- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.381
Evet tekti:)yazacaktım unuttum.12nisan salı recep hasta senin detaylın vardı değil mi?18deydi bizim randevu.17.15te geldik.iki hasta var onunuzde dendi .biraz soylendim.asistan burası riskli gebelikler klinigi uzayabiliyor dedi.eşim eve gelince bizden oncekiler üçüzmüş ondan uzamış deyince kötü oldum.sen miydin acaba?Allah korusun canım inşallah Cuma kontrole gideceğim hemen doktora söylerim bi tahlil veririm. Yanlış hatırlamıyorsam senin tek bebekti dimi canım, nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Korkma canim en azindan o sekilde bir tedbir var.her sey güzel olcak..biyerde okumustum kolay bi islemmis..simdiden gecmis olsun insallah yavrularin en az 30-35e kadar durur..hakkimizda hayirlisiYatışım yapıldıyarın serkraj yapıcaklar :s
Konuşma tenezzülünde bile bulunmadı oya pekin hanfendi. Allah kimseyi düşürmesin bazı drların eline. 2 dk konuşsa ölür. Eee tabi onun çokta umrundaydık. İnanılmaz gıcık oldum. Geçen haftada musyenede doğru düzgün bişey söylemedi. Rahim boyunu bile ölçmediler. Elime bi kapıt verip gönderdiler yorum bile yapmadsn. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Allahım cümlemize sağlıklı sıhhatli bebişlerine zamanında kavuşmayı nasip etsin.Tüh bilsem hiç hatırlatıp sinirini bozmazdım. Allahım senide yavrularınıda korusun canım inşallah güzel haberlerinizi alalım hep
Allah razı olsun canım. Teşekkür ediyorum. Sadece genel anestezi olması beni korkutuyor. Bide oluşabilecek riskler. İnşallah bu sürecide atlatırız.Korkma canim en azindan o sekilde bir tedbir var.her sey güzel olcak..biyerde okumustum kolay bi islemmis..simdiden gecmis olsun insallah yavrularin en az 30-35e kadar durur..hakkimizda hayirlisi
Canim benim genel anesteziden hic korkma...iyiki öyle bir sansimiz var ne guzel uyuyup uyancaksin hersey bitmis olcak mis gibi..azicik anestezi verirler hic etkilemez bile merak etme.cok aldim onun icin biliyorum.o enestezi cok cok hafif..sen elinden geleni yapiyorsun suanda,gerisini Allaha birak..bebeklerini Allaha emanet et hic bisey olmazAllah razı olsun canım. Teşekkür ediyorum. Sadece genel anestezi olması beni korkutuyor. Bide oluşabilecek riskler. İnşallah bu sürecide atlatırız.
Gecmis olsun canim tahmin etmistim 2 gundur gecmedi deyince..simdi iyimisin hersey yolundami? Durduruyorlarmis sanciyi ve agrilari..icini ferah tut insallah haftalarin ilerliycekKızlar hastanedeyim doktor nst sonucunu görünce hemen yatış dedi yatırdı nst 80lerdeymiş benim bel ağrısı doğum ağrısıymış meğer ağrıyı durdurucu ilaçlar vuruldu serum takıldı şimdilik yatıyorum yarın bakacak doktor ama stresten ağlamaktan yoruldum iyice dua edin
Hic stres yapma duracaklar ins annesi bak teyzeleri de hep dua ediyor onlara sen kafani rahatlatmaya bak tedaviyle 3-4 hafta daha ileriye de atilirsa dogum ne guzel olur ins. Az kaldi zaten 30u gecip saglikla kucaklarsin miniklerini ve herseyi unutur gidersi umarim :)Kızlar yatıyorum hastanede ağrılarım devam ediyor hala tedavi uyguluyorlar ne zaman çıkaracak bilmiyorum inşallah durur bebeklerim
:)) Sağol canım ya çok teşekkür ederim :) Cuma günü kontrole gideceğim fırsat bulursak hemen sorarım selamını da söylerim :)) tekrar teşekkür ederim NevinErdem hastanesinin bebek yogun bakim sorumlu hemsiresi sınıf arkadaşımdi gerçi hala ordami calisiyor emin değilim :) yogun bakımı gormeye gidersen ayse ataseveri sor canım bakalim ordami belki ilerde yardimi olur :)
Oldumu canım,nasılsın şimdi herşey yolundamıAllah razı olsun canım. Teşekkür ediyorum. Sadece genel anestezi olması beni korkutuyor. Bide oluşabilecek riskler. İnşallah bu sürecide atlatırız.
