2016 üçüz anneleri :)

3 erkek :) seninkiler gibi şehzadelerim geliyor.
Erkek anneleri size çok büyük sorumluluk düşüyor, ortalık kırodan magandadan geçilmiyor :) 5-6 yaşında oğlu olan bir tanıdık daha şimdiden kıskanç kaynana moduna girmiş durumda :) Rabb'im hepimize yavrularımızı layıkıyla yetiştirmeyi nasip etsin

Hastanedeyken banada suda eriyenden vermişlerdi ama dr tablet olarak yazmış. 1 aydır geçmeyince korktum açıkcası acaba virüs falanmı kaptım diye. Demek ki gerçekten ilaç yapıyormuş. Patik örmeyi ben bilmiyorum o yüzden düz diye battaniyeye başladım. Saolsun benimde kayınvalidem ve babannem bişeyler örüyorlar. Benim annemde bana kızdı ama ben pek dinlemedim :) kafama taktığım illa olcak ya :) bide kalkmam yasak olduğu için zaman geçiriyorum canım çok sıkılıyor yoksa Allah yatan hastalara şifa versin gerçekten zor işmiş. En azından bi umud var doğum yapınca bütün hepsi geçecek diyorum. İnşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız. Tüm bu yaşadıklarımızı bizlere unuttururlar.

Amin inşallah. Evet gerçekten çok zor aslında kızı erkeği farketmiyor bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor. Allah ne verirse hayırlısını versin. Bazen bende eşime diyorum çocuklar büyüyene kadar hepsine bizim oturduğumuz apartmandan birer daire alırız çocuklarım uzak yere gitmesinler diye :) eşimde benimle dalga geçio nerden biliosun çocukların senle aynı apartmanda oturmak isteyeceğini kaynanalık yapıosun şimdiden diyor :)

Birazmı lady ben nerdeyse ağlıyacaktım.o kadar nazlıda değlim ama kendimi kasmış olabilirim.dün gece berbattı midemi bozmuştum .bu gün ilk kez parol aldım.umarım zararı olmaz.o iğne yüzde kızarıklık yapıyo bence.hala bile yüzüm kıpkırmızı oluyor.

Yapıldığı esnada gerçekten yakıyor özellikle kas altına yapıldığı için acıyı hissediyorsun ama sonra geçiyor şimdilik bende kızarıklık falan olmadı ama akşama kadar ne olur bilmiyorum. Hamilelikte parol kullanılabiliyor diye biliyorum. Bir sıkıntı olmaz inşallah. Mide ağrısı mı oldu?

Bu mevsimde havalar cok degisken ya bende 2-3 gundur felaket durumdayim kisi atlattik derken baharda hastalandim umarim cabucak gecer nefes bile alamiyorum kendinize dikkat edin kizlar.

Fatma sutun nasil artti mi canim kanaman gecmistir umarim bebeklerin anne sutune hasret hasret seni bekliyorlardir simdi

Kızlar bişey sorucam; hastane çantasını hazırlıcam artık yavaş yavaş,ihtiyaç listesinde hasta bezi yazıyor,o kadar kanamamız olacakmı? Large pedler yetmiyormu? Bebekler için bişey hazırlamıcam zaten hemşireye sordum gidince,hiçbişey istemiyolarmış küvözde,34 de bile doğsalar ki bu en iyisi yinede 1 hafta 10 gün tutarlar heralde daha erken doğarlarsa daha uzun ki bunu düşünmek pek istemiyorum,birer tk hastane çıkışı alıcam biraz body falanda aldım hazır olur onlar eve gelir alırım Allah nasip ederse

Kızlar bugün ciğer geliştirici iğnemi oldum vurulurken biraz yakıyor ama sonrasında öyle acı olmuyor.
Bende bugün sağlık ocağına 2. Tetanoz ve depo pruloton vurdurmaya gittim,ona sordum bacağı felç gibi hissetmiş vurulanlar bukadar kötümü bu ciğer iğnesi dedim,yok öyle bişey pruloton kadar acır en fazla dedi bana kızdı okuma herşeyi diye:)

Bende pazartesi yaptıracağım 2. Dozu ilk yaptırdığımda yüzün gözüm uyuşmuştu resmen

Valla yapıldığında acımadı diyemem iğne yakan bir iğne ama sonrasında bi acıcım olmadı. Kişiye göre değişiyor sanırım etkileri

Çok şükür canım arttı. Bebeklere yetecek kadar geliyo. Kanamam devam ediyo hala azar azar. Süt arrırıcı çay komposto desteği şart. İlk günler banyo yapamıyosun sezeryandan sonra aklınızda bulunsun o dönemde göğüslerinize sıcak havlu koyun baya etkisi oluyo

Bebekleri doğan arkadaşlardan ses soluk çıkmıyo. Aktif olarak bi fatmasimsek ve azerin var. Nereye kayboldunuz arkadaşlar merak ediyoruz sizleri. Bebeişler geldi diye bizleri unutmayın lütfen.

Kizlar gunaydin
Bu gun gorumcemler bi de kv geliyo 3 ay sonra
Gecen küçük kaynim ne zaman geliyosunuz demesin mi bana?
Dedim bekliyorum belki siz gelirsiniz bebek görmeye
O koymuş olacak ki kvnin 3 aydan sonra torun gelmiş aklina

Kizlar gunaydin
Bu gun gorumcemler bi de kv geliyo 3 ay sonra
Gecen küçük kaynim ne zaman geliyosunuz demesin mi bana?
Dedim bekliyorum belki siz gelirsiniz bebek görmeye
O koymuş olacak ki kvnin 3 aydan sonra torun gelmiş aklina
Günaydın. Sizinkilerde ne rahat insan en azından bebekleri merak eder. Komşunun arkadaşın bebeği oluyorda heyecan yapıyoruz onlar kendi torunlarını merak etmiyor. Aman boşver belki gelmedikleri daha hayırlıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…