2016 üçüz anneleri :)

Kizlar demin 3.yardimciyla da vedalastik
Bu gün son gündü almış 3 yasindaki oglunu da gelmiş
Yahu benim evimde çocuktan bol ne var?ben kendimkilerine bakasin diye seni tutuyorum sen de almis cocugunu gelmishsin
Allahim cocuk ta bir dakika durmuyo evin altini üstüne çevirdi canavar sanki
Habire bebeklerin odasina daliyo bebekleri elliyo
Uyumadi bebekler sabahtan beri çocuğun sesinden
Hayir kiziyorum cocuga sanki duymuyo beni ayni şey
Uykusuz oldugum için 1 saat uyim dedim odaya dalip yatagima tirmandi hoplyip ziplamaya basladi.annesi de sakince uyariyo oglum yapma diye
Kafamin tasi atti en son dedim bebeklerin utusunu de yap cikin artik diye
Ay yok sunu da yapiyim felan diyo cocugun uyutmuyo bebekleri gerek yok ben yaparim dedim
Ondan sonra gitti
Bundan sonraki ilk sartim eve kesinlikle cocuk getirilmeyecek
Ne dusuncesiz insnlar var ya

TE="azerinnn, post: 46381631, member: 344172"]Acmila hosgeldin canim
Inşallah zamaninda bebeklerini sagsalim kucagina alirsin[/QUOTE]
Tesekür ederim Ami insallah canim insallah
sanada hayirli işini bilen bir yardimci diliyorum cok zor gercekten Allah yardimcin olsun

Acmina amin inş canım :)

Azerinnn sizin evi kreş sandı heralde kadın çocuğuda kapmış gelmiş :)))))
Bari uslu olsa kenarda köşede dursa tahammül edersin ama rahatsızlık vermesi hiç hoş olmamış. Kadını kovmak yerine uyarsaydın keşke bidaha getirme diye şimdi gene bütün işler sana kalmış oldu. Hayırlı düzgün bi bakıcı bulmakta zor iş

Leydi canim kovmadim zaten onceden konusmustuk kadin tecrubesiz ve cok ysvas akswm 6ya kadsr temizligi zor bitiriyodu
Bu gün son kez gelecekti
Ya ben öyle çocuk gormedim zaten kafam kazan gibi almış cocugunu da gelmiş
Çocuk diretiyo telefonunu ver oyun oynicam diye bana
Çıkmış kanepeye ystaga hopluyo
Bebeklerin basini elliyo bagiriyo
Ksfam şişti

Denizlideyim burdaki yavrumun elleri kolları mosmor ve şiş damar yollarında sıkıntı var diğer sıkıntılarıda devam ediyor uşak takiler biraz iyi gücüm takatim kalmadı dayanamıyorum ama isyan da etmiyorum allah böyle uygun görmüş

Allah büyüktür yesim inşallah yavrularini sana bagislar
Hic bir anneye evlat acisi yasatmasin Rabbim

Allah yardımcınız olsun tez zamanda şifa versin bebeklere inşallah. İsyan etmek nasip etmesin Allah sabır versin size inşallah. Dualarımız sizinle ve bebişlerinizle.

Canım dualarım seninle ve bebeklerinle. Rabbim onları sana bağışlasın inş

Herşey çok güzel olacak canım. İnşallah kısa süre içerisinde bebişlerin daha iyi olacaklar ve senin yanında olacak. Lütfen üzülmemeye çalış. Üçüz annesi olmanın zorluklarından biride bu kısım ve en önemli kısımı inş bu sürecide atlattıktan sonra eviniz şenlenecek. Olumsuz şeyler düşünme lütfen bol bol dua et. Unutma yer gök dua ile bizlerde seninle dua ediyoruz. İnşallah sağlıcakla beişkerine kavuşacaksın.

Son gün die de çocuğu kapmış gelmiş desene
Tam vurdumduymaz bi kadınmış. Gittiği iyi olmuş ozmn inş. Kısa sürede daha iyisi çıkar karşına. Madem getirio yanında bi zahmet çocuğa söz geçirsin ne münasebet sen uyurken yatağına gelip zıp zıp zıplaması bebeklerini uyandırması sen iyi sabretmişsin gene helal olsun.

Allah sabir bebeklerine güc ve saglik versin
Tevekkülü elden birakma allaha sigin mutlaka derman verecektir hep dualarimdasiniz inaki

Azerin senin sancıların başladığında nasıl farketmiştin ? Ağrın sızın olmuşmuydu? Bu aralar benim karnım çok fazla yumru yumru olmaya başladı ama ağrım yok doktora gitmelimiyim ? Hafta sonuda girdi araya acile mi gitsem diye düşünüyom

Azerinnn Allah yardimcin olsun canim gercekten cok zor bir surec tek basina herseye yetisebilmek 4 cocuk ins en kisa zamanda icine sinen temiz titiz becerikli birini bulursun. Bende simdiden onun stresine girdim tek basima nasil yapacagim diye hala birilerini ariyoruz kucuk yerde oldugumuz icin kimse calismak istemiyor Allah yardimcimiz olsun
Yesim canim nasil kendime dua ediyorsam inan sende oylesin hep aklimin bir kosesindesin biz burda kardes gibi olduk birine bisey olsa onda kaliyor insanin akli merak etme minikler bizden daha guclu saglikla gelecekler sana ins.
Leydi sirayi bozma sakin soyle miniklere sabretsinler biraz daha az kaldi surda 4-5 hafta daha dursalar anneleride biz teyzeleri de rahatlayacagiz :)

Konuşmazmıyım hiç durun diyorum rekoru biz kıracağız herkesi şaşırtacağız diyorum ama bakalım ne zamana kadar dayanacak bizimkiler :) hayırlısıyla bi 30. Haftaya gelebileydik :) zaman yaklaştıkça insan bi tuhaf oluyor hem stres hem korku :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…