- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.841
Erkek anneleri size çok büyük sorumluluk düşüyor, ortalık kırodan magandadan geçilmiyor :) 5-6 yaşında oğlu olan bir tanıdık daha şimdiden kıskanç kaynana moduna girmiş durumda :) Rabb'im hepimize yavrularımızı layıkıyla yetiştirmeyi nasip etsin3 erkek :) seninkiler gibi şehzadelerim geliyor.
Rabb'im yardımcısı olsun yavrularının Fatmaİki tanesi biraz sıkıntılı gidiyo biri iyi canım
Hastanedeyken banada suda eriyenden vermişlerdi ama dr tablet olarak yazmış. 1 aydır geçmeyince korktum açıkcası acaba virüs falanmı kaptım diye. Demek ki gerçekten ilaç yapıyormuş. Patik örmeyi ben bilmiyorum o yüzden düz diye battaniyeye başladım. Saolsun benimde kayınvalidem ve babannem bişeyler örüyorlar. Benim annemde bana kızdı ama ben pek dinlemedim :) kafama taktığım illa olcak ya :) bide kalkmam yasak olduğu için zaman geçiriyorum canım çok sıkılıyor yoksa Allah yatan hastalara şifa versin gerçekten zor işmiş. En azından bi umud var doğum yapınca bütün hepsi geçecek diyorum. İnşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız. Tüm bu yaşadıklarımızı bizlere unuttururlar.Evet canım magnezyum ilacı ishal benzeri bi durum yapıyor, özellikle suda eritilenler. Ben o yüzden doktoruma tablet halinde yazmasını rica ettim şimdi daha rahatım. Sağol canım amin Allahım hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımızı ve bizleri korusun. Ben de patik örüyorum yavrularıma canım :) Annem (kendisi ciğerimin köşesi olur) Allah razı olsun yelek, hırka falan örüyor :) Battaniye örmeyi bende istedim ama annem hem yetişmez hem yorma kendini deyince boy boy renk renk patik ördüm. Eşimle korkudan daha hiçbişey alamadık meleklerime inşallah yavaş yavaş başlarız artık
Amin inşallah. Evet gerçekten çok zor aslında kızı erkeği farketmiyor bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor. Allah ne verirse hayırlısını versin. Bazen bende eşime diyorum çocuklar büyüyene kadar hepsine bizim oturduğumuz apartmandan birer daire alırız çocuklarım uzak yere gitmesinler diye :) eşimde benimle dalga geçio nerden biliosun çocukların senle aynı apartmanda oturmak isteyeceğini kaynanalık yapıosun şimdiden diyor :)Erkek anneleri size çok büyük sorumluluk düşüyor, ortalık kırodan magandadan geçilmiyor :) 5-6 yaşında oğlu olan bir tanıdık daha şimdiden kıskanç kaynana moduna girmiş durumda :) Rabb'im hepimize yavrularımızı layıkıyla yetiştirmeyi nasip etsin
razı olsun canımRabb'im yardımcısı olsun yavrularının Fatma
Yapıldığı esnada gerçekten yakıyor özellikle kas altına yapıldığı için acıyı hissediyorsun ama sonra geçiyor şimdilik bende kızarıklık falan olmadı ama akşama kadar ne olur bilmiyorum. Hamilelikte parol kullanılabiliyor diye biliyorum. Bir sıkıntı olmaz inşallah. Mide ağrısı mı oldu?Birazmı lady ben nerdeyse ağlıyacaktım.o kadar nazlıda değlim ama kendimi kasmış olabilirim.dün gece berbattı midemi bozmuştum .bu gün ilk kez parol aldım.umarım zararı olmaz.o iğne yüzde kızarıklık yapıyo bence.hala bile yüzüm kıpkırmızı oluyor.
Bende pazartesi yaptıracağım 2. Dozu ilk yaptırdığımda yüzün gözüm uyuşmuştu resmenKızlar bugün ciğer geliştirici iğnemi oldum vurulurken biraz yakıyor ama sonrasında öyle acı olmuyor.
Tansiyonunuza dikkt edin. Tansiyon yüksekliğinde de bu belirtiler olabiliyor. Ufak bir ayrıntı bile olsa mutlaka doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim.Yok üşütmüşüm bulantı kusma halsizlik oldu.valla basit bi hastalık bile bu dönemde zor geliyor
Bende bugün sağlık ocağına 2. Tetanoz ve depo pruloton vurdurmaya gittim,ona sordum bacağı felç gibi hissetmiş vurulanlar bukadar kötümü bu ciğer iğnesi dedim,yok öyle bişey pruloton kadar acır en fazla dedi bana kızdı okuma herşeyi diye:)Kızlar bugün ciğer geliştirici iğnemi oldum vurulurken biraz yakıyor ama sonrasında öyle acı olmuyor.
Bende pazartesi yaptıracağım 2. Dozu ilk yaptırdığımda yüzün gözüm uyuşmuştu resmen
Valla yapıldığında acımadı diyemem iğne yakan bir iğne ama sonrasında bi acıcım olmadı. Kişiye göre değişiyor sanırım etkileriBende bugün sağlık ocağına 2. Tetanoz ve depo pruloton vurdurmaya gittim,ona sordum bacağı felç gibi hissetmiş vurulanlar bukadar kötümü bu ciğer iğnesi dedim,yok öyle bişey pruloton kadar acır en fazla dedi bana kızdı okuma herşeyi diye:)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ıhlamur kuşburnu çayı yapıp iç bol bol c vit takviyesi lazımYok üşütmüşüm bulantı kusma halsizlik oldu.valla basit bi hastalık bile bu dönemde zor geliyor
Çok şükür canım arttı. Bebeklere yetecek kadar geliyo. Kanamam devam ediyo hala azar azar. Süt arrırıcı çay komposto desteği şart. İlk günler banyo yapamıyosun sezeryandan sonra aklınızda bulunsun o dönemde göğüslerinize sıcak havlu koyun baya etkisi oluyoBu mevsimde havalar cok degisken ya bende 2-3 gundur felaket durumdayimkisi atlattik derken baharda hastalandim umarim cabucak gecer nefes bile alamiyorum kendinize dikkat edin kizlar.
Fatma sutun nasil artti mi canim kanaman gecmistir umarim bebeklerin anne sutune hasret hasret seni bekliyorlardir simdi
Günaydın. Sizinkilerde ne rahat insan en azından bebekleri merak eder. Komşunun arkadaşın bebeği oluyorda heyecan yapıyoruz onlar kendi torunlarını merak etmiyor. Aman boşver belki gelmedikleri daha hayırlıdır.Kizlar gunaydin
Bu gun gorumcemler bi de kv geliyo 3 ay sonra
Gecen küçük kaynim ne zaman geliyosunuz demesin mi bana?
Dedim bekliyorum belki siz gelirsiniz bebek görmeye
O koymuş olacak ki kvnin 3 aydan sonra torun gelmiş aklina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?