- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.541
oyyy Allahım sağlıklı,mutlu,uzun ömürler versin.Ailesine,milletine hayırlı çocuklar olsun inşallah,çok tebrik ederimKızlar 28 nisan saat 15 itibari ile kuzucuklarim dünyaya geldi :)
Ikizlerden biri tüm vücudunu kordona dolayinca almaya karar verdik :)
Ikizlerim 1600 gr tek bebisim 2 kg doğdu. Maşallah kendi kendilerine nefes aliyolar hic sıkıntıları yok sadece süt gelmesini bekliyoruz.
Azerin maaşallah kuzucukları tosun gibi yapmışsın :) ele avuca gelmeye başlamışlardır artık :) Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inş. SağlıcaklaKizlar benim kuzularin en son kilolari şöyle
Onur 3.400 gr
Ozan 3.200 gr
Ömür 3.000 gr
İki aydır bende kullanıyorum canım 25mg la başlandı geçen ay 50 ye çıktı bu ayda 75 e çıkardılar. Bebişlerde bi sorun olmasa hiç önemli değilde Rabbim korusun onlarıda inşllah. Dereotunuda arkadaşım hamilelikte yemek tehlikeli demişti hiç tüketmiyorum o yüzdenFatma benimde var canim bir sure takip oluyorsun ilaclarini duzenli kullan duzeliyor ama biraz zaman aliyor tabi bende iki aydir gergindim biraz ama bu ay ancak normal degere geldi her ay mutlaka kontrol ediyorlar ama bide dereotu ye sabah aksam dereotu iyi geliyor
Bende bilmiyodum arkadaşım söyleyince öğrendim olmaz bişey inşallah canımCidden mi cok sasirdim su an maydonoz dusuk yapabiliyor sokturucu ozelligi oldugu icinde onu biliyorum da dereotunu hic duymamistim ins bisey olmaz
Maşallah subhanallah negüzel büyümüşler hemdeKizlar avatarima koydum fotolarini 1 hafta onceki doktor kontrolumuzden:)
Çok şükür azerin bizimde haftalarımız geçiyor. Doktor erken doğum olabilir bu haftakarda çok dikkatli olmamı söyledi. Dinlenmen gerekiyor dedi ama dinlenebilmek ne mümkün. Evet fatmadan sonra sıra bana gelmesi lazım bide hcmm vardı.3arslan canim valla bana da çok garip geliyo ilk sayfalari okuyunca hey gidi gunler.agrin acin mide bulantin hic gecmeyecek saniyosun ama geciyo hele o kucukleri eline alinca hep öyle küçük kalicaklar saniyosun hic bi zaman o badileri doldurmayacaklar diye dusunuyosun ama 2 ay sonra tosun gibi oluyolar maşallah :))
Ben 32 haftamin tamaminda dogurdum 2 gun sonra kencileri nəfəs almaya basladi ama once emme refleksi gelismedigi için kaldilar sonra enfeksiyon kapti Ömür o yüzden kalbi durdu tekraf basa sardi yavrum 21 günlük kuvoz doneminde sonra kavustuk
Ama o 21 gun öyle uzun surmedi.zaten sezeryanli oldugun için 2 buklum oluyorsun.anca 1 hafta sonra islerini kendin yapa biliyosun evin temizligiydi bebeklerin hazirligiydi derken bi bakmishsin evdeler:)
Leydi canim valla tosun gibi olduk maşallah :)o kiyafetler uzerlerine oturunca nasil seviniyorum anlatamam:)onurla ozanin bacaklari kat kat olmaya basladi bile hatta 1 numara bez sikmaya basladi bacaklarini:)))
Ömür nedense kilosunu gostermiyo zayif duruyo kemigi iri diyolar
Senin de maşallah haftan baya ilerledi fatmadan sonra senmisin canim?
Tam tosun paşa olmuş bunlar azerin. :) maaşallah:) üç bebişle dışarı çıkmak nasıl bir duygu zor olmuyor mu ? Tek bakmaya alışabildin mi ? Yardımcı arıyormuşsun sanırım Allah gönlüne göre birini bulmayı nasip etsin.Kizlar avatarima koydum fotolarini 1 hafta onceki doktor kontrolumuzden:)
Azeriiiinnn maşallah Rabbim hayırlı uzun önürler versin bebişlerinede sizlerede. Bayıldım ya çok tatlılar inşallah bizlerde böyle pozlar verir paylaşırız Bende yavaş yavaş heycan artıyo zaman daralıyo artıkKizlar avatarima koydum fotolarini 1 hafta onceki doktor kontrolumuzden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?