- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.621
İnşallah canım. Artık yatmaktan her yerim ağrıyo uykudan ağrı sızıyla uyanıyorum. Zaten hastane ortamında ne kadar düzgün uyunuyorsa o kadarlık. Rabbim görüyor emeklerimizin karşılığını bebeklerimizi sağlık sıhhatle kucağımıza alarak verir inşallah30 çok iyifatma birkaç hafta daha sabretsem tamamdır
Canım ben arkadaşımın tavsiyesiyle lansinoh aldım kremi. Emzirme sırasında yıkamanada gerek yok bitkisel bi krem. Süt pompasınıda avent elektrikli almayı düşünüyorumGunaydin kizlar surekli yazmasamda hergun mutlaka girip bakiyorum herkes iyimi diye... cok sukur dogum yaptiracagim doktorumu artik buldum hastanede fena degil bursada besizlerin dunyaya geldigi hastane ve doktor artik bizede bakicak. Dun muayene olmak icin gittim ilk kez nst baglandik cok sukur sanci felan cikmadi hersey yolunda once kan uyusmazliginiz icin igne yspilacak sonrada ciger gelistirici dedi. 26. haftamiza geldim artik cantalari hazirlayayim diyorum sut pompasi olarak ne almaliyim bilemedim bide gogus ucu kremi oneriniz varmi kizlar
Hayırlı cumalar kızlar... Bugün 30 hafta olduk çok şükür bizde. Bizim için hayal olan haftalardayız İnşallah 32-34 leride görürüz bütün hamile grup üyeleriyle birlikte. Bir haftadır her gece doğum yaptığımı görüyorum bende. Heyecan son safhada hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı cumalar kızlar... Bugün 30 hafta olduk çok şükür bizde. Bizim için hayal olan haftalardayız İnşallah 32-34 leride görürüz bütün hamile grup üyeleriyle birlikte. Bir haftadır her gece doğum yaptığımı görüyorum bende. Heyecan son safhada hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Amin canım hepimiz inşallah. Rekor biraz zor gibi ama neden olmasınFatmacım bu gidişle rekoru sen kıracaksın :) maaşallah süphanallah. Allahım yardımcın olsun inş. Bu geçirdiğin süreci fedakarlığın sonucunda sağlıcakla bebişlerini kucağına almak nasip olsun.
İnşallah canım. Yeşimi bende çok merak ediyorum Rabbim şifa versin bebeklerine ve bütün hastalara inşallah bu mübarek cuma günü hürmetine.Kızlar yesimden haber var mi?cok merak ediyorum
arslan 3 ben göğüs ucu icin bepanthol pişik kremi kullandim
fatma Maşallah cok iyi gidiyosun çektiğin eziyyetin sonu guzel olur inşallah
Leydi sayfada bize de yer biraksaydin bari :)))))))
Aynen canım 28. Haftayı göremeyiz diye korkuyorduk çok şükür 30 oldukFatma maasallah sana ilk gittigin haftayi hatirliyorumda cok iyi bu haftalara gelmen ins seni uzmeden 33-34lere de gelecek bebislerin :) o agrilar simdiden bende bile oluyor ne oturabiliyor insan ne yatabiliyor ama bu nasil bir garip duygudur bilemiyorum agrilarin olmasina bile sevinir oldum biri duysa delirdigimi dusunecek
Yesime drlar kuvez donemi uzun surecek demisler 3-4 ayi bulabilir ona gore hazirlikli olun demisler ins bu guzel vakitlerin hurmetine daha cabuk toparlanir minikler ve annelerine kavusur
Bende dusunuyordum o bezlerden baska bir gruptan dogum yapanlardan biri dr kullanma dedi diyince vazgecmistim demekki kullanilabiliyormus. Bebekler nasil bu arada Nevin cabucak eve gelirlerde kendileri emmeye baslar annelerini ins. :)
Hosbulduk canim evet iki erkek bir kiz Amin arkadasim amin inanki tek dilegim 27/28 haftalara gelebilmek hayirlisi hepimize canim allah bebeklerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsinAcmina hoşgeldin :)
Sende üçüz mü bekliyorsun?
Allahım hepmize kolay hahayirlisr,sağlıcakla bebişlerimize zamanında kavuşmayı nasip eğlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?