- 31 Aralık 2015
- 218
- 88
- 98
- 43
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.601
Rahman ve Rahim olan Rabbim inşallah miraç gecesinin ve peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah.Bebeklerim için dua edin bi tanesi çok kritik başka bir ilde 2tanesi başka bir ilde doktorlar her an herşey olabilir diyorlar içim yanıyor acıyor dayanamıyorum dua edin
Söylemelisin birdaha yapmasın baştan nasıl eğitirsen öle devam eder. Göster basıl yapılacağını birbirinize alışma süreci var sonuçta ilk zamanlar böle şeylerin olması çok normal. Ama kesinlikle taviz vermemelisin. Rahatlığa alıştıklarında doğru düzgün iş yaptıramazsın.Iyi akşamlar kızlar
Off yeni yardimci kiz da istediğim gibi cikmadi
Cok genc ve tecrubesiz ustelik çok yavas
Dun bebeklerin altini açmış sonra bi bakiyorum alttaki kiyafetler toplanmış yukariya doğru çekip duzeltip pantolonun içine sokmayi unutmuş
napicam ben ya içime sinen birisini bulamıyorum
Günaydın canım :)Herkese gunaydin kizlarne var ne yok nasil gidiyor beklemeler ? Bizim dun kontrol vardi aksam uzeri cok sukur dr kotu bisey demedi sagliklilar dedi 25.haftayi bitirdik ama benim minnaklar biraz geriden geliyor maalesef bu cogul gebelik oldugu icin oyle olacak dedi normalmis ama herkesinki onden gidiyor kilolari da az tabi 600-700 arasi umarim bol bol icerde dururlar iyice buyuyene kadar gelmezler. Ciger gelistiriciyi sordum su an icin gerek yok dedi. Sizler neler yapiyorsunuz ? Hastane cantalari hazirlanmaya mi basladi yoksa grup baya sakin ben hala korku ve tedirginlik icindeyim o yuzden birakin cantayi 1 corap bile almadim annem bile benden daha hevesli ama ona da aldirmiyorum umarim rahatladigimiz evlatlarimizin tadina vardigimiz zamanlarimizda gelir
Herkese hayirli cumalar
Rahat huzurlu mutlu ve zevkli gunler olsun :)
Evet ya bizden sonra üçüz kimse yok resmen :) insanları korkuttuk mu acaba ne yaptık :)Kızlar ne durumdasınız kimseden ses çıkmıyorhaftalar ilerledikçe herkes kendi derdine düştü heralde,bizden sonra bu topik devam etmicek sanırım,üçüz hamile gelmiyor hiç bende ağırlaşmaya başladım ama sürekli yat yat canımda sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?