2016 üçüz anneleri :)

Rabbim bebeklerine guc versin anneleri ne kadar savasti onlari dunyaya getirmek icin onlarda yasamak icin savasacak..
Insallah sag salim evlerine gelmekte nasip olsun meleklerinle konus onlar annelerini duyar ..

Yeşim Allah onlara güç kuvvet verecek inşallah güzelim, Rabb'ime emanet olsun yavruların. Allahım sabrının karşılığını evlatlarını kucağına alarak versin insallah canım.

Ben ikizlere hamileyim ama sizleride takib ediyordum.Rabbim bebeklerine en kısa sürede şifa versin sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşaAllah.Dualarım seninle.

Geçmiş olsun Rabbim korusun bebeklerini,moralini yüksek tut Allah isterse yaşarlar hayırlısı hakkımızda

Canım çok zor süreçlerden geçtik geçiyoruz bizden daha iyi kimse anlayamaz seni ama biz bi noktadan sonra aciziz,tevekkül etmek zorundayız,ne durumda olduğunu tahmin etmek zor değil hepimiz aynı korkuyla yaşıyoruz ama şuan umut edeceğiz kötüyü düşünmeyeceğiz,şifayı Allahtan bekleyeceğiz sende sakın kötüyü düşünme dualarımız meleklerinle..

Y yesim43 cnm sizi takip ediyorum uzaktan Rabbim bebeklerine güç versin, dua edelım bol bol.... benım kardeşimde 900 gr doğdu bundan yaklasık 20 yıl önce, ki o zaman imkanlar bu kadar yoktu , ama Rabbim yaşattı çok şükür... 1 ay küvezde kaldı ama sonra kendını çok iyi toparladı .... senın bebişlerinde kendilerini çok iyi toparlayacak.... dualarım senınle.... hakkınızda hayırlısı olsun inş ...

Aslan 3 normal bi aile hekimine de gitsen sana rapor verir. Bir de arkadaşlar bu özeller devletle anlaşmalı değilmi doğum için niye para alınıyo anlamadım.ben çğretmenim.özele gitmiyorum ama gitsem doğum için bu kadar üctetmi slacakşar.burdaki çzelinde prematüre bölümü iyi drğilmiş.onun içn devlet e gidiyorum.erken gelirse başka şehre sevk olacak artık

Rabbim şifa versin sağlıklı bir şekilde bebeklerinle evine dönmeyi nasip etsin canım benim. Burdada 26 haftalık 600gr doğan bebekler var küvezdeler tabiki sma sağlık durumları iyi diyor doktorlar sen moralini yüksek tut

Canim devletten sevk edilirsen almiyolar SUT a göre, biz kendimiz gittigimiz icin fark alıyorlar. Dogum sancısı ile gittin acile sezeryana girdin yada devlet seni ambulans ile yönlendirdi yine para alamazlar.

Kızlar benim sancılar rahatladi bebeğin hareketlerde düzeldi. Beni aynen eve postaladilar :)
Pazartesi yine gidicem daha erkenden arim sancim olmazsa :)

Canım geçmiş olsun rabbim hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin insallah. Bugün yoğun bakimda 500 gr dogan ikizler gördüm doktoru cok umutluydu ustelik 25 haftalik dogmuslar. Seninkiler de iyi olacak insallah sen rahat olki bol bol süt gelsin onlara en büyük ilac sütun şimdi

Yeşim nevinin dediği gibi güçlü oşman sütünle destek olman lazım. İnşallah hızlıca kilo alıp gelişirler

Yesim43 canim oncelikle hayirli olsun moralini hic bozma benim kuzenimde 900 gr dogmus hemde evde ebe bile birakip kacmis dusun simdi kendi bebegi var herseyi Allah bilir yasatacak olan O sen bol bol dua et ve bebeklerin icin guclu ol lutfen bol bol sut sag onlara yolla senin kokun sutun onlara guc verecek unutma sen onlara inanki onlarda sana bir an once kavusmak icin gayretli olsun anneleri

Nevin rekor gidiyor dedin seninkiler hirs yapti bak hemen eve geri donduler en dogru zamanda gelsin ins hepimizin bebekleri saglikla kucagimiza alip donelim yuvalarimiza

Yeşim43 hayırlı olsun. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kısa süre içerisinde bebişlerine kavuşursun çabuk toparlar
Nevinden haber beklerken haber senden geldi yeşimcim :)

Bende bugün hastanden çıktım fakat göğsümde ve sırtımda inanılmaz bir ağrı var dra sorduğumda verilen magnezyum serumundan kaynaklı olabileceğini söyledi. Nefes alırken çok zorlanıyorum

Yeşimcim şok oldum :) senin kuzular dayanamayıp geldiler desene :) annelerine süpriz yapmışlar. Maaşallah kiloları erken doğmalarına göre çok şükür iyi tatlım. Hiç üzülmeyesin. Bol bol dua ediyoruz senin için. Sütünün gelmesi ve bebişkerine yetmesi için stres yapmamalısın. Allahım sana bol süt nasip etsin. Bebişlerinede yarasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…