2016 üçüz anneleri :)

Fatma hayirli olsun haftalari gayet iyiydi canim kilolarida oyle maasallah cabucak sana gelecekler annesi merak etme :)
Nevin hadi gozun aydin kavustun kuzularina zamanla daha da iyi olurlar duzenleri oturur merak etme canim bu arada annenin kiymetini bil maasallah cok yardjmi oldu sana:)
Ben de ikinci kez sezeryan nasil olacak onu dusunuyorum kara kara umarim kolay olur malum bir suru cocukla kalakalacagiz
Umarim herkes icin hersey yolundadir hepimiz 33leri gorur oyle aliriz miniklerimizi kucagimiza ins :)

Canim senin adina cok cok sevindim inşallah kucagina aldigin gunleri de gosterir Rabbim
Bizi terketme belki ucuzdur hepten kalirsin:)))

Hadi ya
Erken doğum ustelik normal oldu ya belki mümkündür olamaz mi?
Bilmiyorum ki normal doğum yada sezeryan yazmıyordu okuduğumda vücut anca kendini toparlayıp hamileliğe hazır hale getiriyormuş. Bu süre içerisinde hamile kalınsa bile bebek sağlıklı olmayabilirmiş. Okuduğum yazı bu şekilde ama doğruluk payını doktorlar daha iyi bilir.

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Evet öyle. 3 4 gündür çok ağır hissediyorum. İnşallah 33 34 leri görürüz.aramızda bi kaç gün var

Evet öyle. 3 4 gündür çok ağır hissediyorum. İnşallah 33 34 leri görürüz.aramızda bi kaç gün var
28. Haftadan sonra bebekler birden gelişmeye başlıyormuş. Bende kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum uzun süre ayakta kaldığımda başım dönüo gibi oluo. Bide inanılmaz ağrılarım başladı. Haftaya doktora gideceğim iğne için sen yaptırdın mı ?

Evet yaptırdım.karnım öne doğru uzamış durumda. Gece uykusu yok ilk kez bugün bikaç bardak ayranın ardından gündüz uyudum.geceleri uyumak çok zor. Allah bizlere güç versin hepimize.taşıması da zor bakımlarıda.neyse sağsalim doğsunlarda sağlıklı. Dayanacaz

Bende de tam tersi inanılmaz bir uykuya düşkünlük var. Akşam uyuyorum yetmiyo gün içinde de uyukluyorum.

Canim senin adina cok cok sevindim inşallah kucagina aldigin gunleri de gosterir Rabbim
Bizi terketme belki ucuzdur hepten kalirsin:)))
İlahi Azerin çok ďüşük bir ihtimal normal yolla olması daha da düşürüyor sanırım. Ama nasip tabi Allah bilir. Ama sizi hep takip ediyorum. Daha lady1234 nin bebekleri var sırada kaçırır mıyım

Doğum yapan arkadaşlara sorum olacak. Doğumunuz genel anesteziyle mi oldu yoksa epidural,spinal anesteziyle mi yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…