben son bir ayda bir kilo almışım Toplam 11 kilo normalmi.az alıyorum gibi geldi. Tek gebeliğimde 18 almıştım.her ay bir alırsam bu gebelikte taş çatlasa 14 olurum normal mi
Ben doktora sormustum wc ye gidemezsem ne kullanayim diye,bana o surubu yazmisti..kullan rahatlikla..sabahlari 3-4 tane kuru kayisi ye ustune su ic..1 saat sonra falan kahvaltini yap..buyuk ihtimalle rahatlatir..yada kayisi hosafi yap oda cok rahatlatirKizlar duphalac kullaniyor musunuz. Ben artik hergun almayi dusunuyorum baska turlu wc olayi yok. Siz kullaniyor musunuz bu ilaci.
Canım benim bulantılarım 8. Hsfta gibi başladı 18. Haftamda bulantılsr geçti. İlk aylarda günde 2 progestan kullanıyordum kanama olduğunda dr iğne yazdı 1 hafta hergün kullandım donra günde 2 devam ettim. 3 ay sonra dr 1e düşürdü geçen hsfta 3e çıkarttı dr tekrar hunileşme gözlemlediği için aynı zamanda tansiyon problemi yüzünden coraspirin kullanmaya başladım 19. Haftamda. Bunların dılında bi tonda vitamin kullanıyorum. Günde 2 defa kan ilacı kullanıyorum. Artık evi görsen ilaç kutularının herbiri bir yerde. Mide yanması için gaviscon. Kaşıntı için krem, çatlak için kremler :) her tarafta bişi :) he bide ağrı olursa die endol yazmıştı dr. Onu daha kullanmadımTesekkur ederim arkadaslar hosbuldum:))
Benimkiler daha küçük 7.haftamiza basladik..yolun basindayim..gunde 3×200 progestan fitil,gün asırı progestan igne kullaniyorum..folik asit ve b12..ayni zamanda aspirin ve kan sulandirici igne..kevgire döndüm( ama bebisler icin katlaniyorum mecburen.
Sizler neler kullaniyorsunuz? Bide bulantilariniz ne zaman basladi ne zaman bitti? Benim oglumda bu zamanlar bulantim yogundu ve 14.haftaya kadar devam etmisti artarak..simdi bir kac gun bir iki saat oluyor bir kac gun olmuyor..ozaman biraz panik oluyorum.cogul oldugu icinmi duzensiz aceba?
Canım bende toplam 5 kilo aldım. Sanırım normal sonlara doğru biraz daha artarr. Bide üçüz oldukları içşn hem yediklerimizden hemde bizim depodan besleniyorlar.Benim bulantım 5.ay bitene dek olmuştu.bu arda kızlar ben son bir ayda bir kilo almışım Toplam 11 kilo normalmi.az alıyorum gibi geldi. Tek gebeliğimde 18 almıştım.her ay bir alırsam bu gebelikte taş çatlasa 14 olurum normal mi
Oyyy Allah yardim etsin canimCanım benim bulantılarım 8. Hsfta gibi başladı 18. Haftamda bulantılsr geçti. İlk aylarda günde 2 progestan kullanıyordum kanama olduğunda dr iğne yazdı 1 hafta hergün kullandım donra günde 2 devam ettim. 3 ay sonra dr 1e düşürdü geçen hsfta 3e çıkarttı dr tekrar hunileşme gözlemlediği için aynı zamanda tansiyon problemi yüzünden coraspirin kullanmaya başladım 19. Haftamda. Bunların dılında bi tonda vitamin kullanıyorum. Günde 2 defa kan ilacı kullanıyorum. Artık evi görsen ilaç kutularının herbiri bir yerde. Mide yanması için gaviscon. Kaşıntı için krem, çatlak için kremler :) her tarafta bişi :) he bide ağrı olursa die endol yazmıştı dr. Onu daha kullanmadım
Doktor gel bakalım dedi canım bugün gideceğiz inşallah benim kuruntumdurCanim strese girme sakin ol..bol bol dinlen doktora ulasana kadar..sanci gaz sancisi,üşütme agrisi, regl agrisi hepsinin karisimi gibi oluyor..sureklimi gelip gidiyormu ona dikkat et..bide eger sanciysa giderek fazlalasir..bu arada miniklerin hareketini iyi gözlemle..azalcakmi yoksa cok fazlami olcak..bugun gidemiyorsan yarina kadar kendini hic yorma ve sabah doktora git bence..doktor yönlendirir bisey yoksa da icin rahatlar..
İnşallah fatma çok stresliyim korkuyorum bugün gideceğiz gel bakalım dedi biraz daha sabretseler keşkeCan
ım dikkatli ol illa kendi doktoruna gitmen şart değil haberdar et durumdan bizi.. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi
İnşallah canım yoktur bişeyYeşim inşallah bi olumsuzluk yoktur.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?