2016 üçüz anneleri :)

Fatma hayirli olsun dogumun. Allah sana ve bebeklere sihhat versin nazardan korusun insallah.
Masmaviyim gozun aydin canim. Allah tamamina erdirsin.
Nevinn seni okudukca güc geliyo bana moral oluyorsun.allah banada senin gibi guzel haftalar ve saglikli bebekler nasip etsin insallah. Son hafta yaptigin hazirliklarin sayesinde bak bebeklerin ne guzel odalarinda uyuyor. Dogum o zaman hayirliymis demekki

Allah razı olsun teşekkürler. Sanada vakitli ve hayırlı doğumlar inşallah...

Gunaydin kizlar, bu sabah yataktan kalkaarken ic camasirim kucuk bir kismini islatacak kadar akintim oldu seffaf ama icinde kullandigim progestronun kalintilari vardi. Simdi bu normalmi yoksa suyum mu geldi nasil ayirt edebilirim. Bilmeyince hersey ne kadar zor

Canım benimde oluyor hemde hamileliğimin başından beri hafta ilerledikçe akıntı artıyor. Büyük ihtimal progestanın etkisindendir çünkü su öyle az gelmiomuş.

Hem su geldiginde cok oluyor hem de rengi seffaf olmuyor genelde boyle pembemsi gibi
Haftalar ilerledikce akinti artiyor heralde benimde baya artti cunku malum baski artiyor yer daraliyor vs.

Hayirli olsun arkadasim allah anali babali buyutsun... kacinci haftanda dunyaya gelnis oldu bebisler

Kizlar siz siz olun sakin tek basina bakmaya kalkismayin ucuzlere
Su anda oluyorum resmen ya
Bu geceden beridir her zamanki gibi Ozan uyumuyo
Resmen gecd 2den beri yatak kanepe gormedim
Bacaklarim kopuyo artik.ozan uyudu Onur basladi.bu saat oldu hala pijamayla daginik sacla dolaniyorum evde
Sinirlerim bosaldi artik demin ilk defa hüngür hüngür agladim
3 bebekle resmen bi basimayim bana yardimci olacak kimse yok
Yazarken bile agliyorum sinirlerim yiprandi

Hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. 30 hafta 5 günlük doğum yaptım. Birazdan bebeklerimi ilk kez görmeye gidicem çok heycanlanıyorum

Hayırlı olsun Fatma,sanada geçmiş olsun,kısa sürede evinize dönersiniz inşallah..

Hayırlı olsun canım,çok uğraşmış birisi olarak senin adına çok sevindim,hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsınız inşallah

Evet öyle. 3 4 gündür çok ağır hissediyorum. İnşallah 33 34 leri görürüz.aramızda bi kaç gün var
Kızlar bende hiç iyi hissetmiyordum son zamanlarda dün idrar tahlilimde bol enfeksiyon çıktı,oda ağrı yapıyor,idrar tahlili yaptırmayı atlamayın,protein kaçağı falanda çıktı en önemlisi idrar yolu enfeksiyonu biliyosunuz ki ben 2,5 lt su içiyorum genelde leydi sende yaptır canım

Azerin canım sen bizim öncümüzsün sinirlerinin boşalması çok normal,uykusuzsun,lohusasın,3 bebek kolay değil tabi tek doğum yapan arkadaşım hergün ağlıyodum dedi bana,zor olduğunu tahmin ediyorum biraz daha sabır,Allah hepimizin yardımcısı olsun

Azerin sizi bastan beri takip ediyorum ve gercekten sen mukemmel bi annesin canim allah yardimcin olsun zor gercekten sana tavsiyenotomatik sallanan besik al ve cok rahat edeceksin gor cocuklarin gazinida sallamak aliyo iyi geliyo misil misil uyurlar

Selam kizlar herkese hayirli cumalar
Azerinnnn canim Allah yardim etsin cok zor birde cok kücükler erkek bebek bakimi ilk aylar zor diye duydum Allah sana iyi bir yardimci nasip etsinde bari gündüzleri rahat bir nefes Al
Fatmasimsek canim yaaaa Allah bebeklerini sana bagislasin gözün aydin canim tez zamanda saglika evinize dönün insallah
masmaviyim tebrik ederim canim Allah hayirli saglika 9ay nasip etsin insallah
3aslan canim gecmis olsun bende enfeksiyon olmayayim diye bol su iciyorum ama baksana oda care degilmis yinede Sen suyu bol ic cobucak igleş canim Allah acil sifalarversin

Kizlar ben yatmanin cok faydasini gordum. Annem bakti bana sag olsun tuvalet banyo disinda kalkmadm nerdeyse gerci son hafta evde cocuk odasi yapicam diye cok yordum kendimi oda doguma sebeb oldu :)
Kendim ettim kendim buldum :)

Masallah canim darisi bizlerin basina
ayyyy o anneciginin ellerinden öp benim icin annelik iste böyle birsey .Benim annem Türkiyede kaynanamlada ben rahat hissetmem kendimi
eyseki burda iki ay devlet eve hemsire gönderiyor sonrasida bakici veriyormus ama daha arastiramadim insallah gercektir

Bence uzunluk gayet iyi benim 3.2 cm di 33 te dogum yaptim. Serkilaj yaptirmadan bence gerek yokken risk alma

Cok teşekür ederim cevabin icin inaki cok rahatladim yinede iki gündür aramadik hastane birakmadim ve Allah sükür uzman bir Doktor bugün aradi 23ünde rabdevu Verdi hastanede evime 10 dk yürüme mesafesi cok yakin yeterki uzman biri bana onu yapmadik ama baska careside var desin her hareketimde her agrida korkar oldum kizlar inaninki cok zor Allah bebekletimize hayirli ömürler nasip etsin
senide bebeklerinide cok öpüyorum

Kolay değil tabiki canım benim. Millet 1 bebekle baş edemezken sen tek başına 3 çocukla kolay mı bide azerin var 4 tane. Allah gerçekten yardımcın olsun gönlüne görede birini çıkartsın inş karşına.
Ama sinirlenip ağlama buda bir süreç unutma bizler özel anneleriz. Allahım bize 3 kuzu nasip ettiyse vardır bir hikmeti. Başaramıycak olsak nasip edermiydi hiç ? Allahım sana güç kuvvet kolaylık nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…