2016 üçüz anneleri :)

30 çok iyifatma birkaç hafta daha sabretsem tamamdır
İnşallah canım. Artık yatmaktan her yerim ağrıyo uykudan ağrı sızıyla uyanıyorum. Zaten hastane ortamında ne kadar düzgün uyunuyorsa o kadarlık. Rabbim görüyor emeklerimizin karşılığını bebeklerimizi sağlık sıhhatle kucağımıza alarak verir inşallah

Canım ben arkadaşımın tavsiyesiyle lansinoh aldım kremi. Emzirme sırasında yıkamanada gerek yok bitkisel bi krem. Süt pompasınıda avent elektrikli almayı düşünüyorum

Fatmacım bu gidişle rekoru sen kıracaksın :) maaşallah süphanallah. Allahım yardımcın olsun inş. Bu geçirdiğin süreci fedakarlığın sonucunda sağlıcakla bebişlerini kucağına almak nasip olsun.

Fatmacım bu gidişle rekoru sen kıracaksın :) maaşallah süphanallah. Allahım yardımcın olsun inş. Bu geçirdiğin süreci fedakarlığın sonucunda sağlıcakla bebişlerini kucağına almak nasip olsun.

Kızlar yesimden haber var mi?cok merak ediyorum
arslan 3 ben göğüs ucu icin bepanthol pişik kremi kullandim
fatma Maşallah cok iyi gidiyosun çektiğin eziyyetin sonu guzel olur inşallah
Leydi sayfada bize de yer biraksaydin bari :)))))))

İnşallah canım. Yeşimi bende çok merak ediyorum Rabbim şifa versin bebeklerine ve bütün hastalara inşallah bu mübarek cuma günü hürmetine.

Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp evlerimize gitmeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla..

Bebeklere bisey almaniza gerek yok yogun bakimda sade bezle duruyolar. Taburculuj zamanı artik kiyafet istiyolar.
Ben kendime ped olarak can bebenin mesane pedi var yaslilar icin ondan aldim. Hastanedede evdede cok rahat ettim. Taştimi bulastimi hic dusunmedim. 2 tane küçük termofor aldim göğüslere sıcak uygulama icin sütun gelmesini kolaylaştırıyor. Bide humananin anne sütü çayıni işime yaradı. Yogun bakım ısrarla anne sütü istiyor. 1 damlada olsa ilk süt vermek istiyolar. Valla elle pompa ile ucuna cikani enjektörle çeke çeke toplayip verdiler :)
Kendinize bol bol gecelik :) terleme cok oluyor.

Fatma maasallah sana ilk gittigin haftayi hatirliyorumda cok iyi bu haftalara gelmen ins seni uzmeden 33-34lere de gelecek bebislerin :) o agrilar simdiden bende bile oluyor ne oturabiliyor insan ne yatabiliyor ama bu nasil bir garip duygudur bilemiyorum agrilarin olmasina bile sevinir oldum biri duysa delirdigimi dusunecek
Yesime drlar kuvez donemi uzun surecek demisler 3-4 ayi bulabilir ona gore hazirlikli olun demisler ins bu guzel vakitlerin hurmetine daha cabuk toparlanir minikler ve annelerine kavusur
Bende dusunuyordum o bezlerden baska bir gruptan dogum yapanlardan biri dr kullanma dedi diyince vazgecmistim demekki kullanilabiliyormus. Bebekler nasil bu arada Nevin cabucak eve gelirlerde kendileri emmeye baslar annelerini ins. :)

Aynen canım 28. Haftayı göremeyiz diye korkuyorduk çok şükür 30 olduk

Mücize bebeklerin Mücize Anneleri hep takip ediyorum cesaret edip yazamadim
hepinize ayri ayri dua ediyorum özelikle Yasemin 43 Allah yardimcisi olsun evlatlarini ona bagislasin hepinize hayirli zamaninda dogumlar dilerim
Ben 18 haftadayim yurt disindayim okadar sorum varki sizlere nerden geldi bu dersiniz diye yazmadim hersey simdilik iyi gidiyor ama yolun basindayim iste korkularim var kizlar allahim herkese bebegini kucagina almayi nasip etsin dualarim sizinle

Acmina hoşgeldin :)
Sende üçüz mü bekliyorsun?
Allahım hepmize kolay hamilelikler,sağlıcakla bebişlerimize zamanında kavuşmayı nasip eğlesin

Acmina hoşgeldin :)
Sende üçüz mü bekliyorsun?
Allahım hepmize kolay hahayirlisr,sağlıcakla bebişlerimize zamanında kavuşmayı nasip eğlesin
Hosbulduk canim evet iki erkek bir kiz Amin arkadasim amin inanki tek dilegim 27/28 haftalara gelebilmek hayirlisi hepimize canim allah bebeklerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…