- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.341
Canım küçükken bende de çok oluyordu. Her kalktığımda çapaklanmadan gözümü açamazdın ağlardım. Annem sıcak suyla temizlerdi sabahları. Öok şükür bi sıkıntı olmadı. Dr bi merhem vermişti sanırım bi müddet kullandıktan sonra geçmişti.Teşekkürler teyzeleri:)
Daha yeni yeni badilerimiz uzerimize oluyo nasil seviniyorum anlatamam:)
Onurun 1 aydir gozunde capaklanma oluyo doktor papatya cayiyla sil dedi ama gecmiyo nedense
Onu doktora sorucam Allah korusun doğuştan goz kanali falan kapali olur diye odum kopuyo
Ama oyle olsa dogdugundan beri olurdu dimi?
Ozaninsa gobegi tamamen disa dönük vaziyetde ona da doktor 6 ayina kadar geçer demişti ama ben sorup su bozuk parayla sarma islemini yapicam galiba
Yesik43 canım son durum nedir?merak ediyorum seni az daha dayan 28 haftana az kaldi
Insallah canim..güzel haberlerini bekliyoruz..minik kuslarina soyle 36.haftaya kadar beklesinler :)Doktor gel bakalım dedi canım bugün gideceğiz inşallah benim kuruntumdur
Amin inşallah canım Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Bizlere kolaylıklar basip eğlesin inşallah. Bebişler sağlıklı sıhhatli olsunlarda varsın olsun kullanalım ilaçları iğneli hepsi bizim ve bebişlerimiz içinOyyy Allah yardim etsin canimbenim gidisatta onu gosteriyor..üçüz gebelik sonucta mecburuz igne ilac kullanmaya..insallah cok guzel buyuyup gelisir minik kuslarimiz.katlanicaz napalim onlar iyi olsunda :)
Canım ne yaptın ne dedi drun merak ediyorum seniDoktor gel bakalım dedi canım bugün gideceğiz inşallah benim kuruntumdur
Yeşim güzel haberlerini bekliyoruz güzelim, Allahım senin ve meleklerinin yardımcısı olsunDoktor gel bakalım dedi canım bugün gideceğiz inşallah benim kuruntumdur
Çocukken bende de olurdu doktor çay içtikten sonra kalan çayın demini bir çay tabağına koyup pamuk batırıp silin demişti annem hep yapardı ise yaradı. Hala bir capaklanma olsa ailecek çayla pansuman yaparız.Teşekkürler teyzeleri:)
Daha yeni yeni badilerimiz uzerimize oluyo nasil seviniyorum anlatamam:)
Onurun 1 aydir gozunde capaklanma oluyo doktor papatya cayiyla sil dedi ama gecmiyo nedense
Onu doktora sorucam Allah korusun doğuştan goz kanali falan kapali olur diye odum kopuyo
Ama oyle olsa dogdugundan beri olurdu dimi?
Ozaninsa gobegi tamamen disa dönük vaziyetde ona da doktor 6 ayina kadar geçer demişti ama ben sorup su bozuk parayla sarma islemini yapicam galiba
Yesik43 canım son durum nedir?merak ediyorum seni az daha dayan 28 haftana az kaldi
Kaçıncı haftadaydın canım? Birden mi şişmeye başladı ? İdrar tahlili yaptırdın mı hiç son zamanlarda ? Tansiyonunu takip ediyormusun ?Herkese merhaba arkadaşlar, umarım herkesin hamileliği sıkıntısız sorunsuz geçiyordur. 2. kez grip atlattım hapşırıp öksürmekten karnımın ağrıdığı oldu aman dikkat edin salgın var mümkünse tek kullanımlık maskelerle gidin kalabalık ortamlara. Bu arada ödemlerim arttı, ayaklarım tanınmaz halde bayat balık gibi şişti :)) noldu birden anlamadım! Sizin de böylemi arkadaşlar?
Telaşlanma canım inşallah herhangi bir problem çıkmayacak. Haftalar yaklaştıkça bunların olması çok normal. İnşallah 32 haftadan önce kimsenin bebişleri gelmez. Allahım korusun bebişlermiziKızlar hastanedeyim tahlil yapıldı nst çekildi doktoru bekliyoruz nst 60 larda çeken hemşire ağrın var dedi dua edin
RABBİM yardımcınız olsun inşallah... inşallah bebekler bir kaç hafta daha sabrederler.. hakkınızda hayırlısı.Kızlar hastanedeyim tahlil yapıldı nst çekildi doktoru bekliyoruz nst 60 larda çeken hemşire ağrın var dedi dua edin
Canım benim sancıyı dert etme onu geçiriyoşar Allahın izniyle benim nst yatış yapıldığı gün 90 lardaydı şimdi çıkmıyo bile. Başka bi sorun olmasın inşallah haber ver merak ediyoruz seniKızlar hastanedeyim tahlil yapıldı nst çekildi doktoru bekliyoruz nst 60 larda çeken hemşire ağrın var dedi dua edin
Allahın izniyle bişey olmaz canım sen içini ferah tut..Kızlar hastanedeyim tahlil yapıldı nst çekildi doktoru bekliyoruz nst 60 larda çeken hemşire ağrın var dedi dua edin
20.haftadayım çok şükür canım. Evet birden oldu yani gece dinlenince geçerdi ama sabah baktım balon gibiydi yineKaçıncı haftadaydın canım? Birden mi şişmeye başladı ? İdrar tahlili yaptırdın mı hiç son zamanlarda ? Tansiyonunu takip ediyormusun ?
Allahın izniyle herşey güzel olacak Yeşim sen içini ferah tut canım. Sen ve miniklerin dualarımdasınız canımKızlar hastanedeyim tahlil yapıldı nst çekildi doktoru bekliyoruz nst 60 larda çeken hemşire ağrın var dedi dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?