2016 üçüz anneleri :)

Canım ben her ay düzenli kan tahlili ve idrar tahlili yaptırıyorum. Çok şükür herhangi bir problem çıkmadı

Bebeklerimi gördüm kızlar. Minicik bedenleriyle mücadele ediyorlar. Rabbim sağlıkla bize bağışlasın onları inşallah. Küçük olucaklarını biliyordum ama inanılmaz küçükler
Allah bebişlerini sana bapışlasın canım. 2 ay büyük bir mücadele verdin Rabbim utandırmasın. Hastaneden ne zaman çıkabilicekmişsin ? Evini özlemişsşndir artık. O küçücük bedenler bir bakmışsın tombalak olmuş :) anneleri güzel bakar kilolarını alır hemencik büyüyüvwrirker

Dün taburcu oldum canım evim uzakta dönemiyorum bebeklerim için kayseride kalmaya devam edicem sütüm çok az geliyo oda göğsüm kanıyo o yüzden kullanmıyolar. Rabbim şifa versin bütün anne kuzularıyla beraber benim miniklerimede

Amin inşallah canım. Evinin uzak olmuş olması çok zor. Allah yardımcın olsun. İnşallah çok uzun süre kalmaz bebişler küvözde kavuşursunuz biran önce birbirinize

Bebeklerimi gördüm kızlar. Minicik bedenleriyle mücadele ediyorlar. Rabbim sağlıkla bize bağışlasın onları inşallah. Küçük olucaklarını biliyordum ama inanılmaz küçükler
Benim miniklerde ortalama o kilodaydilar dogduklarinda fatma
Miniciklerdi gordugumde bunlar nasil buyucek ne zaman hastanede cikicak bi ton soru olusmusdu kafamda
Neyse ki hepsi uctuuu gitti su anda maşallah tosun gibiler
Darisi basina arkadasim
Biliyosun ben de evimden sevdiklerimden uzaktaydim hamileligimde cikinca da baska sehirde kaldim bi süre
Tek basina cok zor oluyo lohusalik falan geciremeden nazinla oynayanin olmadan
Ama onlar bi ciksin da hepsi unutulucak inan bana
Senin de 1 cocugun daha vrdi diye hatırlıyorum

Aynen bende öyle düşündüm canım nasıl kilo alıcaklar ne zaman çıkıcaklar diye. Başka çocuğum yok canım ilk gebeliğimdi. Bebişlerim çıksın hatırlamam zaten hiç bişey. Onları hastanede bırakıp çıkmak ne zormuş. Üstelik ilk ginden beri kendimi alıştırdığım halde. Ama iyileşicekler çıkıcaklar inanıyorum

Tabi iyilesip cikacaklar haftan iyidi merak etme canim
Hep guzel seyler düşün
Onlar cikana kadar eksiklerini tamamlarsin odalarini yataklarini hazirlarsin
Bi kac parca bi şey alirsin benden tavsiye zaten ilk geldiklerinde hic bi şey uzerlerine olmuyo o yuzden cok fazla alma olana kadar da eskiyo zaten onlar
sut icinse ben hipp in cayini icmisdim işe yaramisti
Ha bi de saginca sutun tam azaldi bitti gelmiyo dedigin anda sakin birakma sag o an birden dolu dolu gelmeye basliyo

Ben de dun annemi aradim cagirdim
Bas agrisi,kas agrisindan oluyodum uykusuzluk beni cok fena yapmıştı
Annem sagolsun gece kaldi yardim etti bana
sabah işe gitti
Hala daha onur uyumadi 3u birden uyumuyo

Sağo
sağol canım tavsiyelerin için sizin tecrübeleriniz yol gösteeici oluyo bize

Allah sağlıklı uzun mutlu ömürler versin

Fatma gözünüz aydın canım :) sağlıkla, huzurla büyütün yavrularınızı inşallah. Allahın izniyle senin sütünle büyüyecek o minik bedenler annesi hiç sıkıntı etme

Bu arada herkese merhaba arkadaşlar epeydir forumda yoktum umarım herkesin hamileliği sıkıntısız sorunsuz geçiyordur. Es_te_tik serklajdan sonra inşallah herşey yolundadır canım? Cuma günü kontrolüm vardı çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor. Rahimde baskı, sancı hissediyorum doktorum normal dedi. Bi de arkadaşlar rahimde kasılma, çekme gibi acısız bi his sizde de oluyormu? Önceleri bebeklerin tekmeleri sanıyordum ama değil?

Azerin Allah yardımcın olsun canım, hissettiklerin çok normal tatlım muhtemelen çoğumuz geçeceğiz o yollardan. Ben de ailemden uzakta büyüteceğim yavrularımı açıkçası eşimin annesiyle de ilişkimiz kopuk... inşallah iyi bir yardımcı bulabiliriz hepimiz, hayırlısıyla büyültürüz yavrularımızı. Allahım hepimize güç kuvvet versin Azerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…