- 21 Şubat 2016
- 300
- 192
- 53
- 44
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.501
Yok canım 5. Ayda erken doğumla kaybetti bebekleriniUcuzlerin dogdumu canim rabbim sag salim saligalardan eylesin insallah cinsiyetlerini ogrendinmi insallah rabbim gonlune gore nasip etsin
İğne maalesef çok berbat oluyor ben iğne deyince dr a yalvardım resmen,transfer sonrası 12 gün bende olmuştum aynısı bende de oldu,serklaj bende oldum ama narkozun yan etkisi olmadı anlattığın gibi,dr a sorsan,burun kanaması oluyormuş onu duydum Allah yardımcın olsun canım dr um bana 30 derece sırt üstü yat dedi o pozisyonu dene mide yanmasına..Ya kızlar serkraj sonrası dr bana progestan iğne verdi 10 gün boyunca yapılacakmış bugün 5. Günüm şimdiye kadar iğnenin acısını hissetmemiştim ama dün geceden beri ölüyorum ağrıdan iğne yapılan uerler acıyor gibi ama yürüyemiyorum bileacaba bu sancımı yoksa iğnenin ağrısı olabilir mi ağlıyorum resmen gattığım yerde bile acı hissediyorum. Benim çok zor geçiyor kızlar sürecim. Mide yanması desen hat safhada hiç bir şey fayda etmiyor. Yatmamı engelliyor resmen. Bir kaç günde öksürünce kanlı balgam tükürdüm. Acaba burun kanallarıyla mı alakalı yoksa narkozun etkisi yada ilaçların yan etkisi olabilir mi bilmiyorum. Bazen burun kanamasıda oluyor.
Ben doktoruma şeker yüklemesi için ne düşünüyorsunuz hocam dedim ailede şeker hastası varmı dedi olmadığını söyledim bir de kilo durumuna bakıyorlar ben kilo almadım sadece göbeğim büyüyor birkaç test istedi benden onları yaptırdım onun sonuçlarına göre yaptırmana gerek görmüyorum dedi çok şükür. Açıkçası bende şaşırdım illaki yaptır der diye düşünüyordum.Kızlar canan yine konuştu ieket yükşetöeyin diye napcam bilmiyorum. Pazartesi test günü.yaptırmayan yok muok kararsızım.eşimde yaptırma diyor gibi
Evet canım serklajdan sonra bende de iğnelerden dolayı ağrıdan yürüyememe ve ağlama nöbetleri oldu. Akşamları kolonyalı pamukla iğne yerlerine 2-3 dk hafif masaj yap sağolsun bir ebe tavsiye etmişti faydasını gördüm ben en azından yumru olmasını engelliyor. Bir de ağrılar için yatarken dizlerinin arasına yastık koy kalçanın yükünü hafifletiyor. Allah kolaylık versinYa kızlar serkraj sonrası dr bana progestan iğne verdi 10 gün boyunca yapılacakmış bugün 5. Günüm şimdiye kadar iğnenin acısını hissetmemiştim ama dün geceden beri ölüyorum ağrıdan iğne yapılan uerler acıyor gibi ama yürüyemiyorum bileacaba bu sancımı yoksa iğnenin ağrısı olabilir mi ağlıyorum resmen gattığım yerde bile acı hissediyorum. Benim çok zor geçiyor kızlar sürecim. Mide yanması desen hat safhada hiç bir şey fayda etmiyor. Yatmamı engelliyor resmen. Bir kaç günde öksürünce kanlı balgam tükürdüm. Acaba burun kanallarıyla mı alakalı yoksa narkozun etkisi yada ilaçların yan etkisi olabilir mi bilmiyorum. Bazen burun kanamasıda oluyor.
