- 2 Şubat 2016
- 66
- 28
- 3
- 40
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.781
Allah razı olsun teşekkürler. Sanada vakitli ve hayırlı doğumlar inşallah...Fatma hayirli olsun dogumun. Allah sana ve bebeklere sihhat versin nazardan korusun insallah.
Masmaviyim gozun aydin canim. Allah tamamina erdirsin.
Nevinn seni okudukca güc geliyo bana moral oluyorsun.allah banada senin gibi guzel haftalar ve saglikli bebekler nasip etsin insallah. Son hafta yaptigin hazirliklarin sayesinde bak bebeklerin ne guzel odalarinda uyuyor. Dogum o zaman hayirliymis demekki
Canım benimde oluyor hemde hamileliğimin başından beri hafta ilerledikçe akıntı artıyor. Büyük ihtimal progestanın etkisindendir çünkü su öyle az gelmiomuş.Gunaydin kizlar, bu sabah yataktan kalkaarken ic camasirim kucuk bir kismini islatacak kadar akintim oldu seffaf ama icinde kullandigim progestronun kalintilari vardi. Simdi bu normalmi yoksa suyum mu geldi nasil ayirt edebilirim. Bilmeyince hersey ne kadar zor
Hayirli olsun arkadasim allah anali babali buyutsun... kacinci haftanda dunyaya gelnis oldu bebislerSelam kızlar dün sancım ve açılmam oldu durduramadılar gece 23.30 da acil sezeryana aldılar. Bebişlerimin ikisi 1400 biri 1500 gr doğdu . Çok şükür iyiler şimdilik dualarınızı eksik etmeyin. Benim çok ağrıö var sezeryanı kolay bi ameliyat sanıyordum gerçeklerle yüzleştim
Hayırlı olsun Fatma,sanada geçmiş olsun,kısa sürede evinize dönersiniz inşallah..Selam kızlar dün sancım ve açılmam oldu durduramadılar gece 23.30 da acil sezeryana aldılar. Bebişlerimin ikisi 1400 biri 1500 gr doğdu . Çok şükür iyiler şimdilik dualarınızı eksik etmeyin. Benim çok ağrıö var sezeryanı kolay bi ameliyat sanıyordum gerçeklerle yüzleştim
Hayırlı olsun canım,çok uğraşmış birisi olarak senin adına çok sevindim,hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsınız inşallah
Kızlar bende hiç iyi hissetmiyordum son zamanlarda dün idrar tahlilimde bol enfeksiyon çıktı,oda ağrı yapıyor,idrar tahlili yaptırmayı atlamayın,protein kaçağı falanda çıktı en önemlisi idrar yolu enfeksiyonu biliyosunuz ki ben 2,5 lt su içiyorum genelde leydi sende yaptır canımEvet öyle. 3 4 gündür çok ağır hissediyorum. İnşallah 33 34 leri görürüz.aramızda bi kaç gün var
Azerin canım sen bizim öncümüzsün sinirlerinin boşalması çok normal,uykusuzsun,lohusasın,3 bebek kolay değil tabi tek doğum yapan arkadaşım hergün ağlıyodum dedi bana,zor olduğunu tahmin ediyorum biraz daha sabır,Allah hepimizin yardımcısı olsunKizlar siz siz olun sakin tek basina bakmaya kalkismayin ucuzlere
Su anda oluyorum resmen ya
Bu geceden beridir her zamanki gibi Ozan uyumuyo
Resmen gecd 2den beri yatak kanepe gormedim
Bacaklarim kopuyo artik.ozan uyudu Onur basladi.bu saat oldu hala pijamayla daginik sacla dolaniyorum evde
Sinirlerim bosaldi artik demin ilk defa hüngür hüngür agladim
3 bebekle resmen bi basimayim bana yardimci olacak kimse yok
Yazarken bile agliyorum sinirlerim yiprandi
Azerin sizi bastan beri takip ediyorum ve gercekten sen mukemmel bi annesin canim allah yardimcin olsun zor gercekten sana tavsiyenotomatik sallanan besik al ve cok rahat edeceksin gor cocuklarin gazinida sallamak aliyo iyi geliyo misil misil uyurlarKizlar siz siz olun sakin tek basina bakmaya kalkismayin ucuzlere
Bacaklarim kopuyo artik.ozan uyudu Onur basladi.bu saat oldu hala pijamayla daginik sacla dolaniyorum evde
Kizlar ben yatmanin cok faydasini gordum. Annem bakti bana sag olsun tuvalet banyo disinda kalkmadm nerdeyse gerci son hafta evde cocuk odasi yapicam diye cok yordum kendimi oda doguma sebeb oldu :)
Kendim ettim kendim buldum :)
Bence uzunluk gayet iyi benim 3.2 cm di 33 te dogum yaptim. Serkilaj yaptirmadan bence gerek yokken risk alma
Kolay değil tabiki canım benim. Millet 1 bebekle baş edemezken sen tek başına 3 çocukla kolay mı bide azerin var 4 tane. Allah gerçekten yardımcın olsun gönlüne görede birini çıkartsın inş karşına.Kizlar siz siz olun sakin tek basina bakmaya kalkismayin ucuzlere
Bebişlerini görebildin mi canım :)Hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. 30 hafta 5 günlük doğum yaptım. Birazdan bebeklerimi ilk kez görmeye gidicem çok heycanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?