2016 üçüz anneleri :)

İğne maalesef çok berbat oluyor ben iğne deyince dr a yalvardım resmen,transfer sonrası 12 gün bende olmuştum aynısı bende de oldu,serklaj bende oldum ama narkozun yan etkisi olmadı anlattığın gibi,dr a sorsan,burun kanaması oluyormuş onu duydum Allah yardımcın olsun canım dr um bana 30 derece sırt üstü yat dedi o pozisyonu dene mide yanmasına..

Kızlar canan yine konuştu ieket yükşetöeyin diye napcam bilmiyorum. Pazartesi test günü.yaptırmayan yok muok kararsızım.eşimde yaptırma diyor gibi

Kızlar canan yine konuştu ieket yükşetöeyin diye napcam bilmiyorum. Pazartesi test günü.yaptırmayan yok muok kararsızım.eşimde yaptırma diyor gibi
Ben doktoruma şeker yüklemesi için ne düşünüyorsunuz hocam dedim ailede şeker hastası varmı dedi olmadığını söyledim bir de kilo durumuna bakıyorlar ben kilo almadım sadece göbeğim büyüyor birkaç test istedi benden onları yaptırdım onun sonuçlarına göre yaptırmana gerek görmüyorum dedi çok şükür. Açıkçası bende şaşırdım illaki yaptır der diye düşünüyordum.

Evet canım serklajdan sonra bende de iğnelerden dolayı ağrıdan yürüyememe ve ağlama nöbetleri oldu. Akşamları kolonyalı pamukla iğne yerlerine 2-3 dk hafif masaj yap sağolsun bir ebe tavsiye etmişti faydasını gördüm ben en azından yumru olmasını engelliyor. Bir de ağrılar için yatarken dizlerinin arasına yastık koy kalçanın yükünü hafifletiyor. Allah kolaylık versin

Canım ben şeker yüklemesini yaptırmadım ama şekerli şeyler tüketmemeye çalılıyorum ne olur ne olmaz. Hayatında biraz canan karatay rol modelinde ilerliyorsan yaptırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Benimde ailemde kimsede yok zaten hamilelik öncesinde de baktırmıştım değerlerime normal çıkmıştı. Tabi karar senin hanlış yönlendirmek istemem.

Ayyy o iğneyi bende yaptırmıştım gam bir facia. Yürüyomiyosun resmen. Mide yanmasını hepimiz yaşıyoruz. Gaviscon kullanabilirsin. Yada erken yeemk yiyip yat geç yememeğe çalış. Burun kanamaları normal her hamile yaşıyor bu tarz sorunlar e biz bide üçüz gebelik olduğumuz için çok fazla takılma bence bu konuşara

Ayyy o iğneyi bende yaptırmıştım gam bir facia. Yürüyomiyosun resmen. Mide yanmasını hepimiz yaşıyoruz. Gaviscon kullanabilirsin. Yada erken yeemk yiyip yat geç yememeğe çalış. Burun kanamaları normal her hamile yaşıyor bu tarz sorunlar e biz bide üçüz gebelik olduğumuz için çok fazla takılma bence bu konuşara

Benimde sadece karnım büyüyor. Hatta kişo almıyorum sanırım benim kilolar gidiyor. Bende yaptırmayacam galiba yabancı kaynaklarada baktım.o glikoz şurubu yerine iki muz yiyerek yaptırabilirsiniz falan yazıyo bir çok örnek vermiş.şurubun içinde başka maddelwrde varmış. Neyse yaptırmayayım daha iyi

Bizde eşimle şeker yüklemesi yaptırmama kararı aldık ben 2 dr a gidiyorum,biri baştan beri tedavi olduğum tüpbebek dr um diğerine doğum için yakın hastane bulup ordakinede başladım,kendi doktorum hiç yüklemeden bahsetmedi daha,2.yaptır dedi,eşim doktor bir arkadaşına sordu sakıncası yok dedi ama o çocuğuna yaptırmamış,3 beyaza dikkat edersek sorun olmaz heralde

Canim tup bebktd nasil 3 tane trasfer ettilrr

Canım çok geçmiş olsun. Sen de kurtuldun.çok güzel bir hafta onlar için .çok sevindim. Umarım bizde görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…