2016 üçüz anneleri :)

Leydicim kusura bakma mesajini gec gordum
Benim 26 haftamdaki sancimdan 1 hafta önceden karnim tas gibi sertlesiyodu
Sancim basladigi geceyse o kadar sertlesdi ki karnimi dondurup yataktan kalkamadim
Ve 5 dakika sonra dogum sancisi basladi zaten
O zaman doktorun soyledigi 1 saat icinde 5 defadan fazla karnin sertlesiyosa kasilma demekmis
Doğurduğum sanciyi diyosan:)2 gun onceden sirtim cok fena agriyoda bobregim saniyodum ben megersem sanciymis

Saol canım benim. 1 hafta boyunca sertlik devam mı etmişti ? Benimde cuma günü arka arkaya yumru yumru oldu ama sancımıydı bilmiyorum. Ağrım sızım olmadı çok şükür ama çok tedirgin oldum. Hafta sonuda girince araya bişi olur diye korktum açıkçası ama çok şükür.

Hepinizin anneler günü kutlu olsun üçüz anneleri her nekadar hepimiz kucağımıza almamış olsakta aylardır yaşadıklarımız anneliğin başlangıcı zaten Allah yanında olanlara uzun ömür versin yavrularıyla, bizede sağlıkla kavuşmayı, Yeşimcim sanada bu zor günlerden mutlulukla çıkmayı nasip etsin,güçlü olmaya çalış,hep duamdasın..

Anneler günün de yavrumu toprağa verdim dayanamadı çocuğum 17 gün çekti melek oldu gitti evlat acısı gibi bir acı yokmuş dünyada yokmuş iki yavrum için dua edin
Başın sag olsun yeşim
Bi haber var mi diye bi bakayim dedim mesajin içimi sizlatti bi melek annesi olarak
Diğer yavruların için güçlü dur
Allahim bu yavrundan aldigi ömrü diger iki yavruna versin inşallah

Yesim Allah sabrini arttirsin canim bende yasadigim icin o aciyi seninle beraber tekrar icim yandi ama diger yavrularin icin guclu olmak zorundasin stun gelsinki onlar gelissin buyusun guclensin sana gelsin nolur kendini birakma
Kendi kandini motive etmek zorunda kaliyorsun maalesef kimse anlamiyor ama yapacak bisey yok sana ihtiyaci olan iki tane minik melegin var onlar icin guclu ol guzel seyler dusun guzellikler seni bulsun ins arkadasim

Anneler günün de yavrumu toprağa verdim dayanamadı çocuğum 17 gün çekti melek oldu gitti evlat acısı gibi bir acı yokmuş dünyada yokmuş iki yavrum için dua edin
Allah rahmet eylesin. Öte dünyada ailenize şefaatçi olacak Allahın izniyle. Rabbim sabır versin size ve ailenize. Diğer bebeklerinize hayırlı ve sağlıklı ömürler versin Allah.

Başin sagolsun arkadaşim Allah geride kalan bebeklerine uzun saglikli ömürler versin Allah kimseye böyle bir aci yasatmasin

Ne olur bana yardim edin 19 haftada serklaj ameliyati olan varmi doktorum gerek görüyor bense cok korkuyorum serviks uzunlugum 4.5cm Yada bu ameliyati olmadan 28 haftasi na gelen varmi yardim edin lütfen

Basin sagolsun yesim Allahim sabrini artirsin guc versin. Diger iki yavrunu saglikli sihatli kucagina almani nasip etsin dualarim seninle...

Allah sabır versin,diğer yavrularına sağlık versin çok üzüldüm,cennet kapısı açsın inş sana meleğin

Ne olur bana yardim edin 19 haftada serklaj ameliyati olan varmi doktorum gerek görüyor bense cok korkuyorum serviks uzunlugum 4.5cm Yada bu ameliyati olmadan 28 haftasi na gelen varmi yardim edin lütfen
Ben 17. Haftamda olmuştum 3,5 falandı ama dr um azalmaya başlamış dedi seninki baya iyi ,33 e gelen var ameliyat olmadan doğum yaptı şimdi,tabi doktorun gerek görmüşse bir bildiği vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…