2016 üçüz anneleri :)

Fatma beni günde 4 kez nst ye bagliyolar
Her nst 1 saatin üstünde sürüyor.
Kendimi nst otelde tatil rezervasyonu yaptırmış gibi hissediyorum.
Ben artık nerdeyse hiç oturamiyorum karnimdan daha da sivri oldu, disariya doğru uzadı sanki :)
 


Lütfen hedefi gecenleri guncelleyelim :)
 
Sen yat kalk dua et doktoruna Nevin benim gittiğim doktorların hepsi 32.haftada riske girmeyiz alırız diyorlar :) daha 21.haftadan plan yapıyolar :) hakkınızda hayırlısı olsun canım. Maşallah kiloları da çok iyi miniklerinin inşallah herşey gönlünüzce olsun
 
Benimkide 29. Hafta alalim risk etmeyelim diyodu. Ona kalsa hemen alacak ben dursun diyorum. Heralde hemsireyim diye ısrar etmiyor. Pazartesi gittigimde salı ya gün ayarlamis sezeryan için yok dedim 33 bitsin öyle
 
İkisinin boynunda kordon dolanmis o yüzden suyum patlamadan almak istiyolar. Sanırım persembe yada cumartesi planlı sezeryan yapıcaz :)
Bence ben 36 yi görürdüm de işte bırakmıyorlar :)
 
Benimkide 29. Hafta alalim risk etmeyelim diyodu. Ona kalsa hemen alacak ben dursun diyorum. Heralde hemsireyim diye ısrar etmiyor. Pazartesi gittigimde salı ya gün ayarlamis sezeryan için yok dedim 33 bitsin öyle
Bu doktorlar bizden daha korkak sanırım :) yada erkenden doğsunlar kuvöze girsinler para kazanalım die mi yapıolar acaba. Neden bu kadar acele.
 
Iyi yapiyorsun Nevin ne kadar dayanabilirsen o kadar anneleriyle olsun minikler 1gun bile cok onemli bizler icin
Allah hepimizin yardimcisi olsun 35-36 lari gorup rekor ustune rekor kiralim ins :)
 
İkisinin boynunda kordon dolanmis o yüzden suyum patlamadan almak istiyolar. Sanırım persembe yada cumartesi planlı sezeryan yapıcaz :)
Bence ben 36 yi görürdüm de işte bırakmıyorlar :)
Kordon dolanması bebekler açısından tehlikeli bir durum değil mi ama? O yüzden doktorda kendince haklı olabilir. Riske atmak istemiyordur. Hakkınızda hayırlısı inşallah sağlıkla doğarlar.
 
Nevint canim kordon dolanmasi riskli bi durum.sen 34-35de dogurursun ama Allah korusun daha fazla kuvozde kalmalarina bile neden ola bilir oksijen yetmezliginden dolayi.o yuzden riskliyse erken dogum en iyisi sonucta 33den gün aldin ya ona bak:)))
 
Allah sabır versin canım. Nst nin bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum
 
Evet yazdiklarinizla bende saskinim nst o kadar cok mu suruyor hastanede girenlere bakiyorum da kontrollere gidince 15 dakka falan duruyorlar sanirim hatta daha az duranlar bile var demekki bu mucizelerin nst si bile degisik :) bu arada kacinci haftada basliyor normalde kizlar?
 
Normalde 32. Haftada ama canım ben hastanede yattığım için galiba 27. Haftada başladı. Bebekler küçük olduğu için yer değiştiriyolar kalp atışları çıkmıyo felan o yüzden uzuyo yoksa tek gebelikte 15-20 dk arası sürüyo
 
Kızlar benim karnım iyice aşağı indi iki gündür normalde göğüs altında oluyodu şimdi orası 3-4 parmak kadar boş. Neden böyle oldu anlamadım bilginiz var mı
 
Benimde öyle oluyor.bebeğin biri yer değiştiripkarın üstüne yerleşiyo.insanın o zaman midesi daha da ekşiyo. Tabi daha zor hareket ediyosun.
 
Evet canım hep mideme baskı olurdu şimdi bomboş kaldı orası korktum bende bebekler iyice aşağıya mı iniyomdiyea
 
Ucuzlerin dogdumu canim rabbim sag salim saligalardan eylesin insallah cinsiyetlerini ogrendinmi insallah rabbim gonlune gore nasip etsin
 
Ya kızlar serkraj sonrası dr bana progestan iğne verdi 10 gün boyunca yapılacakmış bugün 5. Günüm şimdiye kadar iğnenin acısını hissetmemiştim ama dün geceden beri ölüyorum ağrıdan iğne yapılan uerler acıyor gibi ama yürüyemiyorum bile acaba bu sancımı yoksa iğnenin ağrısı olabilir mi ağlıyorum resmen gattığım yerde bile acı hissediyorum. Benim çok zor geçiyor kızlar sürecim. Mide yanması desen hat safhada hiç bir şey fayda etmiyor. Yatmamı engelliyor resmen. Bir kaç günde öksürünce kanlı balgam tükürdüm. Acaba burun kanallarıyla mı alakalı yoksa narkozun etkisi yada ilaçların yan etkisi olabilir mi bilmiyorum. Bazen burun kanamasıda oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…