2016 üçüz anneleri :)

Aa yesim dogurmus mu?:)bak sen su kuzulara sirayi bozdular desenize:)
Kilolari haftalarina göre baya iyi yesimcim merak etme sen
Su anda dogmalari kuvozde biraz fazla kalmalari demek sadece
Onlar saglikla eve gelsinler de beklersiniz canim benim
Bak benim halam da 500 gr doğmuş :)babaannem pamugun içində buyutmus:)su anda gormen lazim boy pos kilo fazla fazla:))

@azerinnn cnm merhaba nasılsın
paşalar nasıl ? bende bu ay klomene başladım
yum takıbınde 4 yum görüldü 21.19.16.12 mm doktor hemen çat iğnesı vurdu .... çoğul gebelık ihtimalın yüksek dedi
bat 5 mayıs beklemedeyim bende....
bu arada çalışmalarada devam ediyoruz
çok istiyorum ikiz olmasını yada üçüz Rabbim inş banada nasip eder
seni çok öpüyorum
arada bir topiğine bakıyorum uzaktan takıp ediyorum senı

Selam kızlar çok şükür 28. Haftama girdim bugün ciğer geliştirici iğnemide yaptılar yalnız bebeklerin hareketi eskisi kadar şiddetli ve yoğun değil. Sol tarafıma yatınca hareket ediyolar diğer türlü çok az harekt ediyolar sizlerde yasadınız mı böyle bişey

Gozun aydin Fatma cogunu atlattin cok sukur az kaldi. Galiba bebekler buyydukce alan daraliyor ya ilerleyen haftalarda o yuzden azalma oluyor hareketlerde biraz daha diye soylemisti bir arkadas ama tabi deneyimleyen arkadas varsa daha iyi bilir malum benimkiler henuz daha kucuk
Yine de bence endiselenmeni gerektirecek bir sey yok cunku zaten hastanede oldugun icin drlar herseye bakiyordur merak etme sen gonlunu ferah tut saglikla gelecekler zamani geldiginde ins sana :)

Çok şükür Fatmacım vallahi bu haftalara gelebilmen bir mucize. Seni tebrik ediyorum. İnş 30-32. Haftaya kadar daha dayanabilirsin. Senden haber beklerken yeşimin doğum yapmış olmasına çok şaşırdım. Ama şu bir gerçek yattığın hastane gerçekten iyi bir yer. Evet senin için günler biraz zor geçti ama tüm bunlara değeceğini düşünüyorum.

Çok şükür canım. Bizde bu kadar olacağımızı düşünemiyorduk bile. Yeşimin bebeklerine rabbim şifa versin inşallah. Lavabo ve yemek dışında hiç kalkmıyorum faydası oluyo demekki. İnşallah 32 leride görürüm Can'ım

İnşallah canım benim hem belli mi olur bi karsın rekoru sen kırmışsın :) Allahım kolaylıklar nasip eğlesin inş.

İnşallah canım benim hem belli mi olur bi karsın rekoru sen kırmışsın :) Allahım kolaylıklar nasip eğlesin inş.

Canim igneden sonra birkac gun hareketleri azaliyor bebislerin :)
Benimde persembe cuma yaptilar igneyi cumartesi koştur koştur bidaha gidip baktirdim nerdeyse hic kipirdamadilar ama gayet iyiler masallah :)
Bütün annelere no stres diyorum :)

Ben bi yatabilsem duracak benim yavrularda analari kurtlu :) bu haftaya kadar yattim durdum hep 3 gündür doktor hep yat dediya kurtlandim yok biberon almama lazim yok kiyafetlerini yerlestireyim yok temizlik yok evdeki duzeni değiştireyim. Resmen kasindim bu haftasonu

Canım acele etme doğsunlar hayırlısıyla her bişeylerini alırsın. Önemli olan bebişlerin gelişimi hem senden rekor bekliyoruz biz hemen pes etmek yok :)

Fatma benim yatmaktan midemde ekşime oluyor çok bazen öyle bir sıkıştırıyor ki ölüorum sabki gaviscon rennu içiyorum ama fayda etmiyor. Bide serkraj sonrası göğüs kısmımda inanılmaz bir ağrı oldu nefes almamı engelliyor bazen sabah kalktığımda öksürük sonrası kanlı balgam geliyor. Narkozun etkisinden dolayı mı ilaçların yan etkisimi bilmiyorum ama serkraj öncesi daha iyiydim ben dr magnezyum yüklemesi yapıldığı için ağrının olması normal dedi ilaçları kullanıcakmışım eğer geçmezse dahiliyeye muayene ol dedi. Yatmak çok zor zaman geçmiyor resmen öok korkuyorum bebişler birden gelirse diye tekrar narkoz almak ağır gelirmi acaba

Sağol canım. Bizimkilerde başladılar hareket etmeye ama iyi korktum

Geçmiş olsun canım. İçini ferah tut yat sürekli ama aklına da bişey takılırsa hemen doktora git bu kadar dayandık bi ihmal yüzünden sorun yaşamayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…