2016 üçüz anneleri :)

29 hafta 1 gün canım bugün. Gittiği yere kadar diyolar bakalım biz ne kadar dayanabilicez. Nidilat veriyolardı yavaş yavaş dozunu azaltıyolar. Ben 33. Haftayıda görmek istiyorum hepimiz gibi ama bakalım zaman ne göstericek

Azerin maşallah büyümüşler.yakında üçünü alamaz hale gelicen bu gidişle.darısı bize.evet fatmadan sonra ben varım sonra lady .gittikçe zorlaşıyor. Uyumak kalkmak yürümek...sırayı bozmayalımda

Ya evet bende çok zorlanıyorum artık. Git gide yürümek yatmak bile çok zorlaşıyor. Vallahi artık süreç geçmiyor sanki bana. Bir an önce zaman geçsin istiyorum. Sırf bebişlerim için katlanmaya çalışıyorum ama çok zor

Doğum yapan arkadaşlara ve doğumu yaklaşan arkadaşlara sorum olacak. Ben ne olur ne olmaz anne ve bebek çantasını hazırlamayı düşünüyorum artık. Çünkü zamanımız kısıtlanmaya başladı ve sürekli yatarken bişeyleri ayarlamaya çalışmak çok zor oluyor. Kendim için bi bavul hazırlamıştım daha öncesinde ne olur ne olmaz diye iykide hazırlamışım acil serkraja alındığımda bavul hazırlamakla uğraşmak zorunda kalmadım. Fakat bebekler içinde hazırlık yapmam gerekir mi ? Büyük ihtimal küvöze alınacakları için daha sonra mı onların bavullarını hazır etsem? Çünkü tuvalet dışında kalkmam yasak kendi evimde kalmıyorum. Bebeklerin bütün eşyalarının yıkanıp ütülenmesi gerekiyor. Şu süreçte de benim bütün bunları yapmam imkansız gibi sizler ne yaptınız bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ?

Kendim için hazırladıklarım
2 adet gecelik
1 tane pijama takımı
1 tane sabahlık
İç çamaşırı
Göğüs pedi
Göğüs ucu çatlak kremi
Süt saklama poşeti
Avent süt sağma makinesi
Kişisel bakım ürünleri
Hasta bezi
İpad(resim çektirmek için)

Bebekler için nasıl bişi hazırlamalıyım ?

Canım ben birer tane penye battaniye birer prematüre yakım birer nohut battaniye bunlarında birer yedeğini hazırlattım ama küveze alındıkları zaman bişey giydirmedikleri için çantayı yanıma getirtmedim. Bende o konuda kararsızım getirtmeli miyim diye

Tecrübeli anne adayları bizi bu konuda aydınlatacaktır mutlaka :) mantık olarak doğan bebekler küvöze gireceği için bebeği aldığımız zaman hazırlıklı gitmek gibi

Kizlar ben kendi adima soyliyim bebeklere hic bi şey almamisdim daha onceden 1 kaybım oldugu için korktum
Gerekmedi de zaten kuvozde olduklari için
Kendinize tac,sarj aleti,corap,kirli torbasi,sac duzlestirici falan da alin
Bebeklere gerek yok bence

Cevap için teşekkür ediyorum. Benimde hep kafamda soru işareti oldu. Acaba gerekli mi gereksiz mi diye. Kendim için taç,terlik,çorap,saç düzleştirici, diş fırçası, diş macunu, havlu kağıt,ıslak mendil, şarj aleti, fotoğraf çekmek için ipad koydum. Dediğin gibi bide kirli poşeti koyacağım. Bebekler içinde doğduktan sonra hazırlıklarını tamamlar bavullarını hazırlarım diye düşünüyorum. Ama şimdiden eksikleri tamamlamaya çalışıyorum. Kıyafet bibereon vs dışında ekstra bişey almadım. Hastane çıkışı olarak internete baktığımda bir sürü şey götürmüşler. O kadar şeye gerek var mı acaba diye düşünüyorum. Kendi kafamda bi liste oluşturmaya çalıştım.
Hea bide 2 tane sepet aldım onların içinede çikolata şeker koyup paketlemeyi düşünüyorum gelen misafirlere ikram etmek için.
Aklımda aslında süslü kurabiyelerden yapmak vardı ama kısmet olmadı artık mevlütlerinde süslü katlı pasta ve şeker hamurlu kurabiye hazırlarım.

Zor olmaz mi leydi arabaya sigamiyoruz:)ileride arabayi degismeyi bile dusunuyoruz aile sayisin6 oldu artik:)
Tek bakmaya alistim ama cok zorlaniyorum beni tek yoran uykusuzluk onun dışında yetisiyorum ucune de
Yardimcimiz yarin geliyor inşallah anlasa biliriz

tabi canim hastanenin kosullarina göre degisir liste
Bana hastanede pek bi şey gerekmedi hepsi verildi
Inşallah guzel guzel ikramlar hazirlariz mevlutlere biz inşallah bu ay yapicaz

tabi canim hastanenin kosullarina göre degisir liste
Bana hastanede pek bi şey gerekmedi hepsi verildi
Inşallah guzel guzel ikramlar hazirlariz mevlutlere biz inşallah bu ay yapicaz
Ayyy çok heyecanlı :) 40ları uçuruyorsunuz artık
Bende şimdiden planlar yapıyorum :) hayırlısıyla bir doğsalar :) zaman geçmek bilmiyor.

Kalabalık aile :)))) ohhhh ne güzel mis gibi
Allah yardımcın olsun arkadaşım
Çok şükür yardımcı bulmuşsun Allah gönlüne göre birini nasip etsin. Vefakar birini bulabilmek öok önemli. Senin yükünü birazda olsa hafifletir inş

Kızlar bi şey sorcam.hemşire bi tanıdık var.doktorumla benim hakkımda konuşmuşlatr.yarın kontrolüm var .s ile başlayan bi iğne dedi.onu vuracakmış.doğumu geciktirmek için galiba. Siz de oldunuz mu.hiç bi şikayet yok. Önlem olarak galiba

S ile baslayan igne seleston ciger gelistirici igne sanirim canim
olmadiysan belki de onu diyodur doktorlar

Sağol azerin galiba o .bugün tetanos iğnesi de vuruncam ikinci defa.iki ilaç umarım sorun olmaz.
İki iğneyi aynı anda yaptırma canım. Ciğer geliştirici iğne çok önemli ve 12 saat arayla yapılıyor. 28. Haftamda bende yaptıracağım. Tetanoz için acele etme 1-2 gün geçsin öyle yaptır. Çünkü tetanozun etkileride çok fena oluyor.

I o zaman bu hafta tetenosu yaptırayım.haftaya celeston iğnesini.doktordayım şimdi .ilçe Hastanesi .doktor istersen bi doktora daha gçrün dedi.sonra karar ver. Şeker yaptırmadım.açlık şekerine bakıyorlar.nstye de girdim sancı yoktu. Umarım hepimizin durumları yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…