- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.801
Canım ben her ay düzenli kan tahlili ve idrar tahlili yaptırıyorum. Çok şükür herhangi bir problem çıkmadıKızlar bende hiç iyi hissetmiyordum son zamanlarda dün idrar tahlilimde bol enfeksiyon çıktı,oda ağrı yapıyor,idrar tahlili yaptırmayı atlamayın,protein kaçağı falanda çıktı en önemlisi idrar yolu enfeksiyonu biliyosunuz ki ben 2,5 lt su içiyorum genelde leydi sende yaptır canım
Allah bebişlerini sana bapışlasın canım. 2 ay büyük bir mücadele verdin Rabbim utandırmasın. Hastaneden ne zaman çıkabilicekmişsin ? Evini özlemişsşndir artık. O küçücük bedenler bir bakmışsın tombalak olmuş :) anneleri güzel bakar kilolarını alır hemencik büyüyüvwrirkerBebeklerimi gördüm kızlar. Minicik bedenleriyle mücadele ediyorlar. Rabbim sağlıkla bize bağışlasın onları inşallah. Küçük olucaklarını biliyordum ama inanılmaz küçükler
Dün taburcu oldum canım evim uzakta dönemiyorum bebeklerim için kayseride kalmaya devam edicem sütüm çok az geliyo oda göğsüm kanıyo o yüzden kullanmıyolar. Rabbim şifa versin bütün anne kuzularıyla beraber benim miniklerimedeAllah bebişlerini sana bapışlasın canım. 2 ay büyük bir mücadele verdin Rabbim utandırmasın. Hastaneden ne zaman çıkabilicekmişsin ? Evini özlemişsşndir artık. O küçücük bedenler bir bakmışsın tombalak olmuş :) anneleri güzel bakar kilolarını alır hemencik büyüyüvwrirker
Amin inşallah canım. Evinin uzak olmuş olması çok zor. Allah yardımcın olsun. İnşallah çok uzun süre kalmaz bebişler küvözde kavuşursunuz biran önce birbirinizeDün taburcu oldum canım evim uzakta dönemiyorum bebeklerim için kayseride kalmaya devam edicem sütüm çok az geliyo oda göğsüm kanıyo o yüzden kullanmıyolar. Rabbim şifa versin bütün anne kuzularıyla beraber benim miniklerimede
Benim miniklerde ortalama o kilodaydilar dogduklarinda fatmaBebeklerimi gördüm kızlar. Minicik bedenleriyle mücadele ediyorlar. Rabbim sağlıkla bize bağışlasın onları inşallah. Küçük olucaklarını biliyordum ama inanılmaz küçükler
Aynen bende öyle düşündüm canım nasıl kilo alıcaklar ne zaman çıkıcaklar diye. Başka çocuğum yok canım ilk gebeliğimdi. Bebişlerim çıksın hatırlamam zaten hiç bişey. Onları hastanede bırakıp çıkmak ne zormuş. Üstelik ilk ginden beri kendimi alıştırdığım halde. Ama iyileşicekler çıkıcaklar inanıyorumBenim miniklerde ortalama o kilodaydilar dogduklarinda fatma
Miniciklerdi gordugumde bunlar nasil buyucek ne zaman hastanede cikicak bi ton soru olusmusdu kafamda
Neyse ki hepsi uctuuu gitti su anda maşallah tosun gibiler
Darisi basina arkadasim
Biliyosun ben de evimden sevdiklerimden uzaktaydim hamileligimde cikinca da baska sehirde kaldim bi süre
Tek basina cok zor oluyo lohusalik falan geciremeden nazinla oynayanin olmadan
Ama onlar bi ciksin da hepsi unutulucak inan bana
Senin de 1 cocugun daha vrdi diye hatırlıyorum
Tabi iyilesip cikacaklar haftan iyidi merak etme canimAynen bende öyle düşündüm canım nasıl kilo alıcaklar ne zaman çıkıcaklar diye. Başka çocuğum yok canım ilk gebeliğimdi. Bebişlerim çıksın hatırlamam zaten hiç bişey. Onları hastanede bırakıp çıkmak ne zormuş. Üstelik ilk ginden beri kendimi alıştırdığım halde. Ama iyileşicekler çıkıcaklar inanıyorum
sağol canım tavsiyelerin için sizin tecrübeleriniz yol gösteeici oluyo bizeTabi iyilesip cikacaklar haftan iyidi merak etme canim
Hep guzel seyler düşün
Onlar cikana kadar eksiklerini tamamlarsin odalarini yataklarini hazirlarsin
Bi kac parca bi şey alirsin benden tavsiye zaten ilk geldiklerinde hic bi şey uzerlerine olmuyo o yuzden cok fazla alma olana kadar da eskiyo zaten onlar
sut icinse ben hipp in cayini icmisdim işe yaramisti
Ha bi de saginca sutun tam azaldi bitti gelmiyo dedigin anda sakin birakma sag o an birden dolu dolu gelmeye basliyo
Amin canım inşallahFatma biran önce kavulursun yavrularına
Allah sağlıklı uzun mutlu ömürler versinSelam kızlar dün sancım ve açılmam oldu durduramadılar gece 23.30 da acil sezeryana aldılar. Bebişlerimin ikisi 1400 biri 1500 gr doğdu . Çok şükür iyiler şimdilik dualarınızı eksik etmeyin. Benim çok ağrıö var sezeryanı kolay bi ameliyat sanıyordum gerçeklerle yüzleştim
Amin canımAllah sağlıklı uzun mutlu ömürler versin
Fatma gözünüz aydın canım :) sağlıkla, huzurla büyütün yavrularınızı inşallah. Allahın izniyle senin sütünle büyüyecek o minik bedenler annesi hiç sıkıntı etmeBebeklerimi gördüm kızlar. Minicik bedenleriyle mücadele ediyorlar. Rabbim sağlıkla bize bağışlasın onları inşallah. Küçük olucaklarını biliyordum ama inanılmaz küçükler
Azerin Allah yardımcın olsun canım, hissettiklerin çok normal tatlım muhtemelen çoğumuz geçeceğiz o yollardan. Ben de ailemden uzakta büyüteceğim yavrularımı açıkçası eşimin annesiyle de ilişkimiz kopuk... inşallah iyi bir yardımcı bulabiliriz hepimiz, hayırlısıyla büyültürüz yavrularımızı. Allahım hepimize güç kuvvet versin AzerinKizlar siz siz olun sakin tek basina bakmaya kalkismayin ucuzlere
Su anda oluyorum resmen ya
Bu geceden beridir her zamanki gibi Ozan uyumuyo
Resmen gecd 2den beri yatak kanepe gormedim
Bacaklarim kopuyo artik.ozan uyudu Onur basladi.bu saat oldu hala pijamayla daginik sacla dolaniyorum evde
Sinirlerim bosaldi artik demin ilk defa hüngür hüngür agladim
3 bebekle resmen bi basimayim bana yardimci olacak kimse yok
Yazarken bile agliyorum sinirlerim yiprandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?