2016 üçüz anneleri :)

Kızlar hepinize Allah kolaylık versin. Sessiz takipçinizim ben. Hep hayalimdi ikiz üçüz. Rabbim nasip etmedi iki oğlum var Allah a emanet. Tanımasam da sizi hepinize dua ediyorum. Yola üç bebekle devam etme kararınız ayakta alkışlanası bir durum. Hastanede yatanınıza doğum yapanınıza ayrı ayrı dua ediyorum. Yeşim İ çok merak ettim ben. Minikleri nasıl acaba. Yazmasam da hepinizin güzel haberleriyle mutlu oluyorum. İnşallah güzel haberler verir o da. Allah hepinize üç bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne işi var bunun bu sayfada demeyin dayanamadım yazdım

Can'ım beni hatırladın mı bilmiyorum. Aylardır foruma girmedim.. Sadece senin üçüzleri merak ettiğim için girdim. Acın çok büyük, allahım sana sabırlar versin. Ama tevekkül dolusun maşallah, bu bile herkese nasip olmuyor.. Sana şefaat edecekler inşallah. Başka ne diyeceğimi bilemiyorum

Allah razı olsun,ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz hepimizin ihtiyacı olanda bu zaten,arada yazın siz moral olsun bize

Kızlar bu sessizlik kimsenin sıkıntısı olmadığı anlamına geliyor heralde ki öyle olmasını umuyorum ama yeşimin minnaklarını merak ediyorum neden yazmıyor acaba, nevin sende beklemedesin hala sanırım? Ben burda paylaşım olmayınca ikizlere bakıyorum orası çok hareketli:)

Ya birde şu beşik mevzu beni çok kasıyor üçüz fikri alabileceğimiz 3-4 forum var yetmiyor,ahşap beşikler hep 60/100 falan 3 tane ayrı almak nekadar doğru ilk 6 ay yanyana yatırın diyorlar,büyük bişey yaptırsak 6 aydan sonra nolcak,park yataklar hiç hayalimdeki bebek odasına uygun değil tek derdim bu olsun diyorum ama hevesde ediyorum nasıl olcak bilmem

Nevinttt pazartesi kontrolun vardi galiba noldu nasilsin dr ne dedi ins 35-36 yi goreceksin canim rekor icin beklemedeyiz :)
Yesim canim biraz toparlanabildin mi? Bebekler nasil canim gordun mu hic yada sutun var mi verebiliyor musun? Moralini yuksek tutmaya calis nolur biliyorum bu kolay degil ama meleklerinin sana ve senin gucune ihtiyaci var. Dualarimiz seninle canim ins uc yavrunu da alip saglikla evine doneceksin bu gunleri unutturacak onlarin kosturmacasi sana o guzel ginleri dusunmeye calis canim aklimizdasin..

Kızlar dün dra gittim. Çok şükür bebişlerim iyiler.büyüyoruz ama dr artık dinlenmem gerektiğini söyledi hatta hiç kalkmamalıymışım. Yoksa bebekler haftaya gelebilir dikkat et dedi :s şimdi çok korkuyorum erkenden gelirlerse die

Canım ikiz hamile daha çok üçüz gebe çok fazla yok ki o yüzden hateketlilikte az oluo. Ama gerçekten azerin doğum yaptıktan sonra kimse yazmamaya başladı. Hal böle olunca benim bile giresim gelmio artık bazen

Yeşim hepimiz seni merak ediyoruz. Bebişlerinden güzel haberler almak dileğiyle.
Bu sessizliğin sonunda güzel haberler alalım inş.
Fatmaşimsek ne yaptın senide nerak ediyorum çok ara sıra bize ses verin.
Newintt doğum yaptın mı yoksa sende sessizliğe büründün.

İnşallah 32yi görürsün niye öyle diyosun. Rahatsız mısın. Ben de artık daha çok oturmaya karar verdim.çünkü 15 gündür hiç kilo almamışım.üstelik yarım kilo vermişiö
Hareketten diye düşünüyorum

İyiyim kızlar bende yeşimi çok merak ediyorum. Artık oturmakta bile zorlanır oldum bebişlerim bir kiloyu geçti şükür. İnşallah 30 lu haftalarıda görürüz. Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız

Nst çekmeye başladılar 3 günde bir iki buçuk saat sürüyo bebişler yerinde durmadığından o kadar zor oluyoki Allah yardımcımız olsun hepimizin

Kızlar herkese merhaba öncelikle sizi unuttuğumu sanmayın hep aklımdasınız ama o kadar yoğun geçiyor ki24 saat yetmiyor. Mama yedir gaz çıkar alt değiştir derken yeni mama saati geliyor ve herşey yeniden tekrar başlıyor. Bir de benim bebişler çok gazlılar inşallah sizinkiler olmaz. Yeşim43 inşallah her şey yolundadır bebişlerini sağlıkla kucaklarsın Rabbim güç versin. Nevin rekoru kıracağına inanıyorum az daha dayan:)). Yeni katılanlar olmuş hepiniz inşallah sağlıkla ve 35-36. Haftaları görerek küvezsiz kavuşursunuz bebişlere bizler özel anneleriz unutmayın herkese nasip olmayacak minik mucizelerimiz var:)). Evet hayat bebişler Doğunca gerçekten çok zor ama bir o kadar da güzel:))

Slm kızlar beni pazartesi hastaneye yatirdilar :) kasilmalarim var arada siddetli bazen hic yok :)
Doktorla kavga halindeyiz herkesinki geciktirmeye çalışır benimki alalım derdinde, alalım diyor yok ben dayanirim sıkıntım yok diyorum, bebeklerde de sıkıntı yok niye alalım.
90larda ağrım çıkıyor arada ama ben hissetmiyorum. Açılmam yok serviks uzunluğunda kısalma yok. Hunilesme yok. Erken doğum belirtisi yok sadece ağrı çıkıyor diye almak istiyolar
Dış güçler beni engellemeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…