- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.681
Ben 17. Haftamda olmuştum 3,5 falandı ama dr um azalmaya başlamış dedi seninki baya iyi ,33 e gelen var ameliyat olmadan doğum yaptı şimdi,tabi doktorun gerek görmüşse bir bildiği vardır
Denizlideyim burdaki yavrumun elleri kolları mosmor ve şiş damar yollarında sıkıntı var diğer sıkıntılarıda devam ediyor uşak takiler biraz iyi gücüm takatim kalmadı dayanamıyorum ama isyan da etmiyorum allah böyle uygun görmüş
Canım ben olmadım 30. Haftadayım ama 7 haftadır hastanede yatıyorum serviks uzunluğum 6 mm di en son. Doktorunla konuş ama ben olsam yaptırırdım bu senin kararın. Ben doktoruma zamanında demiştim yapmamıştı keşke yapsaydı amaNe olur bana yardim edin 19 haftada serklaj ameliyati olan varmi doktorum gerek görüyor bense cok korkuyorum serviks uzunlugum 4.5cm Yada bu ameliyati olmadan 28 haftasi na gelen varmi yardim edin lütfen
Canım ben olmadım 30. Haftadayım ama 7 haftadır hastanede yatıyorum serviks uzunluğum 6 mm di en son. Doktorunla konuş ama ben olsam yaptırırdım bu senin kararın. Ben doktoruma zamanında demiştim yapmamıştı keşke yapsaydı ama
Canım ben 23. Haftada yattım 24. Haftaya kadar yapılabiliyor dediler ama hafta ilerledikçe risk artıyor o yüzden yapmadılar. Yatak istirahati ve progestan proluton nidilat tedavisine başladılarCanim bende cok israr ettim doktoruma yapalim diye hic gerek yok dedi herseferinde icimde hep bir korku var olacaksa serklaj da care degil diyor doktorum cok gecmi kaldim 19 hafta yapiliyormu serklaj yurtdisinda yim burdaki doktorlar da cok Natur den yana lar bu konuda uzman doktor buldum oda 20 haftada randevu verdi hayirlisi cok tesekür cevabin icin
Canım ben 23. Haftada yattım 24. Haftaya kadar yapılabiliyor dediler ama hafta ilerledikçe risk artıyor o yüzden yapmadılar. Yatak istirahati ve progestan proluton nidilat tedavisine başladılar
Anneler günün de yavrumu toprağa verdim dayanamadı çocuğum 17 gün çekti melek oldu gitti evlat acısı gibi bir acı yokmuş dünyada yokmuş iki yavrum için dua edin
Tebrikler canim 3 erkek evlat guzel ya:)arkanda 3 aslan parcasi olacak :)esin olmusken kiz da cikiverseydi aradan demistir:))topigin heralde yuzde 80ni 3 erkek:))Kizlar bende yarin 17 hafta oluyorum insallah. Gecen hafta ayrintili ultrasona gittim. Doktor hersey normal dedi.organ gelisimleri de normalmis. Daha once 2 kiz 1 erkek demislerdi. Ama 3 erkek gercegiyle yuzlestim. Ben şok.
Şaka bi tarafa saglikli olsunlar da insallah benim icin cinsiyet hic onemli degil. Ama esim kiz olaydi diye az üzüldü sanki.
Bu arada serklaji benim doktorumda yapmadi. Gerek olmadigini soyledi ve cogul gebeliklerde yarardi degil dedi. Tabi sizleri de goruyorum bilemiyorum hangisi dogru ama tedbir icin keske olsaydi
Yardımcı olabildiysem ne mutlu canım. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanim vedigin bilgiler icin cok tesekür ederim Cok iyi doktorlarin elindesin cok sükür 34/35 haftalari görürüsün insallah
yarin itibariyle 18+1 olucam persembe kontrolum var insallah bir sorun cikmaz bana yazdiklarini (progestanproluton v.b)
Doktorunla bir konusayim ne der sagol cevabin icin Allah hepinizden razi olsun cok şeyler ögrendim bu topikte 4 yildir ugrasiyoruz bebek olsun diye 6 . denemede yakaladik Allahima şükür 3 tane nasip etti kucagima almayi da nasip eder insallah hamile kalmak la bitmiyormus onu anladim
Azerin ne güzel demişssin ben sivasta yaşıyorum iki aydır kayseride yatıyorum serkülaj yapılsaydı evimde olucaktım belkide. Tabiki bebekler sağlıklı olsun ben bi iki ay daha yatarım hastanede hiç önemli değil ama bi çözüm varsa beden uygulanmıyo hiç anlamıyorum. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın insallahBen hala daha niye bu doktorlarin zamaninda onlem amacli serklaj yapmadigini çözmüş degilim
Zamaninda yapildiginda riski ilerki donemde ola bilecek erken dogum riskinden cok cok az
Hafta ilerledikce erken doğum riski artinca da simdi riskli deniyo.e riskli olmadiginda yapsaydin.bu topikte 2 kisi bebegini kaybetti erken dogum yüzünden.ha 2 kisi de serklajsiz 33 haftaya kadar gele bildi ama herkes şanslı degil ki.kucuk bi dikis ya alt tarafi zaten tasiyabilecekse gene bi zarari yok tasiyamicaksa faydasi var aksine.evlat bu şansa birakilir mi?bak sabah sabah gene geldiler bana.
