- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.641
Allah büyüktür yesim inşallah yavrularini sana bagislarDenizlideyim burdaki yavrumun elleri kolları mosmor ve şiş damar yollarında sıkıntı var diğer sıkıntılarıda devam ediyor uşak takiler biraz iyi gücüm takatim kalmadı dayanamıyorum ama isyan da etmiyorum allah böyle uygun görmüş
Allah yardımcınız olsun tez zamanda şifa versin bebeklere inşallah. İsyan etmek nasip etmesin Allah sabır versin size inşallah. Dualarımız sizinle ve bebişlerinizle.Denizlideyim burdaki yavrumun elleri kolları mosmor ve şiş damar yollarında sıkıntı var diğer sıkıntılarıda devam ediyor uşak takiler biraz iyi gücüm takatim kalmadı dayanamıyorum ama isyan da etmiyorum allah böyle uygun görmüş
Canım dualarım seninle ve bebeklerinle. Rabbim onları sana bağışlasın inşDenizlideyim burdaki yavrumun elleri kolları mosmor ve şiş damar yollarında sıkıntı var diğer sıkıntılarıda devam ediyor uşak takiler biraz iyi gücüm takatim kalmadı dayanamıyorum ama isyan da etmiyorum allah böyle uygun görmüş
Herşey çok güzel olacak canım. İnşallah kısa süre içerisinde bebişlerin daha iyi olacaklar ve senin yanında olacak. Lütfen üzülmemeye çalış. Üçüz annesi olmanın zorluklarından biride bu kısım ve en önemli kısımıDenizlideyim burdaki yavrumun elleri kolları mosmor ve şiş damar yollarında sıkıntı var diğer sıkıntılarıda devam ediyor uşak takiler biraz iyi gücüm takatim kalmadı dayanamıyorum ama isyan da etmiyorum allah böyle uygun görmüş
Son gün die de çocuğu kapmış gelmiş deseneLeydi canim kovmadim zaten onceden konusmustuk kadin tecrubesiz ve cok ysvas akswm 6ya kadsr temizligi zor bitiriyodu
Bu gün son kez gelecekti
Ya ben öyle çocuk gormedim zaten kafam kazan gibi almış cocugunu da gelmiş
Çocuk diretiyo telefonunu ver oyun oynicam diye bana
Çıkmış kanepeye ystaga hopluyo
Bebeklerin basini elliyo bagiriyo
Ksfam şişti
Denizlideyim burdaki yavrumun elleri kolları mosmor ve şiş damar yollarında sıkıntı var diğer sıkıntılarıda devam ediyor uşak takiler biraz iyi gücüm takatim kalmadı dayanamıyorum ama isyan da etmiyorum allah böyle uygun görmüş
Konuşmazmıyım hiç durun diyorum rekoru biz kıracağız herkesi şaşırtacağız diyorum ama bakalım ne zamana kadar dayanacak bizimkiler :) hayırlısıyla bi 30. Haftaya gelebileydik :) zaman yaklaştıkça insan bi tuhaf oluyor hem stres hem korku :sAzerinnn Allah yardimcin olsun canim gercekten cok zor bir surec tek basina herseye yetisebilmek 4 cocuk ins en kisa zamanda icine sinen temiz titiz becerikli birini bulursun. Bende simdiden onun stresine girdim tek basima nasil yapacagim diye hala birilerini ariyoruz kucuk yerde oldugumuz icin kimse calismak istemiyor Allah yardimcimiz olsun
Yesim canim nasil kendime dua ediyorsam inan sende oylesin hep aklimin bir kosesindesin biz burda kardes gibi olduk birine bisey olsa onda kaliyor insanin akli merak etme minikler bizden daha guclu saglikla gelecekler sana ins.
Leydi sirayi bozma sakin soyle miniklere sabretsinler biraz daha az kaldi surda 4-5 hafta daha dursalar anneleride biz teyzeleri de rahatlayacagiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?