2016 üçüz anneleri :)

Newintt hayırlı olsun gözün aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Maaşallah kiloları çok iyi. Küvoze aldılarmı ?

Hayırlı olsun nevincim yanında mı bebeklerin Darısı bizlere inşallah hayırlısıyla

Evet kuvozdeler ama sadece tedbir amaçlı :)
Solunum ları falan iyiymiş sütüm gelene dek damardan besliyolar bugünde gelmezse mama vericekler
Gozunuz aydin masallah kilolari cok iyi .. Sut icin caylar vardi yalnis hatirlamiyorsam onlardan deneseniz ..Gerci süt icin sadece su yeterliymis insallah bugun gelir sutunuz :)

Ay canim benim gozun aydin. Allah anali babali buyutsun...

Allah analı babalı büyütsün sağlık afiyet dilerim hepinize... Darısı bizlere inşallah...

Nevint gozun aydin canim ALLAHIM yavrularini sana bağışlasın,uzun ömürler versin inşallah
emme refleksleri gelişmiş mi?
Darısı olmayanlara ve dogurmayi bekleyen diger anne adaylarina inşallah
Bak sen de digerleri gibi kaybolma doguran kayboluyo:)yaz ara sira :)

Son düzenleme:
Maşallah Nevin çok sevindim canım :) meleklerinle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür dilerim. Rabb'im bize de bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin inşallah.

Kizlar merhaba ben yesim 43 u ok merak ediyorum ya napiyo kuzular acaba
Inşallah her şey yolundadir
Sizin de haftalariniz baya ilerlemis maşallah cok az kaldi :)
Ben cok yoruluyorum kizlar tek başına 3 bebek,4 çocuk cok zor oluyo
Bakici arıyorum inşallah bulunur yoksa yorgunluktan bayilicam artik
Onurun gece uykusu maşallah iyi ama Ozanla,ömür gece 2de uyanip sabah 7 bucukta uyuyolar
Uykusuzluk başıma vuruyo artik

Maasallah canim cok iyi buyuduler umarim en kisa zamanda uykulari da duzene girer en kotusu uykusuzluk oluyor zaten. Tek basina cok zor 4 cocuk bende simdiden kara kara onu dusunuyorum umarim cabucak gercekten isini seven cocuklari seven iyi anlayisli bir yardimci bakici bulursun kendine

Newint sezeryan sonrası bazılarında hemen gelio bazılarında 1 haftayı bulabiliyormuş sütün gelmesi inş. Hemen gelir sütün. Bebişlerine yarasın inş.

Hayırlı olsun canım,sağlıkla bir an önce evinize dönersiniz inşallah darısı başımıza,sütünde hemen gelir inşallah

Azerin topiği ilk açtığın zamanları okudum ne garip geldi şimdi sen doğurdunda kaç aylık oldular inanamıyor insan maşallah büyümüş senin kuzular bizde o günlere geliriz inşallah 28 e 4 hafta kaldı çabucak geçer inşallah benimde :)

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Maşallah miniklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…