Hepimiz ne mucadelerle gecirdik,geciriyoruz hamileligimizi
Kimimiz evinden uzakta rahatini birakti gitti,kimimiz belki en iyi doktor olsun diye elinde avucundakileri dokuyo,kimimizin yillar yillar sonra ne zorluklarla tutuna bildiği yavrulari
Allahim cektiklerinizi goruyo kizlar gonlunuzdekini hayirli eylesin oyle versin.3 yavrunuzun 3nu de size bagislasin zamaninda dogsunlar hepsi.belki kenardan okuyan birileri 1ni kaybetti ama 2si yasiyo cok Şükür niye uzuluyo ki bu kadar diyodur ama biz zaten birini kaybetmek istesek diger ikisni riske atmadan ve rahatimizi bozmadan bunu zamaninda onumuze sunduklarinda yapardik.Allahin kendi bildigi elbette en dogru olan ama biz zoru sectik onlar için Allahim da mukafatini verir inşallah
Iste dedigin gibi canim evet evlatlarin icin ne deseler onu yapicaksin ama evde herkes gibi yatmak varken niye hastane koselerinde kalasinAzerin ne güzel demişssin ben sivasta yaşıyorum iki aydır kayseride yatıyorum serkülaj yapılsaydı evimde olucaktım belkide. Tabiki bebekler sağlıklı olsun ben bi iki ay daha yatarım hastanede hiç önemli değil ama bi çözüm varsa beden uygulanmıyo hiç anlamıyorum. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın insallah
Kizlar bende yarin 17 hafta oluyorum insallah. Gecen hafta ayrintili ultrasona gittim. Doktor hersey normal dedi.organ gelisimleri de normalmis. Daha once 2 kiz 1 erkek demislerdi. Ama 3 erkek gercegiyle yuzlestim. Ben şok.
Şaka bi tarafa saglikli olsunlar da insallah benim icin cinsiyet hic onemli degil. Ama esim kiz olaydi diye az üzüldü sanki.
Bu arada serklaji benim doktorumda yapmadi. Gerek olmadigini soyledi ve cogul gebeliklerde yarardi degil dedi. Tabi sizleri de goruyorum bilemiyorum hangisi dogru ama tedbir icin keske olsaydi
Cok dogru yazmisin bende cok cektim bu tecrübesiz doktorlar dan hakimiza hayirlisi herseye normal demekeri de bir baska zorla birsey de yaptiramiyorsun insallah üc yavrumada senin gibi kavusurum Allah senin aslanlarina uzun ömür ler versinIstenim evet evlatlarin icin ne deseler onu yapicaksin ama evde herkes gibi yatmak varken niye hastane koselerinde kalasin
Allahim kimseye keske dedirtmesin insan elinden ne geliyosa onu yapmali bence ki sonunda Allah korusun bi şey olsa bile keske demesin.keske şunu da yapsaydim demesin.
ben onu 1 kere yasadim.oglumun durumu kotulesdiginde doktor hic bi sey yok sadece atesi var korkmayin su devlet hastanesine gonderiyorum sizi dedi.ben de kotu bi şey yok diye bekliyorum megersem bebeğin durumu kotu ama baska yere gitmeyelim ihmali bilinmesin diye kendi tanidik doktorun calistigi hastaneye yollamis bizi.
oglumj kaybettikten sonra cok dedim keske tam teşekküllübi hastanede dogum yapsaydim.keske kendi bildigim hastaneye goturseydim.
o yüzden bu hamileligimde borc yaptik ama tam teşekküllü hastanede dogum yaptim.ve dedim ki ben bi kulun elinden gelen her seyi yaptim bundan sonrasi Allaha kalmış bi şey olacaksa da keske diyecegim hic bi sey yok
Dayan canim bunada sükür cogu gitti azi kaldi allah yardimcin olsunFatmasimsek46424837 .!.:Azerin ne güzel demişssin ben sivasta yaşıyorum iki aydır kayseride yatıyorum serkülaj yapılsaydı evimde olucaktım belkide. Tabiki bebekler sağlıklı olsun ben bi iki ay daha yatarım hastanede hiç önemli değil ama bi çözüm varsa beden uygulanmıyo hiç anlamıyorum. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın insallah
Iste o da ayri bi dert sonucta silah zoruyla yaptiramazsin kiCok dogru yazmisin bende cok cektim bu tecrübesiz doktorlar dan hakimiza hayirlisi herseye normal demekeri de bir baska zorla birsey de yaptiramiyorsun insallah üc yavrumada senin gibi kavusurum Allah senin aslanlarina uzun ömür ler versin
30 oldun mu?maşallah fatma:)Bende dediğiniz gibi keşke dememek için sabrediyorum sonunda sevinicez inşallah. 28. Haftayı görmek hayalken Allaha şükürler olsunki 30. Haftayı gördük içimiz rahatladı biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?