- 21 Şubat 2016
- 300
- 192
- 53
- 45
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.361
Tuz yapıyor diye biliyorum şişliği,kaç lt su içiyosun 2,5 dan az olmasın diyor dr ben 1,5 zor bitiriyodum idrar yolu enfeksiyon çıktı20.haftadayım çok şükür canım. Evet birden oldu yani gece dinlenince geçerdi ama sabah baktım balon gibiydi yineözellikle ayak bileklerime hücum etmiş :) idrar tahlilini 1 ay kadar önce yaptırmıştık canım. Neden idrar tahlilini sordun lady? Tansiyonumu, şekerimi düzenli takip ediyorum güzelim çok şükür sıkıntı yok
Doktoruna gittiğinde danış gene canım. Tansiyon ve şekerde sıkıntı yoksa bi problem yoktur ama genede dikkatli olmak lazım. Korkutmak istemrm ama Birden şişlik oluşmadı iyi değil. İdrar tahlilini sormamın sebebi idrarda protein kaçağı varsa preeklamski oluşma ihtimali olabilir fakat temizse sıkıntı yok. Tuzlu şeyler çok tüketmemeye çalış. Benim yakın arkadaşımda son aylarında şişlik olmauştu ama idrarında protein kaçağıda vardı. Allah korusun. İhmal etme mutlaka bu durumu doktorunla konuş.20.haftadayım çok şükür canım. Evet birden oldu yani gece dinlenince geçerdi ama sabah baktım balon gibiydi yineözellikle ayak bileklerime hücum etmiş :) idrar tahlilini 1 ay kadar önce yaptırmıştık canım. Neden idrar tahlilini sordun lady? Tansiyonumu, şekerimi düzenli takip ediyorum güzelim çok şükür sıkıntı yok
Stres yapmamaya çalışmalısın şuan son ihtiyacınız olan şey stres. Sakin ol dua oku rahatlatır inşallah. Geçmiş olsun.Kızlar hastanedeyim doktor nst sonucunu görünce hemen yatış dedi yatırdı nst 80lerdeymiş benim bel ağrısı doğum ağrısıymış meğer ağrıyı durdurucu ilaçlar vuruldu serum takıldı şimdilik yatıyorum yarın bakacak doktor ama stresten ağlamaktan yoruldum iyice dua edin
Güzelim hiç bişey için geç kalınmış değil çok şükür lütfen topla kendini bak Azerinde yaşamış benzer durumu. Hastanede tedavini olacaksın canım ve Allahın izniyle yavrularınla yoluna devam edeceksin. Hadi daha fazla hırpalama kendini Allah çok büyük canım bolca dua et bizde ediyoruz YeşimKızlar hastanedeyim doktor nst sonucunu görünce hemen yatış dedi yatırdı nst 80lerdeymiş benim bel ağrısı doğum ağrısıymış meğer ağrıyı durdurucu ilaçlar vuruldu serum takıldı şimdilik yatıyorum yarın bakacak doktor ama stresten ağlamaktan yoruldum iyice dua edin
geçmiş olsun canım benim sakin olmaya çalış inşallah birşey olmayacak dualarımız seninle...Kızlar hastanedeyim doktor nst sonucunu görünce hemen yatış dedi yatırdı nst 80lerdeymiş benim bel ağrısı doğum ağrısıymış meğer ağrıyı durdurucu ilaçlar vuruldu serum takıldı şimdilik yatıyorum yarın bakacak doktor ama stresten ağlamaktan yoruldum iyice dua edin
Merhaba canım.Benim de 11.haftadan beri şiş ayaklarım,bacaklarım davul gibi.başka siteden bir arkadaşımız gebelik zehirlenmesi geçirdi ve 31.haftada acil aldılar bebeği.şimdi iyiler çok şükür,arkadaşımız ölümden döndü.gebelik zehirlenmesinin en büyük belirtisi aniden olan şişmeler,mide ağrısı,yükselen tansiyon,idrarda protein kaçağıdır.ihmal etme canım..20.haftadayım çok şükür canım. Evet birden oldu yani gece dinlenince geçerdi ama sabah baktım balon gibiydi yineözellikle ayak bileklerime hücum etmiş :) idrar tahlilini 1 ay kadar önce yaptırmıştık canım. Neden idrar tahlilini sordun lady? Tansiyonumu, şekerimi düzenli takip ediyorum güzelim çok şükür sıkıntı yok
DUALARIMIZ SENİNLE CANIM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDERKızlar moralim çok bozukgeçen hafta 29mm olan servikd uzunluğu bugün 14mm düşmüş. Doktor acil serkraj yapılması gerekiyır bebek ayağını dayamış dedi. Bizi başka bir dra yönlendirdi. Şimdi görüşmeye gidiyorum lütfen bizim için dua edin
Canim bol bol yat ayaga kalkma sakin bak azerininkini kac hafta uzattilar en kötü 27 olsan gene iyi stres yapmayın rahat olmaya çalışın.Kızlar moralim çok bozukgeçen hafta 29mm olan servikd uzunluğu bugün 14mm düşmüş. Doktor acil serkraj yapılması gerekiyır bebek ayağını dayamış dedi. Bizi başka bir dra yönlendirdi. Şimdi görüşmeye gidiyorum lütfen bizim için dua edin
Syağa kalkmam yasaklandı şuanda hastanede yatıyorum yarında serkrajım yapılacak inş 28-30 cu haftalara kadar idare ederCanim bol bol yat ayaga kalkma sakin bak azerininkini kac hafta uzattilar en kötü 27 olsan gene iyi stres yapmayın rahat olmaya çalışın.
