- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.401
Allah yavrularına sağ salim kavuşmanı nasip etsin canım.Evet cnm yapıldı şimdi yatıyorum. Ağrılarım var herhangi nir riske ksrşı ciğer geliştirici yapıldı bebeklerin erken gelebilme ihtimalide varmış inşallah bi problem olmadan atlatır 32. Haftaya gelirim yoksa bebeklerimaşama şansı yok. Tabi bende ard arda anestezi almış olurum ne olur dua edin bizim için
Teşekkür ederim. Evet banda yspıldı prodetoron iğne ciğer geliştirici iğne antibiyotik serum magnezyum seum endol adalat bir sürü ilaç ve serum veriyorlar bende ağlama değilde sinir yapıoGeçmiş olsun canım, Allahım yardımcınız olsun. Bana serklajdan sonra üst üste düşük önleyici iğne vurmuşlardı ağlama nöbetlerine girdim sana da vururlar büyük ihtimal canım sakin kalmaya çalış iğne yüzünden oluyor. Allah kolaylık versin canım
Teşekkür ederim cnm cümlemizeAllah yavrularına sağ salim kavuşmanı nasip etsin canım.
Yaşama şansları yok değil sadece daha az oranda. Bahsettiğin milyonda bir yaşanan bişey gerçeklerden kaçmamak lazım. Ama şu bir gerçek neylerse mevlam güzel eyler. Yeterki ol desin. Bu yola kadar şükürler olsun sabırla geldik Allahım hiç kimseyi utandırmasın.Kızlar haberlerde vardı valla yerini tam hatirlamiyom ama tibette gsliba 21 haftalik bebis doğmuş ve yasiyomus masallah.
Sakin estetik yaşama şansları yok deme rabbim isterse herseyi yapar sen sakin ol ve bol bol dua et, bak nelere kadir yaradan, kismetleri varsa hersey iyi gider insallah
Bugün banada ciğer geliştirici iğne yapıldı dr 24 hafta için çok erken çok fazla etki etmiyecektir ama her ihtimale karşı yaptırdıKızlar Herkese çok teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim şimdi ciğer geliştirici iğne vurdular sabah bi tane daha vuracaklar akşam a doğru çıkaracaklar inşallah ağır bi tedavi uyguluyorlar mideme vuruyor ilaçlar ama tek yavrularım iyi olsun çekerim hepsini
canım benim Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inşallah Allahım sağ sağlim kucağına almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin dualarım seninle...Kizlar rekor yesimde kaldi :)
32+0da yim. Bebekler gelmeye karar verdi. Nst de sancim çıktı bebeklerden birininde hareketleri azalmis doktorum alalim dedi. Ogleden sonra alicaklar
Canim kendini onunla rahat hissetmiyorsan değiştir bence ben 29. Hafta degistirdim güven duymadigim biri ile devam etmek istemedim bnmki yrd. Doçent ve sezeryan 3200 lira tutyor bence cok istemisslm kızlar, dün kontrol günümdü doktor 5 dk ancak baktı birşey yok dedi çıktı gitti o kadar ilgisizdi ki sinirlerim bozuldu 24. haftamdayım acaba başka doktor mu bulsam diye düşünüyorum ama bursa yada yeni taşındım bu doktoru bile zorla buldum kendince en iyisiymiş. Doğum için konuşayım dedim evime en uzak hastaneyi tercih ediyor evime yakın yer var yoğun bakımı da iyi istese gelebilir anlaşması orayla da var ama gelemem bana uzak dedi o hastanenin diğer şubesine gelirim diyor. en azda 4.200 tutar dedi. iletişim sıfır doktorum da dün şikayetin var mı diye soruyor şiddetli ağrılarım var diyorum cevap yok çalışmaya devam akşamları evde iş yapma dedi. çok canım sıkıldı tüm heyecanımı aldı götürdü ne güzel mutlu ve umutluydumsanki orta da kalmış gibi hissediyorum
Allahım yardımcın olsun üçünü de sağ salim kucağına alırsın canım inşallah.Kizlar rekor yesimde kaldi :)
32+0da yim. Bebekler gelmeye karar verdi. Nst de sancim çıktı bebeklerden birininde hareketleri azalmis doktorum alalim dedi. Ogleden sonra alicaklar
:)) inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kavuşun yavrularınızla Nevin. Darısı bizim başımıza olsun inşallahKizlar rekor yesimde kaldi :)
Dualarimiz seninle insallah sagsaglim ücüne de kavusursun canimKizlar rekor yesimde kaldi :)
Benim doktorum hastane kapandığı için Kütahyadan Bursaya geçti canım. Tabi herkesin doktordan beklentisi farklı ama ben çok memnundum sakin güleryüzlü en önemlisi üçüz gebeliklerde ve operasyonlarda tecrübeli bir doktordur tavsiye ederim. Bursa Medikalpark'a geçmiş ismi Volkan Aksakallı gidip bi muayene olmanı tavsiye ederim. Gidersen selamımızı da söyle canım :)slm kızlar, dün kontrol günümdü doktor 5 dk ancak baktı birşey yok dedi çıktı gitti o kadar ilgisizdi ki sinirlerim bozuldu 24. haftamdayım acaba başka doktor mu bulsam diye düşünüyorum ama bursa yada yeni taşındım bu doktoru bile zorla buldum kendince en iyisiymiş. Doğum için konuşayım dedim evime en uzak hastaneyi tercih ediyor evime yakın yer var yoğun bakımı da iyi istese gelebilir anlaşması orayla da var ama gelemem bana uzak dedi o hastanenin diğer şubesine gelirim diyor. en azda 4.200 tutar dedi. iletişim sıfır doktorum da dün şikayetin var mı diye soruyor şiddetli ağrılarım var diyorum cevap yok çalışmaya devam akşamları evde iş yapma dedi. çok canım sıkıldı tüm heyecanımı aldı götürdü ne güzel mutlu ve umutluydumsanki orta da kalmış gibi hissediyorum
Bursa Medikalpark kadrosunda adı yok ama ben bir araştırayım. Teşekkür ederim ilgin için...Benim doktorum hastane kapandığı için Kütahyadan Bursaya geçti canım. Tabi herkesin doktordan beklentisi farklı ama ben çok memnundum sakin güleryüzlü en önemlisi üçüz gebeliklerde ve operasyonlarda tecrübeli bir doktordur tavsiye ederim. Bursa Medikalpark'a geçmiş ismi Volkan Aksakallı gidip bi muayene olmanı tavsiye ederim. Gidersen selamımızı da söyle canım :)
evet değiştiricem en kısa zamanda doktor araştırmaya başladım.Canim kendini onunla rahat hissetmiyorsan değiştir bence ben 29. Hafta degistirdim güven duymadigim biri ile devam etmek istemedim bnmki yrd. Doçent ve sezeryan 3200 lira tutyor bence cok istemis
Allahım üç bebeğine de uzun sağlıklı ömürler versin canım.Gece doğum oldu kızlar durduramadılar moralim çok bozuk eşim görmüş çok küçüklermiş 600 900 1000 hiç beklemediğim kilolar doktor iyi demişti kilolarına hep ama gece bizi başka bir hastaneye sevk ettiler yeni doğan servisinden dolayı dua edin bebeklerim yaşasın iğne akşam ilk doz vurulmuştu oda etki etmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?