- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.721
Ay yerim onlari ben ne tatlidirlar simdi onlar ☺ Masallah guzelliklere...Ay kizlar toplam 9 tane emzik aldim hic birini begenmedi benim sipalar
En son annem fatos bebe diye markanin emziginden almis 1 tane deneme amaçlı
Gormeniz lazim resmen kavga cikti 1 emzik yuzunden.o agliyo istiyo o agliyo istiyo:))))
Bu sabah esim 2 tanesini daha bulup almış simdi agizlarinda misil misil uyuyolar:)))benim oglanlar hep dandik seyleri seviyolar:))biberonda da oyle olmuştu: ))))
Garip bir doktor anlayamadim iyi mi kotumu bana pilav makarna pasta bol tereyag yememi soyledi. simdi yeni birinide basladim bakalim o ne diyecek.15 kiloyu doktorun az mi buluyo?ben doguma 12 kilo alarak girmistim hic bi sorun da olmadi cok şükür
Bende 58 le başladım 65 tim geçen cmt kontrolde ama bebeklerin gr ları iyiydi,25+2 yim banada perinatolog kilo alma dedi,ne yediğinde önemli tabi şekeri sadece meyveden alıyorum,ekmeği sadece sabah yiyorum,pilav makarna çok istersem 1 kaşık,ceviz hergün mutlaka 4 tane yumurta 1 tane,activia sade 1 tane ara öğünüm bunlar 3 öğün yiyemiyorum 2 öğün bide arada bu saydıklarım bebeklerin kaç gr olmuş peki ve haftan?Slm kizlar size danismak istedigim bir konu var en son kontrole gittigim zaman doktor kilo almadigim icin cok kizmisti eger boyle devam edersen bebekte gelisme geriligi olur erken aliriz dedi. Aslinda yiyorum bi sikinti yok takip ettim kilomu 2 haftada 300 gr almisim moralim bozuldu neden almiyorum ki aslinda bursaya yerlesemeden onceki doktorumda cok kilo almazsan bebekler icerde daha fazla kalir dedi bu yuzden diyetisyenle devam etnelisin demisti.58 kiloyla basladim simdi 73.600 gr.Kafam cok karisti acaba neyi eksik yapiyorumda alamiyorum
Azerin bizim dr lar aynı kafadan benimkide arabayla git otur hava al gel yat dedi nerdeyse 12 haftadan sonra yasakladı bana,bırak yürümeyi iş yapıyorum yazıyodu burda kızlar adam çok pimpirik diyodum şimdi 5 dk yürüsem hemen oturmak istiyorum yarım saat üçüz hamile için çok fazla bencede bakalım benimkiler kaça kadar duracak sürekli yatmanın faydasını görecekmiyim,serklajda da ölçüm çok düşük değildi ama yapalım dedi titiz adamBana doktorum 20 haftama kadar cik hava al ama kesinlikle yürüyüş yapma bi yerlerde otur demisdi.hanhi mantikla yürüyüş yapmani söyledi ki canim doktorun?normal dogum planlayanlar için söylenir genellikle biz zaten normal dogum yapmiyoruz.hava almak icinse yuruyus yerine bi parkta oturmak daha mantikli bence.bebeklerin rahme baski uygulamamasi gerek.ayrica bana basindan beri evi işi yasak dedi doktorum bi kere yaptim o da ufak bi şey kanamam oldu hastanede yattim.
Ayy yapma yaa bikaç haftaya bende olucam 28 bitince dimi? Çok tırstım şuanAzerin ben serklaj olmadım demiştim.doktor gerek görmedi.bugün ve dün ciger iğnesi vurdurdum.o nasıl yakıyo ya felç ediyo insanı.bu gebelik bitsin iğne ilaç yüzü görmek istemiyorum.
