- 31 Aralık 2015
- 218
- 88
- 98
- 43
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.581
Geçmiş olsun canım. Ciğer geliştirici iğne çok önemli onu mutlaka yaptırmalısın. İdrar tolu enfeksiyon için drlar antibiyotik ilaç yazıyolarKızlar doktor nstde hafif sancı gördü serum taktırdı bidaha nst çekecek idrar yolları yine enfeksiyon dolu kültür yap dedi nst kötü çıksa celeston iğnesi ni vurcaö dedi. Hiç beklemitpdum.umarım düzelir
miş olsun canım. Kendine dikkat et yat sürekli bol bol su iç. Eğer şüphelendiğin ufacık bişey olursa hemen hastaneye git hiç riske atmaEve geldim ikinci nst iyi çıktı. Yarın idrar yolları için kültür yaptırcam başka bi hastanede. Napsam geçmiyor
Hadi gecmis olsun canim aman dikkat et bu enfeksiyonlar erken dogumu tetikleyebiliyor ihmal etme sakin cabucak gecer ins. Bu arada hic stres yapma bak haftan iyi cok sukur onu dusun minik savascilarin dayanacak moralini yuksek tut bol bol dinlenEve geldim ikinci nst iyi çıktı. Yarın idrar yolları için kültür yaptırcam başka bi hastanede. Napsam geçmiyor
Evet aç tartıldımAç karnına mı tartıldın.benim aç ve tok 2 kiloya yakın farkediyo
Maaşallah haftanla uyumlu gözüküyor. Bende haftaya gideceğim artık merak ediyorum. Serkraj sonrası hiç muayene olmadım. Bebişlerim kilo aldımı acaba gelişmeleri nasıl :)Bence sabah daha doğru.bende bu ay aynısını yaşadım.çok az kilo alabildimama bebekler 900lerdeymiş iyimi bilmiyorum
Teşekkür ederiz. Hepimizin kandili mübarek olsun inşallah. Allahım hayırlısıyla hepimize kolaylıklar nasip eğlesin. Sağlıklı sıhhatli bebşlerimizi kucağımıza almayı nasip eğlesin.Hayırlı kandiller. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.
Bu hayirli gecede dualarim seninle yesim insallah bebeklerin en kisa surede saglikli bir sekilde evine gelir Allah her seyin hayirlisini nasip etsin.Bebeklerim için dua edin bi tanesi çok kritik başka bir ilde 2tanesi başka bir ilde doktorlar her an herşey olabilir diyorlar içim yanıyor acıyor dayanamıyorum dua edin
Ahh mesajini okuyunca içim parcalandi yeşimBebeklerim için dua edin bi tanesi çok kritik başka bir ilde 2tanesi başka bir ilde doktorlar her an herşey olabilir diyorlar içim yanıyor acıyor dayanamıyorum dua edin
Dualarim seninle... Allahim bu mubarek gecenin hurmetine insallah hersey yolunda gider sagliklarina kavusurlar ve mutlu gunleriniz olur (Amin) Allaha emanet olun...Bebeklerim için dua edin bi tanesi çok kritik başka bir ilde 2tanesi başka bir ilde doktorlar her an herşey olabilir diyorlar içim yanıyor acıyor dayanamıyorum dua edin
Azerini takip ederken hepinizin hikayesini takip ettimBebeklerim için dua edin bi tanesi çok kritik başka bir ilde 2tanesi başka bir ilde doktorlar her an herşey olabilir diyorlar içim yanıyor acıyor dayanamıyorum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?