Canım inşallah hakkında hayırlısı olsun, stres yapmamaya çalış. Güzel düşünelim inşallah sonu da güzel olsun. Hangi hastaneye yattın canım Zeynep Kamil hast.mi?Yatışım yapıldıyarın serkraj yapıcaklar :s
Tuz, şeker bunları çok az tüketiyorum canım su içmeden duramıyorum 3,5 lt rahat içiyorumdur. Sana da geçmiş olsunTuz yapıyor diye biliyorum şişliği,kaç lt su içiyosun 2,5 dan az olmasın diyor dr ben 1,5 zor bitiriyodum idrar yolu enfeksiyon çıktışimdi mecbur 2,5 a çıkardım ama boğazıma kadar su oluyor
Yok cnm zeynep kamildekilere uyuz oldum. Kadın benimle konuşmadı bile arkadanda asistan kadına bağırındı o oya denen kadın çoğul gebeliklerde serkraj önermiyolsrmış eee ne olcak ozmn bu çocuklar doğsa ölse umurlarında değilCanım inşallah hakkında hayırlısı olsun, stres yapmamaya çalış. Güzel düşünelim inşallah sonu da güzel olsun. Hangi hastaneye yattın canım Zeynep Kamil hast.mi?
Tamam canım Cuma günü kontrole gideceğim nasipse doktora söyleyim tahlil yapılsın. Valla illa biz hatırlatacağız herşeyi doktorlara nolur düzenli yapılsa bazı tetkikler içimiz rahat olsa!Doktoruna gittiğinde danış gene canım. Tansiyon ve şekerde sıkıntı yoksa bi problem yoktur ama genede dikkatli olmak lazım. Korkutmak istemrm ama Birden şişlik oluşmadı iyi değil. İdrar tahlilini sormamın sebebi idrarda protein kaçağı varsa preeklamski oluşma ihtimali olabilir fakat temizse sıkıntı yok. Tuzlu şeyler çok tüketmemeye çalış. Benim yakın arkadaşımda son aylarında şişlik olmauştu ama idrarında protein kaçağıda vardı. Allah korusun. İhmal etme mutlaka bu durumu doktorunla konuş.
Tüh bilsem hiç hatırlatıp sinirini bozmazdım. Allahım senide yavrularınıda korusun canım inşallah güzel haberlerinizi alalım hepYok cnm zeynep kamildekilere uyuz oldum. Kadın benimle konuşmadı bile arkadanda asistan kadına bağırındı o oya denen kadın çoğul gebeliklerde serkraj önermiyolsrmış eee ne olcak ozmn bu çocuklar doğsa ölse umurlarında değil
Allah korusun canım inşallah Cuma kontrole gideceğim hemen doktora söylerim bi tahlil veririm. Yanlış hatırlamıyorsam senin tek bebekti dimi canım, nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?Merhaba canım.Benim de 11.haftadan beri şiş ayaklarım,bacaklarım davul gibi.başka siteden bir arkadaşımız gebelik zehirlenmesi geçirdi ve 31.haftada acil aldılar bebeği.şimdi iyiler çok şükür,arkadaşımız ölümden döndü.gebelik zehirlenmesinin en büyük belirtisi aniden olan şişmeler,mide ağrısı,yükselen tansiyon,idrarda protein kaçağıdır.ihmal etme canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?