Azerin bizim dr lar aynı kafadan benimkide arabayla git otur hava al gel yat dedi nerdeyse 12 haftadan sonra yasakladı bana,bırak yürümeyi iş yapıyorum yazıyodu burda kızlar adam çok pimpirik diyodum şimdi 5 dk yürüsem hemen oturmak istiyorum yarım saat üçüz hamile için çok fazla bencede bakalım benimkiler kaça kadar duracak sürekli yatmanın faydasını görecekmiyim,serklajda da ölçüm çok düşük değildi ama yapalım dedi titiz adam
Acmila canim bant catlaklari onlemek ve karni destekleyip sirtin yukunu azaltmak icin
Benimkisi bundandi
Nera lux diye bi marka
https://www.google.com/search?tbm=isch&sa=1&ei=JRQzV5qbGYXJ6ASAqYmQAg&q=nera+lux+band&oq=nera+lux+band&gs_l=mobile-gws-serp.3...4016.5398.0.6145.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.mobile-gws-serp..0.0.0.LIW2FPauEnM#imgrc=jO9J_VqnS_DVRM:
Gercekten garipmis:)bi hamileye pasta ye diyen doktor ilk defa duydum:))Garip bir doktor anlayamadim iyi mi kotumu bana pilav makarna pasta bol tereyag yememi soyledi. simdi yeni birinide basladim bakalim o ne diyecek.
Evet benim de doktorum hep yatmami soylediAzerin bizim dr lar aynı kafadan benimkide arabayla git otur hava al gel yat dedi nerdeyse 12 haftadan sonra yasakladı bana,bırak yürümeyi iş yapıyorum yazıyodu burda kızlar adam çok pimpirik diyodum şimdi 5 dk yürüsem hemen oturmak istiyorum yarım saat üçüz hamile için çok fazla bencede bakalım benimkiler kaça kadar duracak sürekli yatmanın faydasını görecekmiyim,serklajda da ölçüm çok düşük değildi ama yapalım dedi titiz adam
17 de oldum canım,senin dr un galiba serklaj olsada farketmez demişti banada bitanesi çok güvenme demişti heralde tamamen kişiyle alakalı serklajsız doğuma gidende var sonuçta :SCanim sen kacinci hafzada serklaj oldun Ben cok gec kaldim yaa zaten yapanda yok bana , gez kaslarini Tembel alistirma diyor günde yarim Saat yürüyüs cok iyi diyor bende ya balkonda oturuyorum yada arabayla kaynanamin gidiyorum bahcesinde oturuyorum gezemiyorum ki bukadarda yeter bence kiloda 57le basladim 63üm 19 haftam cok kacirdim galiba hamileligimden beride is yapıyorum esim sagolsun yapiyor Allah sabir versin hepimize
29 nisanda yazmış canım ama en son aktivitesi bugün görünüyor,bi sıkıntı yoktur heralde girmiş kk ya sonuçtaKizlar kac gundur sym24 un mesajlarina denk gelmiyorum en son ne zaman yazdi?
26 hafta 4 gunluk oldum canim, bende hergun 2 yumurta 1 buyuk bardak sut, peynir yiyorum. Aslinda duzenli yiyorum hic aksatmadan. Benim kilo almadim haftalarda bebekler 150-200 gr arasinda aldilar.kilolari 900_800 gr arasinda degisiyor. Bakalim haftaya yeni doktorum bakacak ne kadar almislar. Bu arada benim eski doktor hala calisabilirsin diyor rapor vermiyor. Yani sizinkinin tam tersi ne garip bu doktorlar... neyseki ben sizden okuyunca gidip aldim baskasindan rapor.Bende 58 le başladım 65 tim geçen cmt kontrolde ama bebeklerin gr ları iyiydi,25+2 yim banada perinatolog kilo alma dedi,ne yediğinde önemli tabi şekeri sadece meyveden alıyorum,ekmeği sadece sabah yiyorum,pilav makarna çok istersem 1 kaşık,ceviz hergün mutlaka 4 tane yumurta 1 tane,activia sade 1 tane ara öğünüm bunlar 3 öğün yiyemiyorum 2 öğün bide arada bu saydıklarım bebeklerin kaç gr olmuş peki ve haftan?
