2016 üçüz anneleri :)

Tuz yapıyor diye biliyorum şişliği,kaç lt su içiyosun 2,5 dan az olmasın diyor dr ben 1,5 zor bitiriyodum idrar yolu enfeksiyon çıktı şimdi mecbur 2,5 a çıkardım ama boğazıma kadar su oluyor

Doktoruna gittiğinde danış gene canım. Tansiyon ve şekerde sıkıntı yoksa bi problem yoktur ama genede dikkatli olmak lazım. Korkutmak istemrm ama Birden şişlik oluşmadı iyi değil. İdrar tahlilini sormamın sebebi idrarda protein kaçağı varsa preeklamski oluşma ihtimali olabilir fakat temizse sıkıntı yok. Tuzlu şeyler çok tüketmemeye çalış. Benim yakın arkadaşımda son aylarında şişlik olmauştu ama idrarında protein kaçağıda vardı. Allah korusun. İhmal etme mutlaka bu durumu doktorunla konuş.

Kızlar hastanedeyim doktor nst sonucunu görünce hemen yatış dedi yatırdı nst 80lerdeymiş benim bel ağrısı doğum ağrısıymış meğer ağrıyı durdurucu ilaçlar vuruldu serum takıldı şimdilik yatıyorum yarın bakacak doktor ama stresten ağlamaktan yoruldum iyice dua edin

Stres yapmamaya çalışmalısın şuan son ihtiyacınız olan şey stres. Sakin ol dua oku rahatlatır inşallah. Geçmiş olsun.

Güzelim hiç bişey için geç kalınmış değil çok şükür lütfen topla kendini bak Azerinde yaşamış benzer durumu. Hastanede tedavini olacaksın canım ve Allahın izniyle yavrularınla yoluna devam edeceksin. Hadi daha fazla hırpalama kendini Allah çok büyük canım bolca dua et bizde ediyoruz Yeşim

Yesim43 canim sakin ol lutfen sen streslendikce onlarda daha cok huzursuzlanacak dusunmemeye calis meleklerinle oyun oynadigin guzel gunleri dusun, konus onlarla hatta biraz daha durmaniz lazim diye hastanede olman daha iyi belki de sancin azalacak 4-5 hafta daha bekleyecek minikler aramizda ornekleri var biliyorsun en guzel ornekte azerin bak Fatmada hastanede ve cok sukur haftalar ilerliyor sen kendini strese sokma umudunu kaybetme canim sizin icin en iyisi neyse o olsun

geçmiş olsun canım benim sakin olmaya çalış inşallah birşey olmayacak dualarımız seninle...

Merhaba canım.Benim de 11.haftadan beri şiş ayaklarım,bacaklarım davul gibi.başka siteden bir arkadaşımız gebelik zehirlenmesi geçirdi ve 31.haftada acil aldılar bebeği.şimdi iyiler çok şükür,arkadaşımız ölümden döndü.gebelik zehirlenmesinin en büyük belirtisi aniden olan şişmeler,mide ağrısı,yükselen tansiyon,idrarda protein kaçağıdır.ihmal etme canım..

Kızlar moralim çok bozuk geçen hafta 29mm olan servikd uzunluğu bugün 14mm düşmüş. Doktor acil serkraj yapılması gerekiyır bebek ayağını dayamış dedi. Bizi başka bir dra yönlendirdi. Şimdi görüşmeye gidiyorum lütfen bizim için dua edin

DUALARIMIZ SENİNLE CANIM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER

Canim bol bol yat ayaga kalkma sakin bak azerininkini kac hafta uzattilar en kötü 27 olsan gene iyi stres yapmayın rahat olmaya çalışın.

Tuz yapıyor diye biliyorum şişliği,kaç lt su içiyosun 2,5 dan az olmasın diyor dr ben 1,5 zor bitiriyodum idrar yolu enfeksiyon çıktı şimdi mecbur 2,5 a çıkardım ama boğazıma kadar su oluyor
Tuz, şeker bunları çok az tüketiyorum canım su içmeden duramıyorum 3,5 lt rahat içiyorumdur. Sana da geçmiş olsun

Canım inşallah hakkında hayırlısı olsun, stres yapmamaya çalış. Güzel düşünelim inşallah sonu da güzel olsun. Hangi hastaneye yattın canım Zeynep Kamil hast.mi?
Yok cnm zeynep kamildekilere uyuz oldum. Kadın benimle konuşmadı bile arkadanda asistan kadına bağırındı o oya denen kadın çoğul gebeliklerde serkraj önermiyolsrmış eee ne olcak ozmn bu çocuklar doğsa ölse umurlarında değil

Tamam canım Cuma günü kontrole gideceğim nasipse doktora söyleyim tahlil yapılsın. Valla illa biz hatırlatacağız herşeyi doktorlara nolur düzenli yapılsa bazı tetkikler içimiz rahat olsa!

Tüh bilsem hiç hatırlatıp sinirini bozmazdım. Allahım senide yavrularınıda korusun canım inşallah güzel haberlerinizi alalım hep

Allah korusun canım inşallah Cuma kontrole gideceğim hemen doktora söylerim bi tahlil veririm. Yanlış hatırlamıyorsam senin tek bebekti dimi canım, nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…