- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.421
Rabbim bebeklerine guc versin anneleri ne kadar savasti onlari dunyaya getirmek icin onlarda yasamak icin savasacak..Gece doğum oldu kızlar durduramadılar moralim çok bozuk eşim görmüş çok küçüklermiş 600 900 1000 hiç beklemediğim kilolar doktor iyi demişti kilolarına hep ama gece bizi başka bir hastaneye sevk ettiler yeni doğan servisinden dolayı dua edin bebeklerim yaşasın iğne akşam ilk doz vurulmuştu oda etki etmemiş
Yeşim Allah onlara güç kuvvet verecek inşallah güzelim, Rabb'ime emanet olsun yavruların. Allahım sabrının karşılığını evlatlarını kucağına alarak versin insallah canım.Gece doğum oldu kızlar durduramadılar moralim çok bozuk eşim görmüş çok küçüklermiş 600 900 1000 hiç beklemediğim kilolar doktor iyi demişti kilolarına hep ama gece bizi başka bir hastaneye sevk ettiler yeni doğan servisinden dolayı dua edin bebeklerim yaşasın iğne akşam ilk doz vurulmuştu oda etki etmemiş
Ben ikizlere hamileyim ama sizleride takib ediyordum.Rabbim bebeklerine en kısa sürede şifa versin sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşaAllah.Dualarım seninle.Gece doğum oldu kızlar durduramadılar moralim çok bozuk eşim görmüş çok küçüklermiş 600 900 1000 hiç beklemediğim kilolar doktor iyi demişti kilolarına hep ama gece bizi başka bir hastaneye sevk ettiler yeni doğan servisinden dolayı dua edin bebeklerim yaşasın iğne akşam ilk doz vurulmuştu oda etki etmemiş
Geçmiş olsun Rabbim korusun bebeklerini,moralini yüksek tut Allah isterse yaşarlar hayırlısı hakkımızdaEvet cnm yapıldı şimdi yatıyorum. Ağrılarım var herhangi nir riske ksrşı ciğer geliştirici yapıldı bebeklerin erken gelebilme ihtimalide varmış inşallah bi problem olmadan atlatır 32. Haftaya gelirim yoksa bebeklerimaşama şansı yok. Tabi bende ard arda anestezi almış olurum ne olur dua edin bizim için
Sağlıkla inşallah gözünüz aydın şimdidenKizlar rekor yesimde kaldi :)
32+0da yim. Bebekler gelmeye karar verdi. Nst de sancim çıktı bebeklerden birininde hareketleri azalmis doktorum alalim dedi. Ogleden sonra alicaklar
Canım çok zor süreçlerden geçtik geçiyoruz bizden daha iyi kimse anlayamaz seni ama biz bi noktadan sonra aciziz,tevekkül etmek zorundayız,ne durumda olduğunu tahmin etmek zor değil hepimiz aynı korkuyla yaşıyoruz ama şuan umut edeceğiz kötüyü düşünmeyeceğiz,şifayı Allahtan bekleyeceğiz sende sakın kötüyü düşünme dualarımız meleklerinle..Gece doğum oldu kızlar durduramadılar moralim çok bozuk eşim görmüş çok küçüklermiş 600 900 1000 hiç beklemediğim kilolar doktor iyi demişti kilolarına hep ama gece bizi başka bir hastaneye sevk ettiler yeni doğan servisinden dolayı dua edin bebeklerim yaşasın iğne akşam ilk doz vurulmuştu oda etki etmemiş
Rabbim şifa versin sağlıklı bir şekilde bebeklerinle evine dönmeyi nasip etsin canım benim. Burdada 26 haftalık 600gr doğan bebekler var küvezdeler tabiki sma sağlık durumları iyi diyor doktorlar sen moralini yüksek tutGece doğum oldu kızlar durduramadılar moralim çok bozuk eşim görmüş çok küçüklermiş 600 900 1000 hiç beklemediğim kilolar doktor iyi demişti kilolarına hep ama gece bizi başka bir hastaneye sevk ettiler yeni doğan servisinden dolayı dua edin bebeklerim yaşasın iğne akşam ilk doz vurulmuştu oda etki etmemiş
Canim devletten sevk edilirsen almiyolar SUT a göre, biz kendimiz gittigimiz icin fark alıyorlar. Dogum sancısı ile gittin acile sezeryana girdin yada devlet seni ambulans ile yönlendirdi yine para alamazlar.Aslan 3 normal bi aile hekimine de gitsen sana rapor verir. Bir de arkadaşlar bu özeller devletle anlaşmalı değilmi doğum için niye para alınıyo anlamadım.ben çğretmenim.özele gitmiyorum ama gitsem doğum için bu kadar üctetmi slacakşar.burdaki çzelinde prematüre bölümü iyi drğilmiş.onun içn devlet e gidiyorum.erken gelirse başka şehre sevk olacak artık
Canım geçmiş olsun rabbim hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin insallah. Bugün yoğun bakimda 500 gr dogan ikizler gördüm doktoru cok umutluydu ustelik 25 haftalik dogmuslar. Seninkiler de iyi olacak insallah sen rahat olki bol bol süt gelsin onlara en büyük ilac sütun şimdiGece doğum oldu kızlar durduramadılar moralim çok bozuk eşim görmüş çok küçüklermiş 600 900 1000 hiç beklemediğim kilolar doktor iyi demişti kilolarına hep ama gece bizi başka bir hastaneye sevk ettiler yeni doğan servisinden dolayı dua edin bebeklerim yaşasın iğne akşam ilk doz vurulmuştu oda etki etmemiş
Daha yeni geçti, hastaneyi telefonla arayıp sorarsan ne zaman muayenelere başlayacağı konusunda bilgi verirler sanırım. Rica ederim canımBursa Medikalpark kadrosunda adı yok ama ben bir araştırayım. Teşekkür ederim ilgin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?