Gr ları iyi ozaman bende senden 1 hafta gerideyim benimkilerde ancak 800 oldular,normal yani, ama çalışmak hele hele merdiven filan çıkmak bilmiyorum benmi nazlıyım normalde pek öyle değilim ama bu başka bişey hep yatmama oturmama rağmen sanki sancım var gibi korkuyorum tetikteyim heran26 hafta 4 gunluk oldum canim, bende hergun 2 yumurta 1 buyuk bardak sut, peynir yiyorum. Aslinda duzenli yiyorum hic aksatmadan. Benim kilo almadim haftalarda bebekler 150-200 gr arasinda aldilar.kilolari 900_800 gr arasinda degisiyor. Bakalim haftaya yeni doktorum bakacak ne kadar almislar. Bu arada benim eski doktor hala calisabilirsin diyor rapor vermiyor. Yani sizinkinin tam tersi ne garip bu doktorlar... neyseki ben sizden okuyunca gidip aldim baskasindan rapor.
Bence en iyisi evde dinlenmek neden riske atalim ki ise gittigimde o kadar yoruluyorduk ki yazik kuzularima simdi daha iyiyiz benimde oluyor agrilarim bende korkuyorum bazen geceleri panikle uyaniyorum suyum geldi saniyorum... neyse ki cogu gitti azi kaldi insallah hepimiz sag salim aliriz bebeklerimizi ☺ bu arada iyi ki varsiniz beni en cok rahatlatan sizler oluyorsunuz.Gr ları iyi ozaman bende senden 1 hafta gerideyim benimkilerde ancak 800 oldular,normal yani, ama çalışmak hele hele merdiven filan çıkmak bilmiyorum benmi nazlıyım normalde pek öyle değilim ama bu başka bişey hep yatmama oturmama rağmen sanki sancım var gibi korkuyorum tetikteyim heran
Bebek düşünmeye başlayalı bu siteye üye oldum ve ilk sizi takip etmeye başladım. Bu konuda gerçekten hiçbirşey bilmiyordum sayenizde baya bilgilendim. Bu pekmezle ilgili şeyi de sen yazmıştın arkadaşlara oradan aklımda kalmış. Sağolsun herşey içinCanim dikkatine hayranim:))
Canım benim serkrajım acil yapılmak zorunda kaldı 24+3düm yapıldığımda sanırım en geç serkraj yapılanlardan biriyim. çünkü birden rahimde hunileşme başlamıştı. Şimdi de sürekli yatıyorum. Dr tuvalet ve banyo dışında kalkmamı yasakladı. Çünkü serkrajda bir yere kadar tutabilir. İnşallah yatarak 32. Haftayı geçeriz. İşlem çok kolay 2 gün hastanede kalıyorsun.genel anezteziyle dikiş yapılıyor. İlk bi kaç gün narkozun etkisi oluyor. Onun dışında ağrı sızı vs olmamıştı. Kilo konusuna gelince ilk üç ay yediklerimin hepsini kustuğum için çok fazla kilo kaybım oldu. Hamile kaldığımda 58 kiloydum 56ya düştüm sonra yavaş yavaş yemek yemeğe başlayınca kilo almaya başladım. Ameliyattan önce 63ü görmüştüm ama ameliyattan bir kaç gün sonra tartışdığımda 61e geri düşmüşüm. Yani bende çok fazla kilo alamayanlardanım. Hatta halimi görsen kemiklerim bile incelmeye başladı anoreksiya gibi oldum resmen. Eşim benle dalga geçio millet hamileliğinde kilo alır sen eridin diye. Göbeğimde 9 aylık hamile karnı gibi 3 tane çocuk o göbeğin içine nasıl sığıyor ben bile şaşkınlık içerisindeyim. İnşallah kiloları ultrosondaki gibi haftasıyla uyumlu doğar.Canim sen kacinci hafzada serklaj oldun Ben cok gec kaldim yaa zaten yapanda yok bana , gez kaslarini Tembel alistirma diyor günde yarim Saat yürüyüs cok iyi diyor bende ya balkonda oturuyorum yada arabayla kaynanamin gidiyorum bahcesinde oturuyorum gezemiyorum ki bukadarda yeter bence kiloda 57le basladim 63üm 19 haftam cok kacirdim galiba hamileligimden beride is yapıyorum esim sagolsun yapiyor Allah sabir versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?