2016 üçüz anneleri :)

Canım küçükken bende de çok oluyordu. Her kalktığımda çapaklanmadan gözümü açamazdın ağlardım. Annem sıcak suyla temizlerdi sabahları. Öok şükür bi sıkıntı olmadı. Dr bi merhem vermişti sanırım bi müddet kullandıktan sonra geçmişti.

Kaynatilmis suyu temiz bir pamuga dokup silmek iyi geliyor canim kanallar tikali olsa da korkma canim benim oglanda da vardi bebekken masaj yapiyorsun gunluk kisa surede geciyor bu arada cok sevindim artik iyiden iyiye normal boyutlara geldiler heralde darisi bizlere ins saglikla zamaninda alir umarim herkes minik mucizelerini kucagina :)

Oyyy Allah yardim etsin canim benim gidisatta onu gosteriyor..üçüz gebelik sonucta mecburuz igne ilac kullanmaya..insallah cok guzel buyuyup gelisir minik kuslarimiz.katlanicaz napalim onlar iyi olsunda :)
Amin inşallah canım Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Bizlere kolaylıklar basip eğlesin inşallah. Bebişler sağlıklı sıhhatli olsunlarda varsın olsun kullanalım ilaçları iğneli hepsi bizim ve bebişlerimiz için

Herkese merhaba arkadaşlar, umarım herkesin hamileliği sıkıntısız sorunsuz geçiyordur. 2. kez grip atlattım hapşırıp öksürmekten karnımın ağrıdığı oldu aman dikkat edin salgın var mümkünse tek kullanımlık maskelerle gidin kalabalık ortamlara. Bu arada ödemlerim arttı, ayaklarım tanınmaz halde bayat balık gibi şişti :)) noldu birden anlamadım! Sizin de böylemi arkadaşlar?

Çocukken bende de olurdu doktor çay içtikten sonra kalan çayın demini bir çay tabağına koyup pamuk batırıp silin demişti annem hep yapardı ise yaradı. Hala bir capaklanma olsa ailecek çayla pansuman yaparız.

Kaçıncı haftadaydın canım? Birden mi şişmeye başladı ? İdrar tahlili yaptırdın mı hiç son zamanlarda ? Tansiyonunu takip ediyormusun ?

Kızlar hastanedeyim tahlil yapıldı nst çekildi doktoru bekliyoruz nst 60 larda çeken hemşire ağrın var dedi dua edin
Telaşlanma canım inşallah herhangi bir problem çıkmayacak. Haftalar yaklaştıkça bunların olması çok normal. İnşallah 32 haftadan önce kimsenin bebişleri gelmez. Allahım korusun bebişlermizi

Kızlar hastanedeyim tahlil yapıldı nst çekildi doktoru bekliyoruz nst 60 larda çeken hemşire ağrın var dedi dua edin
Canım benim sancıyı dert etme onu geçiriyoşar Allahın izniyle benim nst yatış yapıldığı gün 90 lardaydı şimdi çıkmıyo bile. Başka bi sorun olmasın inşallah haber ver merak ediyoruz seni

Kız yeşim bozma sırayı :)
Stres yapma canim sakin olmaya çalış stres kasılmaları arttırır.
Sakin ol bebişler dönüyodur belki ondan olmuştur. Benim biri popo duruyodu o dönerken ağrılarım çıkıyordu nst de simdi üçüde baş dönmüş :)
Habersiz bırakma bizi :)

Kaçıncı haftadaydın canım? Birden mi şişmeye başladı ? İdrar tahlili yaptırdın mı hiç son zamanlarda ? Tansiyonunu takip ediyormusun ?
20.haftadayım çok şükür canım. Evet birden oldu yani gece dinlenince geçerdi ama sabah baktım balon gibiydi yine özellikle ayak bileklerime hücum etmiş :) idrar tahlilini 1 ay kadar önce yaptırmıştık canım. Neden idrar tahlilini sordun lady? Tansiyonumu, şekerimi düzenli takip ediyorum güzelim çok şükür sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…