- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.761
Amin inşallah canımFatmaaaa kiz dogurdun mu?:)gozun aydin canim benim
kilolari baya baya iyi maşallah ya
Inşallah tez zamanda evinize donersiniz?
1 haftaya agrin azalicak kendi işini kendin yapa bileceksin canim
İyiyim canım seni sormalı :) zaman yaklaşmaya başladıkça stres oluyorum çok heycanlıyım :)Leydi naber kuzu?:)
Üçüz gebelik sonrası 2 sene kadar hamile kalmamak gerekiyormuş.Bi de berennn hep aklimda keske yazsa da ne yaptigini bebek dusunuyo mu tekrar ogrensek
Hadi yaÜçüz gebelik sonrası 2 sene kadar hamile kalmamak gerekiyormuş.
Canim senin adina cok cok sevindim inşallah kucagina aldigin gunleri de gosterir Rabbim
Bilmiyorum ki normal doğum yada sezeryan yazmıyordu okuduğumda vücut anca kendini toparlayıp hamileliğe hazır hale getiriyormuş. Bu süre içerisinde hamile kalınsa bile bebek sağlıklı olmayabilirmiş. Okuduğum yazı bu şekilde ama doğruluk payını doktorlar daha iyi bilir.Hadi ya
Erken doğum ustelik normal oldu ya belki mümkündür olamaz mi?
Sıra senle bana geldi sanırım bizden önde başka kimse yoktu di mi :sFatma Tebrikler. İnşallah çok çabuk kilo alırlar. Evine kavuşursun.çok geçmiş olsun.
28. Haftadan sonra bebekler birden gelişmeye başlıyormuş. Bende kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum uzun süre ayakta kaldığımda başım dönüo gibi oluo. Bide inanılmaz ağrılarım başladı. Haftaya doktora gideceğim iğne için sen yaptırdın mı ?Evet öyle. 3 4 gündür çok ağır hissediyorum. İnşallah 33 34 leri görürüz.aramızda bi kaç gün var
Bende de tam tersi inanılmaz bir uykuya düşkünlük var. Akşam uyuyorum yetmiyo gün içinde de uyukluyorum.Evet yaptırdım.karnım öne doğru uzamış durumda. Gece uykusu yok ilk kez bugün bikaç bardak ayranın ardından gündüz uyudum.geceleri uyumak çok zor. Allah bizlere güç versin hepimize.taşıması da zor bakımlarıda.neyse sağsalim doğsunlarda sağlıklı. Dayanacaz
İlahi Azerin çok ďüşük bir ihtimal normal yolla olması daha da düşürüyor sanırım. Ama nasip tabi Allah bilir. Ama sizi hep takip ediyorum. DahaCanim senin adina cok cok sevindim inşallah kucagina aldigin gunleri de gosterir Rabbim
Bizi terketme belki ucuzdur hepten kalirsin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?