2016 üçüz anneleri :)

Çok şükür canım yatıyorum sürekli bende cuma günü gittim dra bebeklerin ortalama kiloları 1kg yakın olmuş. Fakat bebeğin bir tanesi geriden gelmeye başlamış. 2-3 gündür deli gibi diş ve baş ağrım var ara ara geçiyor. Rahimde kasılmalar bende de oluyor. Bebekler bir yerde toplanıyolar. Bunlar kasılmaymış. Ağrısız olması iyi bişey fakat sürekli arka arkaya olursa sıkıntılıymış. Bebekler büyüdükçe rahimdeki baskı artıyor.

Sym 29. Haftadayım bendedebi kaç kere bebeklerin bir yere toplandığını farkettim.çok şaşırdım. Demek kasılmaymış.uzanıyorum bol bol.

Bazen arka arkaya oluyor canım Meleklerim sanki içerde parti veriyor bazen, çok tekme atıp çok kıpırdanıyorlar işte o zaman arka arkaya çekme hissi oluyor. Çok panik haldeyim bu aralar kendimi zar zor sakin tutuyorum. Biraz da doktor ilaçları artırdı progestanı 3'e çıkardı belki o psikolojimi zorluyor bilmiyorum. Alttan fitil gibi kullan dedi ama açıkçası rahim zaten gergin cesaret edemedim normal içiyorum. İlaçları çok artırdı sizin de böylemi arkadaşlar günde 3 progestan, 3 magnezyum, 2 kansızlık için demir ilacı, 1 vitamin, 1 coraspin, 1 kalsiyum ilacı içiyorum yemek kadar ilaç içiyorum :) Canım diş ağrısına karşı ben diş ipi yapıyorum düzenli, dene belki işe yarar. Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun. Kaçıncı haftadasın sen canım?

Arkadaşlar bu Nidilat adlı ilacı doktor belli bir haftada rutin olarak mı veriyor yoksa Allah korusun sıkıntılı durumlar olduğunda mı veriyorlar?

Tatlım bana serkraj yapılmış olmasına rağmen dr progestana devam dedi. Günde 3 kullanıyordum 4e çıkartmamı istedi ama ben 4 tane kullanamıyorum. Çünkü çok zor oluyor bazen canım yanıyor nedenini anlamış değilim. İğne sanki daha etkili gibi geliyor bana dra sordum haftalık bi iğne yazdı bana prulotona başlayacağım. Sen gene az bile ilaç kullanıyorsun ben günde 2 defa endol kullanıyorum. 1 defa devit3 1 defa decavit 2 defa magnezyum 1 defa coraspirin 2 defa demir ilacı vücudun ihtiyacı arttıkça ilaçlarda fazlalaşıyor. Magnezyum kasılmalrı önlemek için demişti dr yani bizim için çok önemli gerçi serkraj olalı 1 ay olacak benim bağırsaklarım hala düzelmedi. Dra sorduğumda magnezyumun bağırsakları çalıştırdığını söyledi. Sende de oluyor mu? Hiç panik yapma senin haftalarında drlar biraz daha fazla korkutuyorlar. Yaşadığn herşey normal süreç. Asıl son haftalar yaklaştıkça stres artıyor. Hem heyecan hem korku satmaya başlıyor insanı. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte hepimize kolaylıklar ihsan eğlesin. Benim 27. Haftam bitti. 28ci haftaya girdim. Hedefim 34. Haftaları görebilmek bakalım nasip olacak mı :)

Stresi engellemek adına kafamı başka şeylere yormaya çalılıyorum kızlar. :) bu aralar hastane odası süslemelerine takmış durumdayım. İnternette bir kaç site buldum ordan alışveriş yaptım. Evde yattığım yerde hem canım sıkılmasın diye hemde kafamı dağıtmak için bebek şekeri yapacağım. Bittiğinde resim çekip sizede gönderirim. Önerilere açığım bu arada sizler ne yaptınız? Yada bişeyler düşğnüyormusunuz ? Keçeden 3 tane bebek figürü yapmıştım kapı süsü yapabilmek için ama şimdi çok kararsız kaldım çünkü yatarak devam edebilmem çok zor acaba hazır mı alsam bilemedim hazırlarda çok pahalı

Maasallah canim ne guzel ugraslar bulmussun kendine demekki beceriklisinde :)
Gercekten insan surekli kurguluyor biz ne kadar rahat ve stressiz olursak o kadar iyi gidecek inaniyorum onun icin oyalanacak biseyler lazim en iyisini yapiyorsun canim

Maasallah canim ne guzel ugraslar bulmussun kendine demekki beceriklisinde :)
Gercekten insan surekli kurguluyor biz ne kadar rahat ve stressiz olursak o kadar iyi gidecek inaniyorum onun icin oyalanacak biseyler lazim en iyisini yapiyorsun canim
Teşekkür ederim :) yatmaktan o kadar çok sıkıldım ki artık anlatamam nerdeyse 1 aydır yatıyorum. Zaman geçmek bilmiyor.

Ben de battaniye yapıyodum ikisi bitti. Üçüncü için hevesim kalmadı. Ama yapacam eklemeye çalıştım ama olmadı resim geniş diyor
Ayyy bende battaniye ördüm 2 tane dediğin gibi 3.ye hevesim kalmadı. Battaniyeler istediğim gibi olmadı. Son aşamalarında bşraz yanlışlarımda oldu üzüldüm çok belki o yüzden bilmiyorum. Şimdi bu oda süslemelerine takmış durumdayım ondan da hevesimi alınca 3. Ye başlayayım diyorum. Zaman git gide geçiyor bebişler gelmeden bitsin istiyorum.

Evet canım magnezyum ilacı ishal benzeri bi durum yapıyor, özellikle suda eritilenler. Ben o yüzden doktoruma tablet halinde yazmasını rica ettim şimdi daha rahatım. Sağol canım amin Allahım hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımızı ve bizleri korusun. Ben de patik örüyorum yavrularıma canım :) Annem (kendisi ciğerimin köşesi olur) Allah razı olsun yelek, hırka falan örüyor :) Battaniye örmeyi bende istedim ama annem hem yetişmez hem yorma kendini deyince boy boy renk renk patik ördüm. Eşimle korkudan daha hiçbişey alamadık meleklerime inşallah yavaş yavaş başlarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…