2016 üçüz anneleri :)

Kızlar doktor nstde hafif sancı gördü serum taktırdı bidaha nst çekecek idrar yolları yine enfeksiyon dolu kültür yap dedi nst kötü çıksa celeston iğnesi ni vurcaö dedi. Hiç beklemitpdum.umarım düzelir

Düzelir inşallah canım benimde nst de sancı çıkıyo ama ağrı hissetmiyorum. İdrar yolu enfeksiyonu zaten sancıya da sebep oluyo. Korkma sakin olmaya çalış bol bol dua et. Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım. Ciğer geliştirici iğne çok önemli onu mutlaka yaptırmalısın. İdrar tolu enfeksiyon için drlar antibiyotik ilaç yazıyolar
Düzelir canım merak etme son 4 hafta bu haftalarda daha dikkatli olmak gerrkiyor

Eve geldim ikinci nst iyi çıktı. Yarın idrar yolları için kültür yaptırcam başka bi hastanede. Napsam geçmiyor

Geç
Eve geldim ikinci nst iyi çıktı. Yarın idrar yolları için kültür yaptırcam başka bi hastanede. Napsam geçmiyor
miş olsun canım. Kendine dikkat et yat sürekli bol bol su iç. Eğer şüphelendiğin ufacık bişey olursa hemen hastaneye git hiç riske atma

Hadi gecmis olsun canim aman dikkat et bu enfeksiyonlar erken dogumu tetikleyebiliyor ihmal etme sakin cabucak gecer ins. Bu arada hic stres yapma bak haftan iyi cok sukur onu dusun minik savascilarin dayanacak moralini yuksek tut bol bol dinlen

Ya kızlar 10 gün önce tartıldığımda 2 kilo almıştım bugün tekrar tartılıyım dedim geri aldığım o 3 kilo gitmiş yatmakla alakalı olabilir mi

Aç karnına mı tartıldın.benim aç ve tok 2 kiloya yakın farkediyo
Evet aç tartıldım gerçi doktora gittiğimde de açtım diye hatırlıyorum akşam yemeğinden önceydi aneliyattan sonra biraz yediklerime dikkat etmiştim kabızlık olmasın yeni serkraj oldum die ama malesef kaç haftadır özür diliyorum ishalim bi türlü toparlayamadım. Katı şeylerde tüketiyorum oysaki bi kaç gündür

Bence sabah daha doğru.bende bu ay aynısını yaşadım.çok az kilo alabildimama bebekler 900lerdeymiş iyimi bilmiyorum

Bence sabah daha doğru.bende bu ay aynısını yaşadım.çok az kilo alabildimama bebekler 900lerdeymiş iyimi bilmiyorum
Maaşallah haftanla uyumlu gözüküyor. Bende haftaya gideceğim artık merak ediyorum. Serkraj sonrası hiç muayene olmadım. Bebişlerim kilo aldımı acaba gelişmeleri nasıl :)

Bebeklerim için dua edin bi tanesi çok kritik başka bir ilde 2tanesi başka bir ilde doktorlar her an herşey olabilir diyorlar içim yanıyor acıyor dayanamıyorum dua edin

Bebeklerim için dua edin bi tanesi çok kritik başka bir ilde 2tanesi başka bir ilde doktorlar her an herşey olabilir diyorlar içim yanıyor acıyor dayanamıyorum dua edin
Bu hayirli gecede dualarim seninle yesim insallah bebeklerin en kisa surede saglikli bir sekilde evine gelir Allah her seyin hayirlisini nasip etsin.

Ahh mesajini okuyunca içim parcalandi yeşim
Allahim inşallah yavrularini sana bağışlar doktorlar her zaman böyle konusuyo merak etme sen
Bu gece dua edicem sana ve minik yavrularina Allahim evlat acisi vermesin inşallah
Güzel güzel o hastaneden 3 yavrunla çık inşallah

Dual
Dualarim seninle... Allahim bu mubarek gecenin hurmetine insallah hersey yolunda gider sagliklarina kavusurlar ve mutlu gunleriniz olur (Amin) Allaha emanet olun...

Azerini takip ederken hepinizin hikayesini takip ettim
Butun dualarim sizinle
azerin konu acmisti sende acsana daha cok kisi dua eder ve kimin duasi kabul olur bilinmez
Rabbim yavrularini size bagislasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…