- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.441
Çok şükür Fatmacım vallahi bu haftalara gelebilmen bir mucize. Seni tebrik ediyorum. İnş 30-32. Haftaya kadar daha dayanabilirsin. Senden haber beklerken yeşimin doğum yapmış olmasına çok şaşırdım. Ama şu bir gerçek yattığın hastane gerçekten iyi bir yer. Evet senin için günler biraz zor geçti ama tüm bunlara değeceğini düşünüyorum.Selam kızlar çok şükür 28. Haftama girdim bugün ciğer geliştirici iğnemide yaptılar yalnız bebeklerin hareketi eskisi kadar şiddetli ve yoğun değil. Sol tarafıma yatınca hareket ediyolar diğer türlü çok az harekt ediyolar sizlerde yasadınız mı böyle bişey
Çok şükür canım. Bizde bu kadar olacağımızı düşünemiyorduk bile. Yeşimin bebeklerine rabbim şifa versin inşallah. Lavabo ve yemek dışında hiç kalkmıyorum faydası oluyo demekki. İnşallah 32 leride görürüm Can'ımÇok şükür Fatmacım vallahi bu haftalara gelebilmen bir mucize. Seni tebrik ediyorum. İnş 30-32. Haftaya kadar daha dayanabilirsin. Senden haber beklerken yeşimin doğum yapmış olmasına çok şaşırdım. Ama şu bir gerçek yattığın hastane gerçekten iyi bir yer. Evet senin için günler biraz zor geçti ama tüm bunlara değeceğini düşünüyorum.
İnşallah canım benim hem belli mi olur bi karsın rekoru sen kırmışsın :) Allahım kolaylıklar nasip eğlesin inş.Çok şükür canım. Bizde bu kadar olacağımızı düşünemiyorduk bile. Yeşimin bebeklerine rabbim şifa versin inşallah. Lavabo ve yemek dışında hiç kalkmıyorum faydası oluyo demekki. İnşallah 32 leride görürüm Can'ım
İnşallah canım benim hem belli mi olur bi karsın rekoru sen kırmışsın :) Allahım kolaylıklar nasip eğlesin inş.Çok şükür canım. Bizde bu kadar olacağımızı düşünemiyorduk bile. Yeşimin bebeklerine rabbim şifa versin inşallah. Lavabo ve yemek dışında hiç kalkmıyorum faydası oluyo demekki. İnşallah 32 leride görürüm Can'ım
Amin inşallah. Somalili bi bayan doğum yaptı dün üçüz 35 haftalık ne güzel bebişleri yanında darısı hepimize olsun inşallahİnşallah canım benim hem belli mi olur bi karsın rekoru sen kırmışsın :) Allahım kolaylıklar nasip eğlesin inş.
Tıp fakültesinde canımFatma sen hangi hastanedesin özel mi devlete mi ait
Canim igneden sonra birkac gun hareketleri azaliyor bebislerin :)Selam kızlar çok şükür 28. Haftama girdim bugün ciğer geliştirici iğnemide yaptılar yalnız bebeklerin hareketi eskisi kadar şiddetli ve yoğun değil. Sol tarafıma yatınca hareket ediyolar diğer türlü çok az harekt ediyolar sizlerde yasadınız mı böyle bişey
Canım acele etme doğsunlar hayırlısıyla her bişeylerini alırsın. Önemli olan bebişlerin gelişimiBen bi yatabilsem duracak benim yavrularda analari kurtlu :) bu haftaya kadar yattim durdum hep 3 gündür doktor hep yat dediya kurtlandim yok biberon almama lazim yok kiyafetlerini yerlestireyim yok temizlik yok evdeki duzeni değiştireyim. Resmen kasindim bu haftasonu
Sağol canım. Bizimkilerde başladılar hareket etmeye ama iyi korktumCanim igneden sonra birkac gun hareketleri azaliyor bebislerin :)
Benimde persembe cuma yaptilar igneyi cumartesi koştur koştur bidaha gidip baktirdim nerdeyse hic kipirdamadilar ama gayet iyiler masallah :)
Bütün annelere no stres diyorum :)
Geçmiş olsun canım. İçini ferah tut yat sürekli ama aklına da bişey takılırsa hemen doktora git bu kadar dayandık bi ihmal yüzünden sorun yaşamayalımFatma benim yatmaktan midemde ekşime oluyor çok bazen öyle bir sıkıştırıyor ki ölüorum sabki gaviscon rennu içiyorum ama fayda etmiyor. Bide serkraj sonrası göğüs kısmımda inanılmaz bir ağrı oldu nefes almamı engelliyorbazen sabah kalktığımda öksürük sonrası kanlı balgam geliyor. Narkozun etkisinden dolayı mı ilaçların yan etkisimi bilmiyorum ama serkraj öncesi daha iyiydim ben dr magnezyum yüklemesi yapıldığı için ağrının olması normal dedi ilaçları kullanıcakmışım eğer geçmezse dahiliyeye muayene ol dedi. Yatmak çok zor zaman geçmiyor resmen öok korkuyorum bebişler birden gelirse diye tekrar narkoz almak ağır gelirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?