İnşallah duracaklar hepimizin dualarıyla sende hep ya varis oku içinden çok faydalı canımKızlar yatıyorum hastanede ağrılarım devam ediyor hala tedavi uyguluyorlar ne zaman çıkaracak bilmiyorum inşallah durur bebeklerim
Evet cnm yapıldı şimdi yatıyorum. Ağrılarım var herhangi nir riske ksrşı ciğer geliştirici yapıldı bebeklerin erken gelebilme ihtimalide varmış inşallah bi problem olmadan atlatır 32. Haftaya gelirim yoksa bebeklerimaşama şansı yok. Tabi bende ard arda anestezi almış olurum ne olur dua edin bizim içinOldumu canım,nasılsın şimdi herşey yolundamı
Evet canım ayrıntılı ultrasona girdim o gün, saat 17.00'deydi randevu ama bizde biraz bekledik ama ben o kadar korkuyordum ki iyi bile geldi beklemek :)) Üç yavru olunca uzun sürdü ultrason bi de net ölçümler yapabilmek için çok uğraştı Recep hoca sağolsun. Aaahh ahh sen dışarda beklerken ben içerde ne eziyetler çektim bilsen :)) Meleklerimi iyi görebilmek için tamamen yatırdılar muayene koltuğunu çok çarpıntı yaptı, hoca kaburgalarımı oydu oydu dakikalarca, bi ara bayılacağım diye korktum ama Rabb'ime sonsuz şükürler olsun güzel haberlerle çıktık uçuyorduk mutluluktan eşimle... Evham yapma canım rahat olmaya çalış, hamileliğin tadını çıkar yavrularımızın hepsi Allaha emanet olsun, Rabb'im onları bize bağışlasın inşallahEvet tekti:)yazacaktım unuttum.12nisan salı recep hasta senin detaylın vardı değil mi?18deydi bizim randevu.17.15te geldik.iki hasta var onunuzde dendi .biraz soylendim.asistan burası riskli gebelikler klinigi uzayabiliyor dedi.eşim eve gelince bizden oncekiler üçüzmüş ondan uzamış deyince kötü oldum.sen miydin acaba?
Herşeyimiz iyi çıktı canım şukürler olsun.ama bugun hareket yok yine ve karnim agriyor biraz pimpirik yapiyorum hep..
Ne söylendim dışarıda..sendin demek..evde eşim demese icerideki üçüz gebelikmiş asistan o yüzden demiş diye anlamayacaktım.hakkını helal et canım.ani sinir atakları oluyor bende böyle.Evet canım ayrıntılı ultrasona girdim o gün, saat 17.00'deydi randevu ama bizde biraz bekledik ama ben o kadar korkuyordum ki iyi bile geldi beklemek :)) Üç yavru olunca uzun sürdü ultrason bi de net ölçümler yapabilmek için çok uğraştı Recep hoca sağolsun. Aaahh ahh sen dışarda beklerken ben içerde ne eziyetler çektim bilsen :)) Meleklerimi iyi görebilmek için tamamen yatırdılar muayene koltuğunu çok çarpıntı yaptı, hoca kaburgalarımı oydu oydu dakikalarca, bi ara bayılacağım diye korktum ama Rabb'ime sonsuz şükürler olsun güzel haberlerle çıktık uçuyorduk mutluluktan eşimle... Evham yapma canım rahat olmaya çalış, hamileliğin tadını çıkar yavrularımızın hepsi Allaha emanet olsun, Rabb'im onları bize bağışlasın inşallah
Geçmiş olsun canım, Allahım yardımcınız olsun. Bana serklajdan sonra üst üste düşük önleyici iğne vurmuşlardı ağlama nöbetlerine girdim sana da vururlar büyük ihtimal canım sakin kalmaya çalış iğne yüzünden oluyor. Allah kolaylık versin canımEvet cnm yapıldı şimdi yatıyorum. Ağrılarım var herhangi nir riske ksrşı ciğer geliştirici yapıldı bebeklerin erken gelebilme ihtimalide varmış inşallah bi problem olmadan atlatır 32. Haftaya gelirim yoksa bebeklerimaşama şansı yok. Tabi bende ard arda anestezi almış olurum ne olur dua edin bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?