- 2 Şubat 2016
- 66
- 28
- 3
- 40
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.521
Darısı başınıza kızlar hepinizr nasip etsin :)Canım çok geçmiş olsun. Sen de kurtuldun.çok güzel bir hafta onlar için .çok sevindim. Umarım bizde görürüz
Hayırlı olsun nevincim yanında mı bebeklerin Darısı bizlere inşallah hayırlısıylaKızlar 28 nisan saat 15 itibari ile kuzucuklarim dünyaya geldi :)
Ikizlerden biri tüm vücudunu kordona dolayinca almaya karar verdik :)
Ikizlerim 1600 gr tek bebisim 2 kg doğdu. Maşallah kendi kendilerine nefes aliyolar hic sıkıntıları yok sadece süt gelmesini bekliyoruz.
Gozunuz aydin masallah kilolari cok iyi .. Sut icin caylar vardi yalnis hatirlamiyorsam onlardan deneseniz ..Gerci süt icin sadece su yeterliymis insallah bugun gelir sutunuz :)Evet kuvozdeler ama sadece tedbir amaçlı :)
Solunum ları falan iyiymiş sütüm gelene dek damardan besliyolar bugünde gelmezse mama vericekler
Kızlar 28 nisan saat 15 itibari ile kuzucuklarim dünyaya geldi :)
Ikizlerim 1600 gr tek bebisim 2 kg doğdu. Maşallah kendi kendilerine nefes aliyolar hic sıkıntıları yok sadece süt gelmesini bekliyoruz.
Ay canim benim gozun aydin. Allah anali babali buyutsun...Kızlar 28 nisan saat 15 itibari ile kuzucuklarim dünyaya geldi :)
Kızlar 28 nisan saat 15 itibari ile kuzucuklarim dünyaya geldi :)
Maşallah Nevin çok sevindim canım :) meleklerinle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür dilerim. Rabb'im bize de bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin inşallah.Kızlar 28 nisan saat 15 itibari ile kuzucuklarim dünyaya geldi :)
Hayırlı olsun canım,sağlıkla bir an önce evinize dönersiniz inşallah darısı başımıza,sütünde hemen gelir inşallahKızlar 28 nisan saat 15 itibari ile kuzucuklarim dünyaya geldi :)
Azerin topiği ilk açtığın zamanları okudum ne garip geldi şimdi sen doğurdunda kaç aylık oldular inanamıyor insan maşallah büyümüş senin kuzular bizde o günlere geliriz inşallah 28 e 4 hafta kaldı çabucak geçer inşallah benimde :)Nevint gozun aydin canim ALLAHIM yavrularini sana bağışlasın,uzun ömürler versin inşallah
emme refleksleri gelişmiş mi?
Darısı olmayanlara ve dogurmayi bekleyen diger anne adaylarina inşallah
Bak sen de digerleri gibi kaybolma doguran kayboluyo:)yaz ara sira :)
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Maşallah miniklere.Kızlar 28 nisan saat 15 itibari ile kuzucuklarim dünyaya geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?