- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.701
Çok şükür olduk canım bende 34 ü hedefliyorum artık Duş var kaldığım odada ama doğumu başlatma ihtimali olduğu için yasak. Haftada bir saçımı yıkıyorum en sonda çok az bi suyun altında duruyorum o kadar. En zoru duş alamamak oldu zaten burda30 oldun mu?maşallah fatma:)
4 haftacik daha dayanirsan bebekler kuvoze girmeden eve donersin inşallah
Ya bi şey sorucam duş falan ala biliyo musun orda?
Azerin ben serklaj olmadım demiştim.doktor gerek görmedi.bugün ve dün ciger iğnesi vurdurdum.o nasıl yakıyo ya felç ediyo insanı.bu gebelik bitsin iğne ilaç yüzü görmek istemiyorum.
Ya kizlar aklima bi sey geldi
Serklaj konusu bu topikte en cok konusulan konu neredeyse
Anket acayim konuya yeni hamilelere de fikir olur
Serklaj yaptiranlar,yaptirmayanlar oylasin
Acmila yuedışında her şey doğal olsun diyolar ya bu doğumu normal doğum olarak mı yapacak sın bi şey drdilermi.burada üçüz ve doğal zor olur
Evet birazcik acitiyo:)1 hafta agrim gecmemisdiAzerin ben serklaj olmadım demiştim.doktor gerek görmedi.bugün ve dün ciger iğnesi vurdurdum.o nasıl yakıyo ya felç ediyo insanı.bu gebelik bitsin iğne ilaç yüzü görmek istemiyorum.
Burada ki kızlar bebekler kilo alsın diye aç karnına pekmez içiyorlardı bir deneyin belki faydası olur.Slm kizlar size danismak istedigim bir konu var en son kontrole gittigim zaman doktor kilo almadigim icin cok kizmisti eger boyle devam edersen bebekte gelisme geriligi olur erken aliriz dedi. Aslinda yiyorum bi sikinti yok takip ettim kilomu 2 haftada 300 gr almisim moralim bozuldu neden almiyorum ki aslinda bursaya yerlesemeden onceki doktorumda cok kilo almazsan bebekler icerde daha fazla kalir dedi bu yuzden diyetisyenle devam etnelisin demisti.58 kiloyla basladim simdi 73.600 gr.Kafam cok karisti acaba neyi eksik yapiyorumda alamiyorum
Gunde bir kasik tok karnina yiyordum. hemen baslayayim ac karnina insallah ise yarar. Bakalim haftaya kontrolum var ne kadar kilo almislar anlicaz. Tesekkurler arkadasim...Burada ki kızlar bebekler kilo alsın diye aç karnına pekmez içiyorlardı bir deneyin belki faydası olur.
Bana doktorum 20 haftama kadar cik hava al ama kesinlikle yürüyüş yapma bi yerlerde otur demisdi.hanhi mantikla yürüyüş yapmani söyledi ki canim doktorun?normal dogum planlayanlar için söylenir genellikle biz zaten normal dogum yapmiyoruz.hava almak icinse yuruyus yerine bi parkta oturmak daha mantikli bence.bebeklerin rahme baski uygulamamasi gerek.ayrica bana basindan beri evi işi yasak dedi doktorum bi kere yaptim o da ufak bi şey kanamam oldu hastanede yattim.Persembe yi bekliyemedim bugün gitim doktora dün den beri kasik agrisi vardi birde sol ayagim şiş gel bir bakalim dedi cok sükür hersey yolunda serviks de yine 4;5 ayak icin corap verdi ay icim rahatladi ama hic bukadar kasiklarim agirmamisti serklaj ici sana göre degil diyor.
azerinnn canim kesinlikle sürekli yatma günde en az yarim saat yürüyüs yap dedi tabiki ben abartmicam evde dolaniyorum yeter bence hepimiz icin hayirlisi olsun Allah yardimcimiz olsun
Canim dikkatine hayranim:))Daha öncede soranlar olduğu için arkadaşların yerine yanıtlayayım sizi. Tüp olanda var doğal olanda var sadece klomenle olanda var.
Bi yerde okumustum tok karnına kilo verdiriyomus ac karnina aldiriyoGunde bir kasik tok karnina yiyordum. hemen baslayayim ac karnina insallah ise yarar. Bakalim haftaya kontrolum var ne kadar kilo almislar anlicaz. Tesekkurler arkadasim...
15 kiloyu doktorun az mi buluyo?ben doguma 12 kilo alarak girmistim hic bi sorun da olmadi cok şükürSlm kizlar size danismak istedigim bir konu var en son kontrole gittigim zaman doktor kilo almadigim icin cok kizmisti eger boyle devam edersen bebekte gelisme geriligi olur erken aliriz dedi. Aslinda yiyorum bi sikinti yok takip ettim kilomu 2 haftada 300 gr almisim moralim bozuldu neden almiyorum ki aslinda bursaya yerlesemeden onceki doktorumda cok kilo almazsan bebekler icerde daha fazla kalir dedi bu yuzden diyetisyenle devam etnelisin demisti.58 kiloyla basladim simdi 73.600 gr.Kafam cok karisti acaba neyi eksik yapiyorumda alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?