Ne biliim en son dr baya bi korkuttu beni. :sİnşallah 32yi görürsün niye öyle diyosun. Rahatsız mısın. Ben de artık daha çok oturmaya karar verdim.çünkü 15 gündür hiç kilo almamışım.üstelik yarım kilo vermişiö
Hareketten diye düşünüyorum
Canım ben şeker yüklemesini yaptırmadım ama şekerli şeyler tüketmemeye çalılıyorum ne olur ne olmaz. Hayatında biraz canan karatay rol modelinde ilerliyorsan yaptırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Benimde ailemde kimsede yok zaten hamilelik öncesinde de baktırmıştım değerlerime normal çıkmıştı. Tabi karar senin hanlış yönlendirmek istemem.Kızlar canan yine konuştu ieket yükşetöeyin diye napcam bilmiyorum. Pazartesi test günü.yaptırmayan yok muok kararsızım.eşimde yaptırma diyor gibi
Ayyy o iğneyi bende yaptırmıştım gam bir facia. Yürüyomiyosun resmen. Mide yanmasını hepimiz yaşıyoruz. Gaviscon kullanabilirsin. Yada erken yeemk yiyip yat geç yememeğe çalış. Burun kanamaları normal her hamile yaşıyor bu tarz sorunlar e biz bide üçüz gebelik olduğumuz için çok fazla takılma bence bu konuşaraYa kızlar serkraj sonrası dr bana progestan iğne verdi 10 gün boyunca yapılacakmış bugün 5. Günüm şimdiye kadar iğnenin acısını hissetmemiştim ama dün geceden beri ölüyorum ağrıdan iğne yapılan uerler acıyor gibi ama yürüyemiyorum bileacaba bu sancımı yoksa iğnenin ağrısı olabilir mi ağlıyorum resmen gattığım yerde bile acı hissediyorum. Benim çok zor geçiyor kızlar sürecim. Mide yanması desen hat safhada hiç bir şey fayda etmiyor. Yatmamı engelliyor resmen. Bir kaç günde öksürünce kanlı balgam tükürdüm. Acaba burun kanallarıyla mı alakalı yoksa narkozun etkisi yada ilaçların yan etkisi olabilir mi bilmiyorum. Bazen burun kanamasıda oluyor.
Ayyy o iğneyi bende yaptırmıştım gam bir facia. Yürüyomiyosun resmen. Mide yanmasını hepimiz yaşıyoruz. Gaviscon kullanabilirsin. Yada erken yeemk yiyip yat geç yememeğe çalış. Burun kanamaları normal her hamile yaşıyor bu tarz sorunlar e biz bide üçüz gebelik olduğumuz için çok fazla takılma bence bu konuşaraYa kızlar serkraj sonrası dr bana progestan iğne verdi 10 gün boyunca yapılacakmış bugün 5. Günüm şimdiye kadar iğnenin acısını hissetmemiştim ama dün geceden beri ölüyorum ağrıdan iğne yapılan uerler acıyor gibi ama yürüyemiyorum bileacaba bu sancımı yoksa iğnenin ağrısı olabilir mi ağlıyorum resmen gattığım yerde bile acı hissediyorum. Benim çok zor geçiyor kızlar sürecim. Mide yanması desen hat safhada hiç bir şey fayda etmiyor. Yatmamı engelliyor resmen. Bir kaç günde öksürünce kanlı balgam tükürdüm. Acaba burun kanallarıyla mı alakalı yoksa narkozun etkisi yada ilaçların yan etkisi olabilir mi bilmiyorum. Bazen burun kanamasıda oluyor.
Canim tup bebktd nasil 3 tane trasfer ettilrrBizde eşimle şeker yüklemesi yaptırmama kararı aldık ben 2 dr a gidiyorum,biri baştan beri tedavi olduğum tüpbebek dr um diğerine doğum için yakın hastane bulup ordakinede başladım,kendi doktorum hiç yüklemeden bahsetmedi daha,2.yaptır dedi,eşim doktor bir arkadaşına sordu sakıncası yok dedi ama o çocuğuna yaptırmamış,3 beyaza dikkat edersek sorun olmaz heralde
Yapıyolar ya resmiyette var yasak ama uygulamada pek yok,bazıları 2 yi bile imza ile koyuyormuş benden imza isteyen olmadı,Tr de 3 den fazlada koyan varCanim tup bebktd nasil 3 tane trasfer ettilrr
Hangi merkezde yaptirdin bende ücüz cok istiyorum kacinci denemendiYapıyolar ya resmiyette var yasak ama uygulamada pek yok,bazıları 2 yi bile imza ile koyuyormuş benden imza isteyen olmadı,Tr de 3 den fazlada koyan var
Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin ozamanHangi merkezde yaptirdin bende ücüz cok istiyorum kacinci denemendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?