2016 üçüz anneleri :)

Yeşim canım Rabbim bu mübarek gin hürmetin sağlkk sıhhatle bebeklerini kucağına alıp evine dönmeyi nasip etsin inşallah. Bu süreç te de sana güç kuvvet versin.

Yeşimcim öncelikle Allahım sana gönül ferahlığı sonrada sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucağında nasip etsin inş. Dualarımız seninle...
Herkesin kandili mübarek olsun.
Allahım bugünde dualarımızı kabul eğlesin inş.
Hamile olanlara zamanında sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı nasip eğlesin.
Evladı olanlara sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eğlesin.
Bebeği hasta olanlara,küvözde olanlara Rabbim şifa nasip eğlesin. Hayırlısıyla yuvalarına annelerinin kucaklarına dönmelerini nasip eğlesin.
Allahım hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı basip eğlesin.
Allahım bizleri ve sevdiklerimizi korusun inşallah.

Bebeklerim için dua edin bi tanesi çok kritik başka bir ilde 2tanesi başka bir ilde doktorlar her an herşey olabilir diyorlar içim yanıyor acıyor dayanamıyorum dua edin
Rahman ve Rahim olan Rabbim inşallah miraç gecesinin ve peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah.

Yesim inan hep aklimdaydin canim ne yaptin bebekler nasil diye dua selinin oldugu bu gunler hurmetine senin bebeklerinde sana gelecek ins canim kalbini ferah tut

Iyi akşamlar kızlar
Off yeni yardimci kiz da istediğim gibi cikmadi
Cok genc ve tecrubesiz ustelik çok yavas
Dun bebeklerin altini açmış sonra bi bakiyorum alttaki kiyafetler toplanmış yukariya doğru çekip duzeltip pantolonun içine sokmayi unutmuş
napicam ben ya içime sinen birisini bulamıyorum

Allah karşına en kosa zamanda istediğin gibi birisini çıkarsın canım inşallah. Çok zor istediğin gibi bulmak bazı şeyleri göz ardı ediceksin ama temel şeyler olmalı tabiki

Söylemelisin birdaha yapmasın baştan nasıl eğitirsen öle devam eder. Göster basıl yapılacağını birbirinize alışma süreci var sonuçta ilk zamanlar böle şeylerin olması çok normal. Ama kesinlikle taviz vermemelisin. Rahatlığa alıştıklarında doğru düzgün iş yaptıramazsın.

Kızlar ne durumdasınız kimseden ses çıkmıyorhaftalar ilerledikçe herkes kendi derdine düştü heralde,bizden sonra bu topik devam etmicek sanırım,üçüz hamile gelmiyor hiç bende ağırlaşmaya başladım ama sürekli yat yat canımda sıkılıyor

Herkese gunaydin kizlar ne var ne yok nasil gidiyor beklemeler ? Bizim dun kontrol vardi aksam uzeri cok sukur dr kotu bisey demedi sagliklilar dedi 25.haftayi bitirdik ama benim minnaklar biraz geriden geliyor maalesef bu cogul gebelik oldugu icin oyle olacak dedi normalmis ama herkesinki onden gidiyor kilolari da az tabi 600-700 arasi umarim bol bol icerde dururlar iyice buyuyene kadar gelmezler. Ciger gelistiriciyi sordum su an icin gerek yok dedi. Sizler neler yapiyorsunuz ? Hastane cantalari hazirlanmaya mi basladi yoksa grup baya sakin ben hala korku ve tedirginlik icindeyim o yuzden birakin cantayi 1 corap bile almadim annem bile benden daha hevesli ama ona da aldirmiyorum umarim rahatladigimiz evlatlarimizin tadina vardigimiz zamanlarimizda gelir
Herkese hayirli cumalar
Rahat huzurlu mutlu ve zevkli gunler olsun :)

Günaydın canım :)
Haftana göre bebişlerin gelişimi gayet normal moralini bozma hiç. Önemli olan bebeklerin kilosu değil bunuda unutma önemli olan anne karnında sağlıklı bir şekilde gelişimlerini tamamlayabilmeleri. Son haftalarda kilo almaya başlarlar birden bende çok korkuyorum artık o kadar tedirginim ki ha geldiler ha gelecekler diye :s inşallah zamanına kadar doldururuz sürecimizi son aylar gerçekten çok zor ve geçmek bilmiyormuş

Evet ya bizden sonra üçüz kimse yok resmen :) insanları korkuttuk mu acaba ne yaptık :)

Hayırlı cumalar kızlar... Bugün 30 hafta olduk çok şükür bizde. Bizim için hayal olan haftalardayız İnşallah 32-34 leride görürüz bütün hamile grup üyeleriyle birlikte. Bir haftadır her gece doğum yaptığımı görüyorum bende. Heyecan son safhada hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Katılıyorum. Üçüzler azaldı.bende ağırşaştım iyice.bide her ultrasonda doüum tarihleri değişiyor. Gelişimlerine göre bakıyolar demekkki.bende hazırlık yapamıyorum. Sadece kendim için acil durumlarda kul için bi çanta hazırladım.bebekletede birer takım zıbın falan aldım.zaten dışarı çıkamıyorum çıkmakda istemiyorum. Yoruluyorum resmen.iüneyi de gelecek hafta yaptırmayı düşünüyorum. Herkese sabırlı günler

Gunaydin kizlar surekli yazmasamda hergun mutlaka girip bakiyorum herkes iyimi diye... cok sukur dogum yaptiracagim doktorumu artik buldum hastanede fena degil bursada besizlerin dunyaya geldigi hastane ve doktor artik bizede bakicak. Dun muayene olmak icin gittim ilk kez nst baglandik cok sukur sanci felan cikmadi hersey yolunda once kan uyusmazliginiz icin igne yspilacak sonrada ciger gelistirici dedi. 26. haftamiza geldim artik cantalari hazirlayayim diyorum sut pompasi olarak ne almaliyim bilemedim bide gogus ucu kremi oneriniz varmi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…