- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.461
Hepinizde teker teker Allh razi olsun. Cok sagolun . evet hayatimda yasadigim acilarin en buyugunu yasiyorum suan. Hep onlarin ultrason videolari resimleri gozumn onunde hele dogum ani gozmu kapatinca direk o sahne... Alhhim bana dogumda okadryardim ettiki 4 saatin icindehersey oldu bitti. Normal dogum olmasina ragmen dikis bile atilmadi. Rabbim hep yanimdaydi ben onu hep hissttim. Allh yavrularmi dogmadn bendn daha cok sevmis yanina almis bize sefaatci yapti guzl rabbim. Kimseye yastmasn allhim sizlernde yardimcisi olsn dualrm siznle kucagnz hic bos kalmasin rabbm saglikli evlatlar dogru zamninda nasip etsnn.
Allah razı olsun,ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz hepimizin ihtiyacı olanda bu zaten,arada yazın siz moral olsun bizeKızlar hepinize Allah kolaylık versin. Sessiz takipçinizim ben. Hep hayalimdi ikiz üçüz. Rabbim nasip etmedi iki oğlum var Allah a emanet. Tanımasam da sizi hepinize dua ediyorum. Yola üç bebekle devam etme kararınız ayakta alkışlanası bir durum. Hastanede yatanınıza doğum yapanınıza ayrı ayrı dua ediyorum. Yeşim İ çok merak ettim ben. Minikleri nasıl acaba. Yazmasam da hepinizin güzel haberleriyle mutlu oluyorum. İnşallah güzel haberler verir o da. Allah hepinize üç bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne işi var bunun bu sayfada demeyin dayanamadım yazdım
Canım ikiz hamile daha çok üçüz gebe çok fazla yok kiKızlar bu sessizlik kimsenin sıkıntısı olmadığı anlamına geliyor heralde ki öyle olmasını umuyorum ama yeşimin minnaklarını merak ediyorum neden yazmıyor acaba, nevin sende beklemedesin hala sanırım? Ben burda paylaşım olmayınca ikizlere bakıyorum orası çok hareketli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?