2016 üçüz anneleri :)

Bide benim dr u gorseniz gez dolas ye ic diyor :) hos bende hic oturamiyorum bile maalesef bide sanki herkes bu seneyi beklemis gibi her haftasonu bisey var yok dugun yok dogum dua ediyorum bol bol saglikla sihhatle dogacaklari haftaya ulassinlar diye

Bide benim dr u gorseniz gez dolas ye ic diyor :) hos bende hic oturamiyorum bile maalesef bide sanki herkes bu seneyi beklemis gibi her haftasonu bisey var yok dugun yok dogum dua ediyorum bol bol saglikla sihhatle dogacaklari haftaya ulassinlar diye

Kizlar biz evdeyiz cumartesi taburcu olduk 1 hafta kaldik ücüde emmeye başlayınca eve çıktık :)
Masallah gayet iyiyiz ama ben uykusuz kaliyom yeme düzenide felaket :) sütüm azaldı.
Biraz fazla uyuyunca hemen artiyor :)

Çok şükür canim
Emmeleri 1 ay sonra tam duzeliyo simdi emmeleri zor oluyodur
Kac kiloyla çıktınız?

Bence uzunluk gayet iyi benim 3.2 cm di 33 te dogum yaptim. Serkilaj yaptirmadan bence gerek yokken risk alma

Yardimci olan var mi nevin?bebekler kac saatte kac cc yiyolar?
Suan 2100 1870 ve 1760 gr miz hastaneden 2000 1650 ve 1500 cikmistik.
Her beslenmede cc ler değişiyor once emziriyorum. Sonra mama ve sagip sakladigim anne sutunden veriyorum. Büyük olan ediz bazen 85 bazen 50 cc yiyor. Ufaklar 30 ile 50 arasi yiyolar.
Annem var yanımda ama bayağı yorucu oluyo 2 saatte bir acikiyolar sansliysak cok yedilerse 3 saat sonra uyaniyolar bende o arada uyuyom :)

Amin inşallah canım,valla hepimiz burda öğreniyoruz bizden sonra gelenlerde bizimkilerden öğrenir:)

Bence sacmalamis ben kilo almayayim diye doktorumdan yemedigim azar kalmamisti :) diyetisyen kontrolunde yemwk yedim hep ben almadim ama cocuklar hep aldi.

Selam kızlar dün sancım ve açılmam oldu durduramadılar gece 23.30 da acil sezeryana aldılar. Bebişlerimin ikisi 1400 biri 1500 gr doğdu . Çok şükür iyiler şimdilik dualarınızı eksik etmeyin. Benim çok ağrıö var sezeryanı kolay bi ameliyat sanıyordum gerçeklerle yüzleştim

Fatmaaaa kiz dogurdun mu?:)gozun aydin canim benim
kilolari baya baya iyi maşallah ya
Inşallah tez zamanda evinize donersiniz?
1 haftaya agrin azalicak kendi işini kendin yapa bileceksin canim

Nevintt maşallah
1 hafta gec dogurmak bile bu kadar farkediyo demek
Benim kuzular 15-20 cc yi zor yiyolardi ya cok zorluklar cektim ilk 1 ay
Neyse ki simdi her sey yolunda normal dogan bebekler gibiler

Suan beslenme saatindeyiz ilk yazmaya başladığımdan beri besliyom :) anca ikizleri doyurabildim. 60 cc yediler maşallah aç gözlüler yiyip yiyip kusuyolar sonra :)

Kizlar ben yatmanin cok faydasini gordum. Annem bakti bana sag olsun tuvalet banyo disinda kalkmadm nerdeyse gerci son hafta evde cocuk odasi yapicam diye cok yordum kendimi oda doguma sebeb oldu :)
Kendim ettim kendim buldum :)

Canım hayırlı olsun. Allahım yardımcın olsun. Kolaylıklar nasip eğlesin inş. Bebişlerinede şifa versin tez vakitte yanında olmalarını nasip eğlesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…